Κρίση!!!!!!!!!

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Κρίση!!!!!!!!!

Δημοσίευση από heart »

"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Γιατί είπε κανένας ότι υπάρχει κρίση??? :mrgreen: :mrgreen: :cry: Θεωρώ ότι όλα είναι τεχνητά και μπορώ να παραθέσω τα επιχειρήματά μου αν και δε νομίζω ότι είναι το ζητούμενο. Όπως και να έχει τεχνητή ή μη η κρίση ίσως είναι μια ευκαιρία να συλλογιστούμε περισσότερο, να αγαπήσουμε περισσότερο, να πλησιάσουμε τον άνθρωπο περισσότερο και βέβαια να πλησιάσουμε το Θεό περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

σωστος ο αδελφος. :41
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Φίλε Κώστα είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα εξαιτίας της κρίσης και δυστυχώς τίποτα δεν ακούγεται στην τηλεόραση. Έτσι κι εμείς ζούμε στην κοσμάρα μας και κοιτάμε τον εαυτούλη μας. Και μέρες που είναι έχω να ομολογήσω ότι έχω πολλά χρόνια να αισθανθώ την κατάνυξη των ημερών... Ίσως από τότε που ήμουν παιδί κι είχα αθώα καρδιά...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”