Τι υπονοής Απόστολε , οτι δεν μπορούμε να ελένξουμε τον Επίσκοπο???aposal έγραψε:Ο Θεός θα τα κάνει όλα αυτά γιατί είναι ο μόνος Κριτής!
Εμείς δεν είμαστε!
Και προσοχή δεν κάνω κρίση έλενχο μόνο.
Συντονιστής: Συντονιστές

Τι υπονοής Απόστολε , οτι δεν μπορούμε να ελένξουμε τον Επίσκοπο???aposal έγραψε:Ο Θεός θα τα κάνει όλα αυτά γιατί είναι ο μόνος Κριτής!
Εμείς δεν είμαστε!

Απόστολε , δεν μιλώ γιά ΚΡΙΣΗ, γιά έλενχο μιλάω,aposal έγραψε:Κρίνουμε πράξεις, ή λόγια, αλλά ποτέ τον ομιλώντα, ή τον πράττοντα!

Captain Yiannis έγραψε:Απόστολε , δεν μιλώ γιά ΚΡΙΣΗ, γιά έλενχο μιλάω,aposal έγραψε:Κρίνουμε πράξεις, ή λόγια, αλλά ποτέ τον ομιλώντα, ή τον πράττοντα!
Οι Πατρινοί οφείλουν να ελένξουν τον Επίσκοπο τους εν προκειμένου , γιατί Αδρανεί.

Έχω την άποψη πως ο έλεγχος δεν διαφέρει από την κρίση. Μπορούμε να κρίνουμε την, κατά την άποψή μας, απουσία οποιουδήποτε κληρικού, από ένα γεγονός. Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι κακώς δεν πήρε θέση, αλλά αυτό που - κατά την άποψή μου πάντα - δεν είναι σωστό να πούμε είναι "Ο τάδε ιερέας, ή Ιεράρχης δεν είναι καλός, γιατί δεν πήρε θέση επί του συγκεκριμένου ζητήματος".Captain Yiannis έγραψε:Απόστολε , δεν μιλώ γιά ΚΡΙΣΗ, γιά έλενχο μιλάω,aposal έγραψε:Κρίνουμε πράξεις, ή λόγια, αλλά ποτέ τον ομιλώντα, ή τον πράττοντα!
Οι Πατρινοί οφείλουν να ελένξουν τον Επίσκοπο τους εν προκειμένου , γιατί Αδρανεί.

Λυπάμαι σεβαστέ Απόστολε , αλλά ποτέ δεν είπα οτι κάποιος δεν είναι καλός.aposal έγραψε:Έχω την άποψη πως ο έλεγχος δεν διαφέρει από την κρίση. Μπορούμε να κρίνουμε την, κατά την άποψή μας, απουσία οποιουδήποτε κληρικού, από ένα γεγονός. Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι κακώς δεν πήρε θέση, αλλά αυτό που - κατά την άποψή μου πάντα - δεν είναι σωστό να πούμε είναι "Ο τάδε ιερέας, ή Ιεράρχης δεν είναι καλός, γιατί δεν πήρε θέση επί του συγκεκριμένου ζητήματος".Captain Yiannis έγραψε:Απόστολε , δεν μιλώ γιά ΚΡΙΣΗ, γιά έλενχο μιλάω,aposal έγραψε:Κρίνουμε πράξεις, ή λόγια, αλλά ποτέ τον ομιλώντα, ή τον πράττοντα!

Ioustinos έγραψε: Έχω ακούσει πως υπάρχει προφητεία από τον Άγιο Γέροντα Γερβάσιο Παρασκευόπουλο πως θα επεμβεί η πρόνοια του Θεού σε αυτή την βλασφημία που γίνεται με το Καρναβάλι κάθε χρόνο.

Γιάννη ποτέ δεν είπα ότι κατέκρινες. Δεν αναφερόμουν σε σένα. Έγραψα γενικά.Captain Yiannis έγραψε: Λυπάμαι σεβαστέ Απόστολε , αλλά ποτέ δεν είπα οτι κάποιος δεν είναι καλός.
Τώρα βέβαια είμαι σίγουρος , οτι κάπως έτσι το εξέλαβες.
Πάντος , δεν το είπα , και δεν το πίστευα.
Απλά πιστεύω οτι πάντα οι άνθρωποι κάνουν λάθη.
Δόξα τω Θεώ.