Εξωσωματική γονιμοποίηση....

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Εξωσωματική γονιμοποίηση....

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

Αγαπητοί φίλοι , θα μιλήσω πρωσωπικά ...

Πριν 3 περίπου χρόνια και αφού πήρα την ευχή του Γέροντά μου προχώρησα με τη γυναίκα μου σε εξωσωματική γονιμοποίηση.Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν , μετά από 7 χρόνια αναμονής , να κρατάμε με τη σύζυγό μου ένα αγγελούδι τη Δέσποινα μου ...
Δε ξέρω αν αμαρτάνω ή αν κακως ο γέροντας μου μου έδωσε την ευχή του.Το αναφέρω με πολύ σεμνότητα το γεγονός γιατί η Δέσποινά μου είναι πλέον όλη η ζωή μου και δε θέλω να το κρύβω...όποιος δει τα γλυκά της ματάκια θα με καταλάβει

ευχαριστώ για την υπομονή σας...
ο Χριστός σώζει....
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ....

Δημοσίευση από max1 »

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Αγαπητοί φίλοι , θα μιλήσω πρωσωπικά ...

Πριν 3 περίπου χρόνια και αφού πήρα την ευχή του Γέροντά μου
Πως γίνεται να αμαρτάνεις αφού πήρες την ευχή του Γέροντα σου; Και μόνο που έγινε αυτό, έκανες το σωστό.
Ακόμη και λάθος να ήταν η εξωσωματική (δε λέω ότι είναι, δεν είμαι αρμόδιος για να δώσω τέτοια απάντηση), από τη στιγμή που είχες ευλογία η ευθύνη βαραίνει τον πνευματικό. Η δική μας ευθύνη είναι η υπακοή και μόνο η υπακοή.
Και στο κάτω κάτω δεν έκανες και κανένα έγκλημα, παιδί έκανες.
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Να σας ζησει.
Ειναι μεγαλο θεμα η εξωσωματικη, αφου πηρες την ευχη απο τον γεροντα, τα αλλα μην τα ψαχνεις...
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Ermite
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ermite »

Έχω ακούσει ότι καλό είναι να μην το κοινολογούμε το γεγονός (τον τρόπο απόκτησης παιδιού).
Να σου ζήσει!
dora gian
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dora gian »

NA SOY ZHSEI ΑΠΟ ΕΙΣΑΙ ERMITE? KAPOA POLH MOY KENTRHSE TO ENDIAFERON
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Θέλω να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για σας αλλά και το γλυκό κοριτσάκι που κρατάτε πλέον στην αγκαλίτσα σας.
Μετά πρέπει να πω ένα τεράστιο μπράβο σε σένα Στέφανε όχι μόνον ότι ζήτησες την ευχή του πνευματικού σου ( δείχνει πόσο συνετό άτομο είσαι ) αλλά και το θάρρος να το πεις και να το μοιραστείς μαζί μας.
Είναι μεγάλο τσίμπημα στη καρδιά να θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια με τον άνθρωπο που αγαπάς και αυτό να μην είναι εφικτό.
Από πολλούς είναι δύσκολα κατανοητό αυτό το συναίσθημα - όπως όταν βλέπουμε ένα άτομο που δεν έχει το φως του - όλοι το συμπονούμε διατυμπανίζουμε ότι το καταλαβαίνουμε αλλά ελάχιστοι μπορούν να έρθουν και νοιώσουν την εσωτερική τους πραγματικότητα.
Ετσι συμβαίνει και με τα ζευγάρια που δε μπορούν να τεκνοποιησουν..............
Είναι ένα πελώριο θέμα όχι αποκλειστικά και μόνο απο θέμα θρησκείας αλλά αυτό που γίνεται μέσα μας.............
Βλέπεις απλόχερα γέλια παιδιών και εσύ αναζητάς έστω αυτό το μοναδικό...........δύσκολος δρόμος , πολύ δύναμη , πολύ καρδοχτύπη όλα είναι στο πολύ ..........στο υπερβολικά πολύ !!!!!

