Απονομή χρυσού δίσκου μέσα σε εκκλησία!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!
ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ - ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ;;
[/b]ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ - ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ - ΣΟΡΡΥ !!
[/b]ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ - ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ - ΣΟΡΡΥ !!
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

το πλάκα με πόσα λλλλ;;;vasilikirimp έγραψε:ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ - ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ;;
ο Χριστός σώζει....
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

για να συμπληρώσω το σωστό πλλλλλάκα σε κάνω!!!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:το πλάκα με πόσα λλλλ;;;vasilikirimp έγραψε:ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ - ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ;;
ο Χριστός σώζει....
Πάμε όλοι να αγοράσουμε το δίσκο του Γαϊτάνου!!! (το ολοι με πολλα λλλλλλ)

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ............
το χρυσό θες ή να περιμένουμε να γίνει πλατινένιος?

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΡΑ .....yiorgos31 έγραψε:το χρυσό θες ή να περιμένουμε να γίνει πλατινένιος?![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ......ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΩ
Οι κακοπροαιρετοι οτι και να γινει, και ο Χριστος να κατεβει να διοικησει την εκκλησια παλι κατι θα ανακαλυψουν για να "ασχοληθουν" αφου ψαχνουν με κακο κινητρο, με τον δισκο του Γαιτανου μην τυχον και εγινε μεσα στην εκκλησια τους νοιαζει νομιζετε? σιγα το θεμα, εχουν τον παπα-λειζερ, τον παπα-Ραμπο, τον παπα-ΧΧΧ (rated) να ασχοληθουν.
Εντω μεταξυ ρε παιδια παιζει να υπαρχει χρυσος δισκος τωρα? Μαλλον ετσι "για το καλο" η για διαφημιση θα τον δινουν, εκτος και εαν χρυσος γινεται οταν συμπληρωσει 10.000 πωλησεις απο μαυρους....
Εντω μεταξυ ρε παιδια παιζει να υπαρχει χρυσος δισκος τωρα? Μαλλον ετσι "για το καλο" η για διαφημιση θα τον δινουν, εκτος και εαν χρυσος γινεται οταν συμπληρωσει 10.000 πωλησεις απο μαυρους....
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχω πληροφορίες ότι για την συγγεκριμένη εκδήλωση σπαταλήστηκαν 11.000 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ???
και ποιον βράβευσαν? έχει καμια βυζαντινή γνώση? χώρια που πριν τραγουδήσει-ψάλει πέρνει και κανένα κρεμμύδι μαζί του για να έχει και τη σχετική κατάνυξη.
Υ.Π.
Δυστηχώς κάνω λίγο άσχημη πρώτη εμφάνιση στο forum αλλά δεν πειράζει. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
και ποιον βράβευσαν? έχει καμια βυζαντινή γνώση? χώρια που πριν τραγουδήσει-ψάλει πέρνει και κανένα κρεμμύδι μαζί του για να έχει και τη σχετική κατάνυξη.
Υ.Π.
Δυστηχώς κάνω λίγο άσχημη πρώτη εμφάνιση στο forum αλλά δεν πειράζει. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χριστος Ανεστη!
Αναστάσεως ημέρα, και λαμπρυνθώμεν τη πανηγύρει, και αλλήλους περιπτυξώμεθα. Είπωμεν, αδελφοί, και τοις μισούσιν ημάς Συγχωρήσωμεν πάντα τη Αναστάσει, και ούτω βοήσωμεν Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος.
...
Οντως περα πασης αμφιβολιας ηταν μια ατυχεστατη "εμπνευση" των οργανωτων, που μπερδεψαν προφανως τον Καθαγιασμενο και Λατρευτικο Οικο του Θεου, με.. γραφεια δισκογραφικης εμπορικης εταιρειας. Λαθος κια βλασφημια μαζι.
Ουδεις τελειος ομως και αλανθαστος, και δια τουτο, δεν ειναι αναγκη να τους καταδικασουμε και εις το πυρ το εξωτερον. Θα ηταν πρεπον ομως να το συναισθανθουν εστω και τωρα και να ζητησουν μια συγνωμη οχι απο εμας, αλλοιμονο, αλλα απο τον Ιδιο τον Κυριο, που εδωσε το Παναγιο Αιμα Του, για εμας, και δεν ανεχεται να ποιουμε τους Οικους Του σε χωρους αυτοπροβολης των κενοδοξιων μας, η των επιτυχημενων εμπορικων δραστηριοτητων μας.
Χρειαζεται περισκεψη και σοφρωσυνη και στους Εκκλησιαστικους ανδρες και σε εμας τους λαϊκους. Οχι ακροτητες και φαιδροτητες, αλλα μετρο και ευλαβεια.
Αναστάσεως ημέρα, και λαμπρυνθώμεν τη πανηγύρει, και αλλήλους περιπτυξώμεθα. Είπωμεν, αδελφοί, και τοις μισούσιν ημάς Συγχωρήσωμεν πάντα τη Αναστάσει, και ούτω βοήσωμεν Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος.
...
Οντως περα πασης αμφιβολιας ηταν μια ατυχεστατη "εμπνευση" των οργανωτων, που μπερδεψαν προφανως τον Καθαγιασμενο και Λατρευτικο Οικο του Θεου, με.. γραφεια δισκογραφικης εμπορικης εταιρειας. Λαθος κια βλασφημια μαζι.
Ουδεις τελειος ομως και αλανθαστος, και δια τουτο, δεν ειναι αναγκη να τους καταδικασουμε και εις το πυρ το εξωτερον. Θα ηταν πρεπον ομως να το συναισθανθουν εστω και τωρα και να ζητησουν μια συγνωμη οχι απο εμας, αλλοιμονο, αλλα απο τον Ιδιο τον Κυριο, που εδωσε το Παναγιο Αιμα Του, για εμας, και δεν ανεχεται να ποιουμε τους Οικους Του σε χωρους αυτοπροβολης των κενοδοξιων μας, η των επιτυχημενων εμπορικων δραστηριοτητων μας.
Χρειαζεται περισκεψη και σοφρωσυνη και στους Εκκλησιαστικους ανδρες και σε εμας τους λαϊκους. Οχι ακροτητες και φαιδροτητες, αλλα μετρο και ευλαβεια.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."