φιλάκια σε όλους τους συντονιστές ......
Διδάσκεται η ευτυχία?
Συντονιστής: Συντονιστές
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Διδάσκεται η ευτυχία?
Τώρα που το σκέφτομαι όμως - μου ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του μέλους - εξάλλου πως θα κρατώ σε εγρήγορση τους Συντονιστές ;;;
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σπύρο οι αλλεργίες με φιλάκια - μηνυματάκια - φεύγουν .................
ασε τα κόλπα σου ........κάνεις προπόνηση για κάτι ....που θα παει θα το βρούμε ........
ασε τα κόλπα σου ........κάνεις προπόνηση για κάτι ....που θα παει θα το βρούμε ........
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μην το λες αυτό, μια χαρά μπορείςνα παίξεις και τους δύο ρόλους! Εξάλλου χρειαζόμαστε πολλούς Συντονιστές για να αντιστοιχεί λιγότερο φορτίο στον καθένα...vasilikirimp έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι όμως - μου ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του μέλους - εξάλλου πως θα κρατώ σε εγρήγορση τους Συντονιστές ;;;![]()
![]()
![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μετά Απόστολε να συγχύζω τον εαυτό μου ;
Τώρα συγχύζω εσάς ............. ψυχοθεραπεία δωρεάν κάνω.....χαχαχα
φιλάκια μωρέ ...με αγάπη τα λέω.....
Τώρα συγχύζω εσάς ............. ψυχοθεραπεία δωρεάν κάνω.....χαχαχα
φιλάκια μωρέ ...με αγάπη τα λέω.....
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Διδασκεται η ευτυχια?
smarti έγραψε:Νομίζω το αίσθημα να θέλουμε να φωνάξουμε Ευχαριστώ στον Κύριο, να νοιώθουμε ότι η καρδιά μας φτερουγίζει από την πολύ αγάπη γι Αυτόν, να νοιώθουμε μία ανεξήγητη χαρά και να πετάμε , να περπατάμε και να είμαστε χαρούμενη από μία εσωτερική γαλήνη που δεν περιγράφεται...νομίζω αυτό είναι η τέλεια ευτυχία...το είναι μας να είναι γεμάτο με τα λόγια του Χριστού μας, να νοιώθουμε ότι αυτό που ζούμε είναι τόσο καθαρό, τόσο ωραίο γεμάτο αγάπη, γι αυτόν που μας έδωσε τη ζωή και κάθε στιγμή μας να είναι στιγμή ευχαριστίας και αγάπης στη καρδιά μας, να νοιώθουμε ότι θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο, να βλέπουμε τα και να ζούμε τα προβλήματα με τέτοια πίστη στον Χριστό μας, που όλα να φαίνονται εύκολα και απλά..στην καρδιά μας να υπάρχει μόνο αγάπη...ούτε μοναξιά , ούτε θλίψη, ούτε στεναχώρια , ούτε τίποτα το κακό...Αυτό δεν είναι η απόλυτη ευτυχία? και όταν πάψει αυτό το αίσθημα να υπάρχει....έρχεται η δυστυχία, η απομόνωση, η στενοχώρια....λείπει ο Χριστός από την καρδιά μας και από τη ζωή μας..με το χαζό μου μυαλό και τη καρδιά αυτό σκέφτηκα ότι είναι η ευτυχία..δυστυχία...![]()
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η ευτυχία βρίσκεται μεσα στον ύμνο της Αγάπης Ά΄Κορινθίους ΙΓ--13--
Και χωρίς αυτο όλλα τα άλλα είναι αγαπολογίες και κουβέντες να περνα η ωρα.
Και χωρίς αυτο όλλα τα άλλα είναι αγαπολογίες και κουβέντες να περνα η ωρα.
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
O άνθρωπος αποκτά ευτυχία όταν έχει ορθή πίστη στον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Ιησού Χριστό,και ο Θεός του στείλει την Χάρη του Αγίου Πνεύματος που από τον Πατέρα εκπορεύεται και στον Υιό Του αναπαύεται!
Όλα τα άλλα είδη ευτυχίας είναι χαπάκια του διαβόλου που κρατούν τον άνθρωπο μακρυά από τον Θεό και του δίνουν μια ψεύτικη ευτυχία η οποία όμως δεν υποκαθιστά την αληθινή ευτυχία που βρίσκεται μόνο σε Εκείνον.
Όλα τα άλλα είδη ευτυχίας είναι χαπάκια του διαβόλου που κρατούν τον άνθρωπο μακρυά από τον Θεό και του δίνουν μια ψεύτικη ευτυχία η οποία όμως δεν υποκαθιστά την αληθινή ευτυχία που βρίσκεται μόνο σε Εκείνον.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ με τον Παναγιώτη! Δεν υπάρχει ευτυχία μακριά απ' το Χριστό!!!