Βαλεντίνος ή Αγάπη;

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Βαλεντίνος ή Αγάπη;

Δημοσίευση από lovethink »

Eγώ πάντως αν μου φέρουν καρδούλα κόκκινη με λουλούδια τη μέρα του Ακύλα και της Πρίσκυλα δε θα χαρώ το ίδιο απότι αν μου τα δώσουν του Αγίου Βαλεντίνου :roll:
Ετσι έμαθα τι να κάνουμε τώρα :p
Οσο για τον Αγιο του ίντερνετ ε καλά ...... από έτσι να βγάλουμε και άγιο της κινητής τηλεφωνίας
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

[quote="eortologio_gr"]
Που είναι ο δικός μας "Ορθόδοξος Αγιος" ?????quote]

Δηλαδή πρέπει να έχουμε ντε και καλά άγιο του έρωτα και της αγάπης???

Όλη η Πίστη μας εκεί δεν αναφέρεται ? Σ' όλη μας τη ζωή δεν αγωνιζόμαστε για αγάπη και έρωτα (όπως το πάρει ο καθένας) ? Οι ερμηνείες είναι πολλές, η ουσία μία. Ευτυχισμένοι είναι αυτοί που νοιώθουν αυτά τα συναισθήματα και μην ψάχνουμε για Αγίους να προσευχηθούμε γι' αυτό.
Διακρίνω μια ζήλια έναντι των Καθολικών του τύπου γιατί αυτοί κι όχι εμείς. :?: Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται... :!: :!:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

123 έγραψε:
eortologio_gr έγραψε: Που είναι ο δικός μας "Ορθόδοξος Αγιος" ?????quote]

Δηλαδή πρέπει να έχουμε ντε και καλά άγιο του έρωτα και της αγάπης???

Όλη η Πίστη μας εκεί δεν αναφέρεται ? Σ' όλη μας τη ζωή δεν αγωνιζόμαστε για αγάπη και έρωτα (όπως το πάρει ο καθένας) ? Οι ερμηνείες είναι πολλές, η ουσία μία. Ευτυχισμένοι είναι αυτοί που νοιώθουν αυτά τα συναισθήματα και μην ψάχνουμε για Αγίους να προσευχηθούμε γι' αυτό.
Διακρίνω μια ζήλια έναντι των Καθολικών του τύπου γιατί αυτοί κι όχι εμείς. :?: Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται... :!: :!:
Πάντως αυτό με τον Ακύλα και τη Πρίσκιλα πολύ ατυχές παράδειγμα

Αν είναι κάποιος μόνος του του Αγίου Ακύλλα και Πρίσκυλα δε νομίζω να μελαγχολήσει
Αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου θέλει δε θέλει θα το θυμηθεί

Ασε που δεν μπορώ να φανταστώ καρδούλες να γράφουν πάνω BE MY PRISKILA BE MY AKILLA
:roll:
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Lovethink, αν είσαι κάτω των 18 ετών δικαιολογείσαι... αν είσαι παραπάνω έ... πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα αρκουδάκια και τις καρδούλες... :lol: :lol: :lol:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

123 έγραψε:Lovethink, αν είσαι κάτω των 18 ετών δικαιολογείσαι... αν είσαι παραπάνω έ... πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα αρκουδάκια και τις καρδούλες... :lol: :lol: :lol:
Δε κατάλαβα ? εσένα οι καρδούλες μετά τα 18 σε χαλάνε ? 8)
Και δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτή την εμπορευματικοποίηση αλλά ναι μια καρδούλα δε με χαλάει ούτε τα αρκουδάκια με χαλάνε αν και ξέρω που θα καταλήξουν ......στα δόντια του σκυλάκου μου :lol:
και Please ......... μη μου επιβεβαιώνεις ότι οι γυναίκες είναι πιο "σκληρές" από τους άντρες και η ευαισθησία τους είναι μόνο ένα επικίνδυνο άλλοθι που το χειρίζονται και αυτό όπως και τη σωματική τους "αδυναμία" για προσωπικό τους όφελος ( πω πω μισογύνης που είμαι :lol: ) :roll:
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Δεν είμαστε σκληρές αγαπητέ μου, αλλά δείχνουμε. Είναι ένας τρόπος άμυνας στον άκαρδη πραγματικότητα με σκοπό να επιβιώσουμε...

