Ετσι έμαθα τι να κάνουμε τώρα :p
Οσο για τον Αγιο του ίντερνετ ε καλά ...... από έτσι να βγάλουμε και άγιο της κινητής τηλεφωνίας
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται...
  Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται...  

Πάντως αυτό με τον Ακύλα και τη Πρίσκιλα πολύ ατυχές παράδειγμα123 έγραψε:eortologio_gr έγραψε: Που είναι ο δικός μας "Ορθόδοξος Αγιος" ?????quote]
Δηλαδή πρέπει να έχουμε ντε και καλά άγιο του έρωτα και της αγάπης???
Όλη η Πίστη μας εκεί δεν αναφέρεται ? Σ' όλη μας τη ζωή δεν αγωνιζόμαστε για αγάπη και έρωτα (όπως το πάρει ο καθένας) ? Οι ερμηνείες είναι πολλές, η ουσία μία. Ευτυχισμένοι είναι αυτοί που νοιώθουν αυτά τα συναισθήματα και μην ψάχνουμε για Αγίους να προσευχηθούμε γι' αυτό.
Διακρίνω μια ζήλια έναντι των Καθολικών του τύπου γιατί αυτοί κι όχι εμείς.Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται...

Δε κατάλαβα ? εσένα οι καρδούλες μετά τα 18 σε χαλάνε ?123 έγραψε:Lovethink, αν είσαι κάτω των 18 ετών δικαιολογείσαι... αν είσαι παραπάνω έ... πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα αρκουδάκια και τις καρδούλες...

)
 ) 

νομιζω πως αν κανεις μελετησει λιγο τον τροπο που φερονταν οι ανθρωποι προς οσα θεωρουσαν ιερα δεν εχει αλλαξει ιδαιτερα εδω και χιλιάδες χρονια...Ευτυχισμένοι είναι αυτοί που νοιώθουν αυτά τα συναισθήματα και μην ψάχνουμε για Αγίους να προσευχηθούμε γι' αυτό.
Διακρίνω μια ζήλια έναντι των Καθολικών του τύπου γιατί αυτοί κι όχι εμείς. Question Σιγά-σιγά θα ψάχνουμε να βρούμε Αγίους προστάτες και σε άλλα θέματα... Οι Αγιοι δεν κατασκευάζονται... Exclamation Exclamation
Εγώ ξέρω ότι μόνες σας βγάλατε τα μάτια σας με το συμπάθειο123 έγραψε:Δεν είμαστε σκληρές αγαπητέ μου, αλλά δείχνουμε. Είναι ένας τρόπος άμυνας στον άκαρδη πραγματικότητα με σκοπό να επιβιώσουμε...
Δυστυχώς οι γυναίκες στις μέρες μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη τους όλα τα βάρη και οι καρδούλες και τα ζωάκια είναι μια απαγορευμένη πολυτέλεια

έλα μωρέ έλαααα "  όπου σας παίρνει " δεν σε έχω ανάγκη "
 έλα μωρέ έλαααα "  όπου σας παίρνει " δεν σε έχω ανάγκη "