Ας βοηθήσουμε όλοι!!! Είναι στο χέρι μας!!
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!!
Μία ωραία καλημέρα σε όλους!!!.nathanail , ANTREAS ,zazzy σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας...μπράβο βρε παιδιά...τι να πω, είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό το ενδιαφέρον που υπάρχει από τα μέλη του agiooros. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! Σήμερα η αύριο νομίζω θα μάθουμε, το πως θα προχωρήσουμε ..έχετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!

Συμμετοχές
1.agiooros
2.Pilotos
3.eleimon
4.Τeri
5.Xenia
6.smarti
7. calendula
8.maralin
9.Σπάρτακος
10.Captain Yiannis
11.tanos
12.virgin
13. NIKI
14.pepiixthis.
15.ktistos
16.ANTREAS
18.theodora
19.Γεώργιος-Κέρκυρα
20.Domna
21.dora gian
22.nasos
23.aposal
24.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
25.theodosis79
26.VASSILIKH
27.Καλλιόπη
28.nathanail
29.ANTREAS
30.zazzy
Συμμετοχές
1.agiooros
2.Pilotos
3.eleimon
4.Τeri
5.Xenia
6.smarti
7. calendula
8.maralin
9.Σπάρτακος
10.Captain Yiannis
11.tanos
12.virgin
13. NIKI
14.pepiixthis.
15.ktistos
16.ANTREAS
18.theodora
19.Γεώργιος-Κέρκυρα
20.Domna
21.dora gian
22.nasos
23.aposal
24.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
25.theodosis79
26.VASSILIKH
27.Καλλιόπη
28.nathanail
29.ANTREAS
30.zazzy
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πολύ ωραίο το κείμενο σου Pιlotos.....και πολύ αθρώπινο!!!!pilotos έγραψε:Σαν προάγγελο της προσπάθειάς μας έγραψα το παρακάτω άρθρο που θα το αναρτήσω και ξεχωριστά στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή.
Ένας χαμηλοσυνταξιούχος προσφέρει 1 ευρώ κάθε μήνα στην Ιεραποστολή !
Νεώτερα θα έχω την Τετάρτη.
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/0 ... tastrofes/ )
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομίζω ότι καλόν είναι, όποιος θεωρεί το ποσόν ως μικρό να δώσει όσα μπορεί. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας και ΚΥΡΙΩΣ επειδή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από εδώ δίνει και αλλού χρηματικά ποσά, να μην θεωρούμε ασήμαντη την κίνηση όσων δώσουν το ποσό των 20,00 €.
Εξάλλου ισχύει (για όλες τις περιπτώσεις) το : Πολλά δίνουμε, πολλά παίρνουμε! Λίγα δίνουμε, λίγα παίρνουμε!
Εξάλλου ισχύει (για όλες τις περιπτώσεις) το : Πολλά δίνουμε, πολλά παίρνουμε! Λίγα δίνουμε, λίγα παίρνουμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
koskas
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
καλημερα οσο μπορω θα βοηθησω και εγω
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Νομίζω ότι καλόν είναι, όποιος θεωρεί το ποσόν ως μικρό να δώσει όσα μπορεί. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας και ΚΥΡΙΩΣ επειδή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από εδώ δίνει και αλλού χρηματικά ποσά, να μην θεωρούμε ασήμαντη την κίνηση όσων δώσουν το ποσό των 20,00 €.
Σεβαστέ Απόστολε δεν συμφωνώ , εν προκειμένω , λίγα δίνουμε , πολλά παίρνουμε!!!!!
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν κάποιος δώσει 2 απ' το περίσσευμα κι ένας άλλος 2 απ' το υστέρημα είναι το ίδιο;aposal έγραψε:Νομίζω ότι καλόν είναι, όποιος θεωρεί το ποσόν ως μικρό να δώσει όσα μπορεί. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας και ΚΥΡΙΩΣ επειδή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από εδώ δίνει και αλλού χρηματικά ποσά, να μην θεωρούμε ασήμαντη την κίνηση όσων δώσουν το ποσό των 20,00 €.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να διευκρινίσω πως το "πολλά δίνετε, πολλά παίρνετε" ΔΕΝ έχει να κάνει με τον ύψος του χρηματικού ποσού της - όποιας - ελεημοσύνης!
