Ένας Άγιος τρελλός στην καρδιά της Αθήνας
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ένας Άγιος τρελλός στην καρδιά της Αθήνας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ενας Αγιος τρελλος στη καρδια της Αθηνας
Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που δεν αρέσκονται στις παραπομπές. Συγχωρέσέ με Ελπίδα, αλλά τι σημαίνει να ανοίγουμε μιαν ενότητα όπου δεν λεμε τίποτε, αλλά μόνο παραπέμπουμε;
Μήπως θα έπρεπε να γράψουμε την άποψή μας για το θέμα και να ζητήσουμε και τα σχόλια των άλλων, αφού πρώτα δουν την παραπομπή; Έτσι για να ζωντανέψει λίγο και το θέμα;
Μήπως θα έπρεπε να γράψουμε την άποψή μας για το θέμα και να ζητήσουμε και τα σχόλια των άλλων, αφού πρώτα δουν την παραπομπή; Έτσι για να ζωντανέψει λίγο και το θέμα;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απλη ενημερωση.....για να αντιληφθουμε για αλλη μια φορα τα χαλια μας,τι δραμα κυριαρχει διπλα μας...
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάλλον είμαι ιδιότροπος, αλλά θα προτιμούσα να γράψεις : "Κοιτάξτε την τραγωδία που υπάρχει δίπλα μας, σ' αυτήν την διεύθυνση...Τι νομίζετε ότι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση;".
Κάπως έτσι.
(Γεροντοπαραξενιές).
Κάπως έτσι.
(Γεροντοπαραξενιές).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δε σε παρεξηγω Αποστολη μου κι εγω οταν φτασω τα χρονια σου μπορει ναμαι χειροτερηaposal έγραψε:Μάλλον είμαι ιδιότροπος, αλλά θα προτιμούσα να γράψεις : "Κοιτάξτε την τραγωδία που υπάρχει δίπλα μας, σ' αυτήν την διεύθυνση...Τι νομίζετε ότι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση;".
Κάπως έτσι.
(Γεροντοπαραξενιές).
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εύχομαι να είσαι καλύτερη!
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ένας Άγιος τρελλός στην καρδιά της Αθήνας
viewtopic.php?f=7&t=7043
viewtopic.php?f=13&t=8491
Στα παραπάνω θέματα γίνεται εκτενής αναφορά στον Τρελό-Γιάννη
viewtopic.php?f=13&t=8491
Στα παραπάνω θέματα γίνεται εκτενής αναφορά στον Τρελό-Γιάννη