τσιπ
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Διότι στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνουν αυτό που κάνουν.123 έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αφού γράφεται στην Αποκάλυψη όλη αυτή η διαδικασία, γιατί τα σαϊνια της υπερκυβέρνησης δεν το αλλάζουν ώστε να μπερδέψουν περισσότερο κόσμο???
Όταν ΠΡΟΔΙΝΑΝ τον Χριστό εκείνη την εποχή, εκείνη την στιγμή τής προδοσίας ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ οι παλαιότερες ΣΧΕΤΙΚΕΣ προφητείες πού αναφερόντουσαν στην προδοσία Του. Και όμως, η προδοσία τού Χριστού ΕΓΙΝΕ, εκείνη την εποχή !
Βέβαια, την τελική λέξη θα την πεί Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, όπως σαφέστατα αναφέρουν η Θεόπνευστη Αποκάλυψη τού Ιωάννη και πολλοί Άγιοι τής Εκκλησίας τού Χριστού.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
"επιθυμούν να εξουδετερώσουν την Θαυματουργική και Υπερφυσική δύναμη τού Τιμίου Σταυρού τού Ιησού Χριστού πάνω στον πιστό Χριστιανό."
Μα καλά ........ τότε τι μαθαίνουμε ότι ο Θεός είναι πιο δυνατός από το σατανά ?
Αν ένα τσούρμο άνθρωποι μπορούν να εξουδετερώσουν τη δύναμη του σταυρού τότε συγνώμμη ........... εγώ νόμιζα και πιστεύω ότι τη Χαρη Του Σταυρού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την νικήσει
Για μισό λεπτό γιατί κάτι κάνουμε λάθος
Δε μπορεί
Λέμε ανοησίες ή εγώ ή εσείς ή όλοι μας
Θα εξουδετερωθεί η δύναμη Του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και θα φύγει το ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΜΑΣ από ένα ηλεκτρονικό τσιπ ?
Κάτι δε με καλύπτει στα όσα λέτε παρόλο ότι είμαι εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής παρακολούθησης
Μα καλά ........ τότε τι μαθαίνουμε ότι ο Θεός είναι πιο δυνατός από το σατανά ?
Αν ένα τσούρμο άνθρωποι μπορούν να εξουδετερώσουν τη δύναμη του σταυρού τότε συγνώμμη ........... εγώ νόμιζα και πιστεύω ότι τη Χαρη Του Σταυρού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την νικήσει
Για μισό λεπτό γιατί κάτι κάνουμε λάθος
Δε μπορεί
Λέμε ανοησίες ή εγώ ή εσείς ή όλοι μας
Θα εξουδετερωθεί η δύναμη Του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και θα φύγει το ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΜΑΣ από ένα ηλεκτρονικό τσιπ ?
Κάτι δε με καλύπτει στα όσα λέτε παρόλο ότι είμαι εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής παρακολούθησης
"H NASA είδε το έγκλημα! - Δορυφόρος της ΝΑΣΑ «τσάκωσε» ναυτικό ασιατικής καταγωγής που σκότωσε συνάδελφό του μετά από λογομαχία σε πλοίο στη μέση του ωκεανού! Η ΝΑΣΑ απέστειλε τις φωτογραφίες σε υπεράκτια εταιρεία στη Λεμεσό. - Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη μέσα από την καρδιά του Χόλυγουντ που αποκαλύπτει με τον πιο γλαφυρό τρόπο πόσο μπορούν να μας κατασκοπεύσουν μέχρι και το τελευταίο εκατοστόμετρο."Misha έγραψε:http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?cat=6
Δε με χαλάει
Γιατί να γίνονται δολοφονίες και να μένουν ανεξιχνίαστες ?
Καλά έκαναν και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που στείλανε τα στοιχεία στην εταιρεία
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συγνώμμη αν θα γίνει ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ δηλαδή σου πιάσουν το χέρι με το ζόρι και στο βάλουν για εμφύτευση εσύ τι ευθύνη έχεις ?
44 χιλιάδες λέει φυλακισμένοι τους εμφύτευσαν το τσιπ
Τι επιλογές είχαν αυτοί οι δύστυχοι ? θα πάνε στη κόλαση επειδή κάποιος με το ζόρι τους έβαλε σε ένα δωμάτιο και τους έβαλε τσιπάκι ?
Μπα σε καλό σου πρωί πρωί Μίσα με τάραξες :p
ΒΡΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ δε μπορεί να γίνει ? :p
44 χιλιάδες λέει φυλακισμένοι τους εμφύτευσαν το τσιπ
Τι επιλογές είχαν αυτοί οι δύστυχοι ? θα πάνε στη κόλαση επειδή κάποιος με το ζόρι τους έβαλε σε ένα δωμάτιο και τους έβαλε τσιπάκι ?
Μπα σε καλό σου πρωί πρωί Μίσα με τάραξες :p
ΒΡΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ δε μπορεί να γίνει ? :p
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αμα πας ρώτα την τι θα κάνει η Ζέτα με τον Ρέμο γιατί με αυτό ασχολούνται τα δελτία :ppppvasilis_m21 έγραψε:Ναι,μέσα από αυτές τις συζητήσεις βγαίνει μία ταραχή. Μαύρη απελπισία βγαίνει από την ανάλυση των προφητειών, μου φαίνεται ή θα αρχίσω το κάπνισμα ή θα επισκεφθώ μία μελλοντολόγο-υπνωτίστρια που είδα σε πρωινή εκπομπή!
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας