Eίσαι συντονίστρια σέβομαι αυτό που λες διότι απλά θέτεις κανόνες και πρέπει να τους σεβαστώ και θα το κάνω αλλα θα εκφράσω αν μου επιτρέπεις την γνώμη μου.theodora έγραψε:Όταν οι απόψεις σε ένα θέμα δεν είναι όμοιες, και πολύ περισσότερο όταν επιθυμούμε διακαώς και παθιασμένα να ασπαστούν και όλοι οι υπόλοιποι την δική μας απόψη, διαφορετικά θα γράφουμε μέχρι να ξεφύγουμε εντελώς από το πνεύμα του συγκεκριμένου φόρουμ………………
...τότε σίγουρα, κατά την δική μου γνώμη, κάτι δεν πάει καλά. Καθόλου καλά.
Επίσης θεωρώ «αδιακρισία» και ασύνετο οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις να ξεφεύγουν και να απευθύνονται επί της προσωπικής ζωής του οποιουδήποτε μέλους.
Το παρόν φόρουμ το παρακολουθούν και χριστιανοί –και νέοι σε ηλικία αλλά και μεγαλύτεροι, και κοπέλλες και αγόρια- οι οποίοι ασκούνται στην παρθενία με χίλιους κόπους.
Και όπως όταν στην νηστεία των φαγητών όταν διαβάζουμε συνταγές μαγειρικής μας ανοίγει η όρεξη, γι΄αυτό και το αποφεύγουμε, έτσι ακριβώς είναι και η παρθενία.
Όσο περισσότερο την κουβεντιάζεις (ακόμα και για να την επαινέσεις) τόσο ο πονηρός δουλεύει μυστικά μέσα μας.
Αυτές είναι και οι απόψεις οι δικές μου επί του θέματος.
Δεν θεωρώ σωστό να καταλύουμε την ελευθερία του λόγου για σκανδαλιστικούς λόγους.
Το ότι παρακολουθεί κάποιος το foroum και ΑΣΚΕΙΤΑΙ στην παρθενία η κάνει σκληρή νηστεία και εμείς μιλάμε για φαγητό αυτό δεν θα είναι αιτία να παραστρατήσει. Τόσο χαμός γίνεται στο Internet και εξω οι προσωπικές απόψεις θα τους εκτροχιάσουν;
Θεωρώ οτι βοηθάει να μιλάμε για προσωπικους αγώνες , απόψεις , αντιλήψεις , επιλογές, πτώσεις κλπ ΑΛΛΙΩΣ ας μιλάμε με παραπομπές απο γέροντες και απο βιβλία, αντίθετα βοηθείες απο άλλους αδερφούς ειναι αυτό που βοηθάει.
Πχ το να διαβάζω απο κάποιον γέροντα οτι το τσιγάρο ειναι κακό χαιρω πολύ το ξέρω , αλλά να διαβάζω την προσωπική σου άποψη και επιτυχία που κέρδισες αυτό τον αγώνα και με ποιο τρόπο θα με βοηθήσει καλύτερα.
Και στην τελική δεν μιλάμε για UFO ο έρωτας δεν ειναι μέσα στην ζωή ; οι πτώσεις, η πορνεία ;η παρθενία ;
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ : Οσοι παρακολουθούν το forum εκτιμούν και σέβονται την ελευθερία του λόγου και όχι την ξύλινη γλώσσα και ακόμα θέλουν αυτή την ελευθερία που βοηθά στην απελευθέρωση της γενικής εσωτερικής αντίληψης υπερβαίνοντας κάθε είδους ταμπέλες. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να μιλάμε για το ΤΣΙΓΑΡΟ αν κάποιος κάνει αγώνα για να το κόψει. Μηπως πρέπει να λάβουμε κάποια λίστα με τους αγώνες των αδερφών για να μην αναφέρουμε θέματα ώστε να μην τους ενοχλήσουμε;
Τουλάχιστον σαν συντονίστρια αν κρίνεις ότι κάποια θέματα σκανδαλίζουν τον αγώνα κάποιου καλό ειναι πριν αναπτυχθεί οποιος διάλογος να ενημερώνεις αυτό που τα βάζει να το διαγράφει η να το κάνεις εσύ οπότε να μην σπαταλάμε όλοι μας χρόνο να μιλάμε για ένα θέμα που ενοχλεί.
Αυτα με αγάπη