ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΦΙΛΟΥ
Εάν αυτό είναι τόσο μεγάλο γράμμα πόσο μάλλον θα ήταν αν σου απαντούσα σε όλα αυτά που ρωτάς κ. Γιάννη Με ρωτάς ποιο είναι το όνομα μου και γιατί φοβάμαι να το πω, και όλη η μαγκιά μου αυτό θα ήταν, την ίδια ώρα που εσύ Φοβάσαι να πεις ότι είσαι Προτεστάντης και προσπαθείς να κρυφτής πίσω από τον Ορθόδοξο Χριστιανό. Αυτή είναι η αλήθεια που μας μιλάς, περί Θεού; Πάντως ,όχι αυτή του Εσταυρωμένου που ξέρουμε. . Αυτό το έργο έχει παιχτεί ΄τόσες φορές, και όμως εξακολουθείτε να το παίζετε. Συμμάχησες με όλες τις θρησκείες ανεξαιρέτως, ακόμη και με άθεους για να έρθεις αντιμέτωπος με την Ορθοδοξία που κηρύττω ακατάπαυστα. Δεν ξέρεις την Γραφή που λέει ότι αυτός που δέχεται έναν δίκαιο θα πάρει αμοιβή δικαίου και το αντίθετο. Δεν είναι καθόλου κρυφό ότι κάθε τι που είναι εκτός Ορθοδοξίας την πολεμούν λυσσαλέα και ποτέ δεν ενδιαφέρονται τι λένε και τι πιστεύουν όλες οι άλλες θρησκείες. Αυτό τα εξηγεί όλα. Κατά πόσο είμαι Χριστιανός και Ορθόδοξος περιττή η ερώτηση. Μάθε κάτι που το ξέρουν και οι λίγοι διαβασμένοι. Εκείνο που θα αναστηθεί είναι το σώμα. Η ψυχή είναι αθάνατη και ζει στο χέρι του Θεού. Και όταν το σώμα θα αναστηθεί θα ενωθεί με την αθάνατο ψυχή για να απολαύσουν κατά τα έργα αυτών καλά ‘η κακά. Ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι θα γίνει με τον υπόλοιπο κόσμο που δεν είναι Ορθόδοξοι την ίδια ώρα που δεν ξέρεις αν σώζεσαι εσύ. Ά! Ναι ξέρω εσείς οι Προτεστάντες το έχετε δέσει στο μαντίλι ότι είστε σωσμένοι φτάνει να κρατάτε την Αγία Γραφή στο χέρι. Δεν θα σου απαντούσα στο τόσο μεγάλο σου γράμμα γιατί όλα αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά προς όφελος των δικών μας Ορθοδόξων, για το ΄τόσο σπουδαίο ερώτημα, γιατί προσκυνούμε τα Άγια Λείψανα των Αγίων, κάτι που δεν πρόκειται να το ακούσουν όσα κηρύγματα και να ακούσουν. Όταν ήμουν ακόμη στα πρώτα βήματα της μαθήσεως μου συνάντησα εκείνον τον 33ον ψαλμό που λέει. Δεν θα συντριβούν τα οστά του δικαίου. Ρωτώ έναν θεολόγο καλόν γνώστη των γραφών και του λέω, αυτό είναι ιεροσυλία. Αυτός μου λέει δεν ξέρω πήγαινε στους ανώτερους και ρώτα. Είχε έρθει από προτεστάντης πριν. Βέβαια δεν πήγα να ρωτήσω, ‘όμως έχω ένα προτέρημα. Όταν βρω κάτι που δεν μπορώ να το εννοήσω θα φέρω τα πάνω κάτω μέχρι να βρω την λύση. Αυτό έκανα και τώρα. Με τους διωγμούς που κράτησαν –800-χρόνια και μαρτύρησαν για την αγάπη του Χριστού τους τρεις πρώτους αιώνες 11 εκατομμύρια (διαίρεσε το με το 365 να βρεις πόσοι γιορτάζουν κάθε ημέρα) αλήθεια εσείς που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια να δώσετε και εσείς κάτι για την αγάπη του Θεού; Έριχναν λοιπόν τους Χριστιανούς μέσα στα αμφιθέατρα (τα γήπεδα) για να το διασκεδάσουν να πολεμήσουν με τους πιο άγριους πολεμιστές ‘η κάθε είδους άγριο θηρίο. Όταν τελείωνε η διασκέδαση τους, και άρχιζε να βραδιάζει οι πιστοί Χριστιανοί ζύγωναν με κάθε προφύλαξη και έπαιρναν τα σώματα των μαρτύρων και τα έθαβαν όπως έπρεπε να θαφτούν. Από αυτά τα σώματα των νεκρών μαρτύρων γινόντουσαν πολλά θαύματα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα θηρία έτρωγαν όλο το σώμα και δεν έμενε τίποτα. Οι πιστοί Χριστιανοί μάζευαν από κάτω στο χώμα ότι μικρό κομματάκι είχε απομείνει από τα δόντια του θηρίου και τα έβαζαν σε μποξάκια. Ε! φίλε αυτά τα μικρά κομματάκια έκαναν πολύ μεγαλύτερα θαύματα από προηγουμένως. Ο μεγαλομάρτυρας Άγιος Χαράλαμπος το έχει ζητήσει να γίνει αυτό στο δικό του σώμα. Πριν πάει για το μαρτύριο Και γιαυτό έχουμε αυτήν την αγία παράδοση με τα ¨Αγια λείψανα. Πριν μάθω την αλήθεια δεν ζύγωνα να προσκυνήσω αλλά πέρναγα από τα δίπλα. Τώρα όμως και στον κόρφο μου μπορώ να τα βάλω με ευχαρίστηση. Τότε θα πεις ο Ψαλμός γιατί λέει έτσι; Αυτό επαληθεύτηκε μόνον στον Χριστό. Όπως είδαμε τα οστά των αγίων και χιλιάδων άλλων έγιναν χίλια κομμάτια. Και αμέτρητα είναι αυτά τα προφητικά που ενώ κατά πρώτο φαίνετε ότι είναι για εμάς αλλά μετά προσοχής βλέπεις ότι ήταν προφητεία για τον Κύριο. Και αν σε βάλω μέσα να μου εξηγήσεις πολλά από τα προφητικά δεν θα μπορέσεις να βγεις
