Ήταν ,λένε, Μάγος οι Εβραίοι. Μόνον αυτός ήταν μαγος;;;

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ήταν ,λένε, Μάγος οι Εβραίοι. Μόνον αυτός ήταν μαγος;;;

Δημοσίευση από Harrys1934 »

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΓΕΝΝΙΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ..
Ολοι κηρύττουν τον ίδιο Χριστόν, αν και όχι όλοι σωστά, όλοι προσκυνούν Εκείνον ο οποίος σταυρώθηκε στην Παλαιστίνη επί Ποντίου Πιλάτου.
Δεν σας φαίνεται, λοιπόν ότι όλα αυτά αποτελούν πολύ πιο σοφή απόδειξη από την φωνή εκείνη, που ακούσθηκε από τον ουρανό;; Για ποιο λόγο κανείς αυτοκράτωρ δεν υπερίσχυσε, όπως επικράτησε ο Χριστός, παρά τα αναρίθμητα εμπόδια;;
Τον πολέμησαν βασιλείς. Του αντιστάθηκαν τύραννοι, Τον πολέμησαν όλες οι φατρίες, αλλά η Εκκλησία, όχι μόνον δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε, και έγινε ακόμη πιο λαμπρή. Πέστε μου, από πού προέρχεται η τόση δύναμη;;
Λέγουν μερικοί.! ¨Ήταν μάγος. Μόνο αυτός υπήρξε τέτοιος μάγος;; Θα έχετε ακούσει ότι στους Πέρσες, και στους Ινδούς υπήρξαν πολλοί μάγοι, και υπάρχουν ακόμη και τώρα.
Αλλά τα ονόματα τους δεν σώζονται πουθενά. Για ποιόν λόγο φρίττουν και τρέμουν οι δαίμονες, όχι μόνον τον Εσταυρωμένον, αλλά και τα οστά εκείνων που σφάχθηκαν γι’ Αυτόν;; Για ποιο λόγο, μόνο αν ακούσουν για τον Σταυρό εξαφανίζονται
71) Μήπως γιατί ήταν σοφός;; Όμως πολλοί σοφοί και σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους/ Ποιος επεκράτησε όπως ο Ιησούς;; Κανείς ποτέ. Αλλά ούτε και κανείς τον πλησίασε έστω και στο ελάχιστον.
Χάρης
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΗΤΑΝ ΛΕΝΕ ΜΑΓΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. μονον αυτός ήταν μαγος;;;

Δημοσίευση από eleimon »

Χαρη ποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι ο Χριστος μας ηταν Ελληνας γνωριζεις?
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Ναι Ελπίδα μου τους γνωρίζω. Είναι οι ίδιοι που έβγαλαν τα δώδεκα Ευαγγέλια δέκα-και τρία. Είναι οι ίδιοι που έχουν κάνει μια αγία γραφή στα μέτρα τους για να κυβερνούν και να διορθώνουν τον Χριστό. Είναι αυτοί που δεν θέλουν την Αγία Γραφή αυτή που μας παράδωσαν οι Ευαγγελιστές,γιατί τους ελέγχουν και θέλουν να βγάλουν τον χωροφύλακα από πάνω τους
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Harrys1934 έγραψε:ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΓΕΝΝΙΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ..
Ολοι κηρύττουν τον ίδιο Χριστόν, αν και όχι όλοι σωστά, όλοι προσκυνούν Εκείνον ο οποίος σταυρώθηκε στην Παλαιστίνη επί Ποντίου Πιλάτου.
Δεν σας φαίνεται, λοιπόν ότι όλα αυτά αποτελούν πολύ πιο σοφή απόδειξη από την φωνή εκείνη, που ακούσθηκε από τον ουρανό;; Για ποιο λόγο κανείς αυτοκράτωρ δεν υπερίσχυσε, όπως επικράτησε ο Χριστός, παρά τα αναρίθμητα εμπόδια;;
Τον πολέμησαν βασιλείς. Του αντιστάθηκαν τύραννοι, Τον πολέμησαν όλες οι φατρίες, αλλά η Εκκλησία, όχι μόνον δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε, και έγινε ακόμη πιο λαμπρή. Πέστε μου, από πού προέρχεται η τόση δύναμη;;
Λέγουν μερικοί.! ¨Ήταν μάγος. Μόνο αυτός υπήρξε τέτοιος μάγος;; Θα έχετε ακούσει ότι στους Πέρσες, και στους Ινδούς υπήρξαν πολλοί μάγοι, και υπάρχουν ακόμη και τώρα.
Αλλά τα ονόματα τους δεν σώζονται πουθενά. Για ποιόν λόγο φρίττουν και τρέμουν οι δαίμονες, όχι μόνον τον Εσταυρωμένον, αλλά και τα οστά εκείνων που σφάχθηκαν γι’ Αυτόν;; Για ποιο λόγο, μόνο αν ακούσουν για τον Σταυρό εξαφανίζονται
71) Μήπως γιατί ήταν σοφός;; Όμως πολλοί σοφοί και σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους/ Ποιος επεκράτησε όπως ο Ιησούς;; Κανείς ποτέ. Αλλά ούτε και κανείς τον πλησίασε έστω και στο ελάχιστον.
Χάρης

Πολύ ωραία , σύντομη και περιεκτική η δημοσίευση σου Χάρη.

Πλήν όμως σεβαστέ , ούτε εκ παραδοχής , δεν θα μπορούσα να δεχθώ ότι ο Ιησούς Χριστός , θα μπορούσε να συγκριθεί με κανένα άλλο άνθρωπο πάνω στην Γη , και ιδιαίτερα με μάγους.

Καταλαβαίνω το πνεύμα σου όμως , νάσαι καλά.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Harrys1934 έγραψε:Ναι Ελπίδα μου τους γνωρίζω. Είναι οι ίδιοι που έβγαλαν τα δώδεκα Ευαγγέλια δέκα-και τρία. Είναι οι ίδιοι που έχουν κάνει μια αγία γραφή στα μέτρα τους για να κυβερνούν και να διορθώνουν τον Χριστό. Είναι αυτοί που δεν θέλουν την Αγία Γραφή αυτή που μας παράδωσαν οι Ευαγγελιστές,γιατί τους ελέγχουν και θέλουν να βγάλουν τον χωροφύλακα από πάνω τους

Δεν αμφεβαλα οτι θα με καλυπτες!!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”