Εγώ αναφερόμουν στο ποσοστό της καρδιάς μας που αφήνουμε ελεύθερο για την αγάπη μας προς τον Κύριο : Όσο περισσότερο χώρο Του δίνουμε, τόσο περισσότερο ωφελούμαστε.
Εξάλλου τα χρηματικά τα έχω διευκρινίσει :
Εγώ αναφερόμουν στο ποσοστό της καρδιάς μας που αφήνουμε ελεύθερο για την αγάπη μας προς τον Κύριο : Όσο περισσότερο χώρο Του δίνουμε, τόσο περισσότερο ωφελούμαστε.
Εξάλλου τα χρηματικά τα έχω διευκρινίσει :
aposal έγραψε:Νομίζω ότι καλόν είναι, όποιος θεωρεί το ποσόν ως μικρό να δώσει όσα μπορεί. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας και ΚΥΡΙΩΣ επειδή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από εδώ δίνει και αλλού χρηματικά ποσά, να μην θεωρούμε ασήμαντη την κίνηση όσων δώσουν το ποσό των 20,00 €.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

koskas σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
..Ότι μπορεί ο καθένας και όσα μπορεί ας δώσει .Το ποσό δεν κάνει την ελεημοσύνη , αλλά η κίνηση να δώσουμε από αυτά που έχουμε και όσα μπορούμε είτε αυτό είναι 1 ευρω , είτε είναι 20, είτε είναι 50....αυτή μετράει...η κίνηση να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να πονέσουμε τον συνάνθρωπο μας....και όσα μπορεί ο καθένας ας δώσει....Σε ευχαριστούμε για την καλή
κίνηση σου!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!
Συμμετοχές
1.agiooros
2.Pilotos
3.eleimon
4.Τeri
5.Xenia
6.smarti
7. calendula
8.maralin
9.Σπάρτακος
10.Captain Yiannis
11.tanos
12.virgin
13. NIKI
14.pepiixthis.
15.ktistos
16.ANTREAS
18.theodora
19.Γεώργιος-Κέρκυρα
20.Domna
21.dora gian
22.nasos
23.aposal
24.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
25.theodosis79
26.VASSILIKH
27.Καλλιόπη
28.nathanail
29.ANTREAS
30.zazzy
31.koskas
κίνηση σου!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!
Συμμετοχές
1.agiooros
2.Pilotos
3.eleimon
4.Τeri
5.Xenia
6.smarti
7. calendula
8.maralin
9.Σπάρτακος
10.Captain Yiannis
11.tanos
12.virgin
13. NIKI
14.pepiixthis.
15.ktistos
16.ANTREAS
18.theodora
19.Γεώργιος-Κέρκυρα
20.Domna
21.dora gian
22.nasos
23.aposal
24.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
25.theodosis79
26.VASSILIKH
27.Καλλιόπη
28.nathanail
29.ANTREAS
30.zazzy
31.koskas
αχ smartaki μας Μπουμπουλινα της φτωχολογιάς ψαχνεις τα ψιχουλάκια μας να γίνουν μεταλαβιά
να μας συνοδεύουν Παπαφλέσσα Κολοκοτρώνη Νικηταρά Τουρκοφάγε οτι πεις να κάνουμε ναναι ευλογημένο
ανάστα ψυχή μου τι καθεύδεις
τα σέβη μου
να μας συνοδεύουν Παπαφλέσσα Κολοκοτρώνη Νικηταρά Τουρκοφάγε οτι πεις να κάνουμε ναναι ευλογημένο
ανάστα ψυχή μου τι καθεύδεις
τα σέβη μου