Να είσαστε πάντα καλά

Να πω όμως και κάτι ακομη - βλέπεις ότι τελικά ο Θεός μπορεί κάποιους απο εμάς να μας επιλέγει στα δύσκολα μονοπάτια παρόλα αυτά δε μας αφήνει................................

Μεγάλη η Χάρη Του , η Αγάπη Του και η Αγκαλιά Του
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

να σας ζήσει το αγγελούδι σας.....
σας εύχομαι να το καμαρώσετε όπως επιθυμήτε....
ο καιρός γαρ εγγυς
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Nα το χαιρεστε κι ευλογημενο.Η εξωσωματικη γονιμοποιηση σαν υστατη λυση ειναι σωστη.
Ποια σημεια πρεπει να προσεχει ενας χριστιανος
1)Να γινεται εμφυτευση ολων των γονιμοποιημενων ωαριων, γι'αυτο συνηθως η επιλογη ειναι να γονιμοποιειται ενα.
2)Οταν εμφυτευονται στη μητρα ( συνηθως ειναι πανω απο ενα, γιατι δεν ειναι σιγουρη η επιτυχια,να μη δεχομαστε τον επιλεκτικο θανατο των αλλων)
3)Καποιοι εγειρουν αμφιβολιες και για το γενετικο σκρινινγκ,για κληρονομικα νοσηματα,τον προεμφυτευτικο ελεγχο.

Μη δεχτειτε να παραμεινουν γονιμοποιημενα ωαρια, ζυγωτες ειναι ο σωστος ορος, κατεψυγμενα.
Οσα γονιμοποιει ο γιατρος και τοσα να εμφυτευει,καλυτερα 1-2.
Εχουν αυξημενο κινδυνο οι πολυδιμες κυησεις με εξωσωματικη γονιμοποιηση, κυριως λογω τηε αυξημενης ηλικιας της γυναικας ( συνηθως η μεση γυναικα που κανει εξωσωματικη ειναι 30 ετων και πανω, και κλασικα οι κυησεις αυτης της ηλικιας εχουν πιο αυξημενους κινδυνους).

Η νομοθεσια η ελληνικη ειναι τρυπια γυρω απο το θεμα, και οι ιδιωτικες κλινικες ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια.
Για τα ποσοστα επιτυχιας επισης, οι φορεις αυτοι - κλινικες δινουν υψηλα ποσοστα επιτυχιας νομιζω πανω απο 15%.
Προ διετιας δημοσιευση ιατρικων επιθεωρησεων εδινε τα ποσοστα στο 11-13% ανα αποπειρα εμφυτευσης.

Κι εγω αν δε μπορουσαμε θα το επελεγα σαν τελευταια λυση.Βεβαια ειμαι μικρος για γαμο.

Να χαιρεστε το παιδι σας.
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Αγαπητοί φίλοι , θα μιλήσω πρωσωπικά ...

Πριν 3 περίπου χρόνια και αφού πήρα την ευχή του Γέροντά μου προχώρησα με τη γυναίκα μου σε εξωσωματική γονιμοποίηση.Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν , μετά από 7 χρόνια αναμονής , να κρατάμε με τη σύζυγό μου ένα αγγελούδι τη Δέσποινα μου ...
Δε ξέρω αν αμαρτάνω ή αν κακως ο γέροντας μου μου έδωσε την ευχή του.Το αναφέρω με πολύ σεμνότητα το γεγονός γιατί η Δέσποινά μου είναι πλέον όλη η ζωή μου και δε θέλω να το κρύβω...όποιος δει τα γλυκά της ματάκια θα με καταλάβει

ευχαριστώ για την υπομονή σας...

Στέφανε ,

Δόξα τω θεώ ,

Αυτός , Πάντων Ένεκεν!!!!
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”