Δυστυχώς οι γυναίκες στις μέρες μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη τους όλα τα βάρη και οι καρδούλες και τα ζωάκια είναι μια απαγορευμένη πολυτέλεια
:lol: :lol: :lol:
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

Ευτυχισμένοι είναι αυτοί που νοιώθουν αυτά τα συναισθήματα και μην ψάχνουμε για Αγίους να προσευχηθούμε γι' αυτό.
Διακρίνω μια ζήλια έναντι των Καθολικών του τύπου γιατί αυτοί κι όχι εμείς. Question Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται... Exclamation Exclamation
νομιζω πως αν κανεις μελετησει λιγο τον τροπο που φερονταν οι ανθρωποι προς οσα θεωρουσαν ιερα δεν εχει αλλαξει ιδαιτερα εδω και χιλιάδες χρονια...

την θεση του Ασκληπιου εχουν παρει οι Αγιοι Αναργυροι ή αλλοι θαυματουργοί..

του Ποσειδωνα ο Αη Νικόλας...

και παει λεγοντας...

καποιοι ξεφευγουν απο αυτη την καλοπροαιρετη αλλά νηπιακη πνευματικά κατασταση και ζουν με πνευματικη αρχοντιά και φιλοτιμο ...

οσο δεν εχουμε την πνευματικη χαρα ας αρκεστουμε στην υλικη,γιατι αν τη στερηθουμε πριν να ειναι η καταλληλη ωρα και χωρις τος αναλογες προυποθεσεις...οι νευρωσεις κι η καταθλιψη παραμονευουν...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

123 έγραψε:Δεν είμαστε σκληρές αγαπητέ μου, αλλά δείχνουμε. Είναι ένας τρόπος άμυνας στον άκαρδη πραγματικότητα με σκοπό να επιβιώσουμε...

Δυστυχώς οι γυναίκες στις μέρες μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη τους όλα τα βάρη και οι καρδούλες και τα ζωάκια είναι μια απαγορευμένη πολυτέλεια
:lol: :lol: :lol:
Εγώ ξέρω ότι μόνες σας βγάλατε τα μάτια σας με το συμπάθειο
Ευνουχίσατε τους άντρες και τώρα θέλετε και τα ρέστα :wink:
Οπου δεν σας παίρνει τσουπ το νάζι "έλα μωρέ πάμεεεεεεε έλααααα :lol: έλα μωρέ έλαααα " όπου σας παίρνει " δεν σε έχω ανάγκη "
Αν σας φέρει καρδούλες είναι μαλθακός και αφελής αν δεν σας φέρει είναι αναίσθητος και πεζός
Τς τς τς τς :lol:
Που μια χαρά ήταν παλιά , στο σπίτι με τα παιδιά με τη γειτόνισα καφέ , σας δίναμε και το ψηφοδέλτιο έτοιμο με το σταυρό να μη κουράζεστε :lol:
Ορίστε βγήκατε στο επάγγελμα . Και τι καταλάβατε ? γιαυτό η ανεργία
Μείναν τόσοι άντρες άνεργοι για να έχετε εσείς δουλειά :lol: :lol: :lol: :lol:
Αστειεύομαι φυσικά ε ?
Αν και ....... λέω αν και ...... δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δουλεύεις σε ένα γραφείο με γυναίκες ( το παραδέχεστε και οι ίδιες ) :wink:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Misha έγραψε:οι νευρωσεις κι η καταθλιψη παραμονευουν...
Το "παραμονεύουν" μ'άρεσε
Μη σου πω ότι ήδη έχουν ορμήξει :lol: :lol: :lol: :lol:
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Αγαπητέ Misha
Τελικά πρέπει να γράφω πιο αναλυτικά γιατί δεν δίνω στον άλλον να καταλάβει τι εννοώ. Και με το δίκιο σου, δεν είσαι μάντης.

Φυσικά και έχουμε Αγίους προστάτες σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ανέφερες, ακόμα και για τα ζώα (Αγ. Σιλουανός αν το λέω σωστά). Δεν μιλάω για τους ήδη υπάρχοντες Αγίους αλλά να... Δεν έχουμε Άγιο για τον έρωτα ? Ας βρούμε έναν.
Σημ. Οι Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα είναι γνωστό κι αγαπημένο ζευγάρι (έχω και την εικόνα τους).

Δεν έχουμε Άγιο για το nternet ? Να βρούμε έναν μια και οι ξένοι έχουν. Δεν έχουμε Άγιο για .... ας βρούμε έναν...

Μη μας πιάνει ξενομανία ακόμα κι εδώ !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”