Για να θολώσεις τα νερά αναφέρεις μερικούς Αγίους με θαύματα, ενώ οι άλλοι Άγιοι κοιμούνται. Πάλι καλά που παραδέχεσαι μερικούς Αγίους μας γιατί άλλοι ούτε να ακούσουν θέλουν Φίλε τέτοιους Ορθόδοξους που θέλεις να προβάλεις τον εαυτόν σου δεν τους χρειαζόμαστε γιατί αν είχαμε τέτοιους Ορθόδοξους θα είχαμε σβήσει από τον χάρτη πριν μας τα πεις εσύ. Και το έχω πει και θα το ξανά πω. Όσο είμαι τριγύρω δύσκολα καμουφλαρισμένος ως Ορθόδοξος θα περάσει την πόρτα. Και καλύτερα είναι να πολεμάς την πίστη μας ανοιχτά καθαρά παρά με τον σκοτηνόν τρόπο τον δικό σου και κάνεις και λεονταρισμούς ότι φοβάμαι να βάλω το όνομα μου ενώ εσύ φοβάσαι να πεις ότι είσαι Προτεστάντης. Τι ειρωνεία τι υποκρισία στα αλήθεια. Τέλος σου κάνω την ερώτηση αφού παρουσιάζεσαι ως Ορθόδοξος. Έχεις μεταλάβει ποτέ Αγία Κοινωνία μετά εξομολογήσεως από κανονικόν ιερέα; Ναι έχετε τους δικούς σας ιερείς και μάλιστα με μίνι φούστα. Πρόσεξε όταν σε βάλει κάτω από την φούστα της να σε ευλογήσει, γιατί Άγιο Πετραχήλι δεν έχετε μην έχει εκείνη την ημέρα τα γυναικεία της και βγείς κόκκινος αντί άσπρος.
Ανάφερες ότι έχεις πολλά βιβλία. Πως γίνετε αφού δεν δέχεστε κανένα άλλο βιβλίο παρά μόνον την Αγία Γραφή Εμείς έχουμε πολλά βιβλία γιατί έχουμε φωτισμένους Αγίους που μας ερμηνεύουν τις γραφές. Εσείς ποιους έχετε; Και κάτι ακόμη σε πολλά σημεία παρερμηνεύεις αυτά που είχα γράψει.
Σας χερετά ο φίλος σας από το SYDNEY-AUSTRALIA
Ένα μεγάλο γράμμα
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εάν εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ την ακραιφνή Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και ζωή, τότε κανένας μα κανένας δεν μπορεί να μάς απομακρύνει από την ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ τής Ορθόδοξης Εκκλησίας τού Ιησού Χριστού.
Πρέπει λοιπόν να μελετούμε επίμονα, συνεχώς, και προσεκτικά :
1) Την Θεόπνευστη Αγία Γραφή.
2) Τις αποφάσεις τών Οικουμενικών Συνόδων τής Εκκλησίας τού Χριστού.
3) Όσα έγραψαν οι Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σπουδαίο, διότι η Αγία Γραφή ερμηνεύεται ΣΩΣΤΑ από τούς Αγίους τής Εκκλησίας τού Χριστού. Η Αγία Γραφή γράφηκε κάτω από τον φωτισμό τού Αγίου Πνεύματος, και συνεπώς ερμηνεύεται ΣΩΣΤΑ από όσους φωτίζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ( και όχι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ) από το Άγιο Πνεύμα. Αυτοί είναι οι Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού.
Η μόνη δύναμη που έχει η οποιαδήποτε πλάνη, είναι η άγνοια τών ανθρώπων. Η άγνοια όμως, αλλά και όλα τα κακά, γεννιόνται από την ΑΜΕΛΕΙΑ που δείχνει ο άνθρωπος στην οποιαδήποτε σχέση του με τον Θεό.
Πρέπει λοιπόν να μελετούμε επίμονα, συνεχώς, και προσεκτικά :
1) Την Θεόπνευστη Αγία Γραφή.
2) Τις αποφάσεις τών Οικουμενικών Συνόδων τής Εκκλησίας τού Χριστού.
3) Όσα έγραψαν οι Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σπουδαίο, διότι η Αγία Γραφή ερμηνεύεται ΣΩΣΤΑ από τούς Αγίους τής Εκκλησίας τού Χριστού. Η Αγία Γραφή γράφηκε κάτω από τον φωτισμό τού Αγίου Πνεύματος, και συνεπώς ερμηνεύεται ΣΩΣΤΑ από όσους φωτίζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ( και όχι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ) από το Άγιο Πνεύμα. Αυτοί είναι οι Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού.
Η μόνη δύναμη που έχει η οποιαδήποτε πλάνη, είναι η άγνοια τών ανθρώπων. Η άγνοια όμως, αλλά και όλα τα κακά, γεννιόνται από την ΑΜΕΛΕΙΑ που δείχνει ο άνθρωπος στην οποιαδήποτε σχέση του με τον Θεό.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».