Η ζωή των ιερέων
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Η ζωή των ιερέων
επιτρεπεται οι ιερεις να ασκουν δευτερο επαγγελμα; ακουσα για καποιον που ειναι υπαλληλος σε σουπερμαρκετ και μετα μου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται γιατι ειναι δημοσιος υπαλληλος και ως εκ τουτου ειναι παρανομο. περα απο τη νομιμοτητα, μηπως εχει δικιο ο λαος που λεει ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς;
Εγω παντως πιστευω οτι μπορουν να βρισκονται και να συμμετεχουν οπουδηποτε αλλα με ευπρεπεια και μετρο. δηλαδη παπας που παει στο γηπεδο και ριχνει μπινελικια δεν τρωγεται. ή παπάς που μεθά ή που καπνιζει ειναι μια εικονα που ξενίζει. ιδιαιτερα οι παπαδες που βριζουν ειναι ο, τι πιο στεναχωρο και το συναντας και συχνα δυστυχως!
Εγω παντως πιστευω οτι μπορουν να βρισκονται και να συμμετεχουν οπουδηποτε αλλα με ευπρεπεια και μετρο. δηλαδη παπας που παει στο γηπεδο και ριχνει μπινελικια δεν τρωγεται. ή παπάς που μεθά ή που καπνιζει ειναι μια εικονα που ξενίζει. ιδιαιτερα οι παπαδες που βριζουν ειναι ο, τι πιο στεναχωρο και το συναντας και συχνα δυστυχως!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...theodosis79 έγραψε:Πάντως να πηγαίνει στο γήπεδο και να φωνάζει το έχω ακούσει.panos0 έγραψε:Ρε συ Λοκχαρτ εξυπνο παιδι εισαι, φυσικα υπαρχουν κανονες, οσο για το που μπορουν να πανε, ανθρωποι ειναι και οι ιερεις, οι υπερβολες πρεπει να αποφευγονται, αλλο να παει σε ενα ταβερνακι ο παπας με την οικογενεια και αλλο να παει να σπαει πιατα σε σκυλαδικο, επισεις αλλο ο εγγαμος αλλο ο μοναχος, εχει γυναικα και παιδια ο εγγαμος. Θα τα φυλακισει η θα τα δινει σε αλλον να τα πηγαινει μπανιο?
ο Χριστός σώζει....
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΣΕΞΕ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣvasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
ο Χριστός σώζει....
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΣΠΥΡΟ ....ΑΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ..... ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...... ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ .....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟΣ ......ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΣΕΞΕ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣvasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε: αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...![]()
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ
- Ξέρω παπά ενορίας που είχε τελευταίο μοντέλο mercedes ! όταν τον ρώτησα πως και merceda πατερ ; μου απάντησε : Ε παιδί μου ένα όνειρο είχα και εγω και το εκπλήρωσα κακό ειναι ;
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! Στην τούμπα έχω ακούσει ότι έλαβε χώρα αυτό το περιστατικό!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...theodosis79 έγραψε:Πάντως να πηγαίνει στο γήπεδο και να φωνάζει το έχω ακούσει.panos0 έγραψε:Ρε συ Λοκχαρτ εξυπνο παιδι εισαι, φυσικα υπαρχουν κανονες, οσο για το που μπορουν να πανε, ανθρωποι ειναι και οι ιερεις, οι υπερβολες πρεπει να αποφευγονται, αλλο να παει σε ενα ταβερνακι ο παπας με την οικογενεια και αλλο να παει να σπαει πιατα σε σκυλαδικο, επισεις αλλο ο εγγαμος αλλο ο μοναχος, εχει γυναικα και παιδια ο εγγαμος. Θα τα φυλακισει η θα τα δινει σε αλλον να τα πηγαινει μπανιο?![]()
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΣΕΞΕ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣvasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ..........
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ; - ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ; - ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ -
[quote="ΣΤΕΦΑΝΟΣ"
αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...
[/quote]
Η αλήθεια ελευθερώση υμάς
αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...
Η αλήθεια ελευθερώση υμάς