Κρίση!!!!!!!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κρίση!!!!!!!!!
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Re: ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!
Γιατί είπε κανένας ότι υπάρχει κρίση???
Θεωρώ ότι όλα είναι τεχνητά και μπορώ να παραθέσω τα επιχειρήματά μου αν και δε νομίζω ότι είναι το ζητούμενο. Όπως και να έχει τεχνητή ή μη η κρίση ίσως είναι μια ευκαιρία να συλλογιστούμε περισσότερο, να αγαπήσουμε περισσότερο, να πλησιάσουμε τον άνθρωπο περισσότερο και βέβαια να πλησιάσουμε το Θεό περισσότερο...
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

σωστος ο αδελφος. 
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Φίλε Κώστα είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα εξαιτίας της κρίσης και δυστυχώς τίποτα δεν ακούγεται στην τηλεόραση. Έτσι κι εμείς ζούμε στην κοσμάρα μας και κοιτάμε τον εαυτούλη μας. Και μέρες που είναι έχω να ομολογήσω ότι έχω πολλά χρόνια να αισθανθώ την κατάνυξη των ημερών... Ίσως από τότε που ήμουν παιδί κι είχα αθώα καρδιά...