Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re:

Δημοσίευση από aposal »

ntinoula έγραψε:Ξένιααααα;;;;;;; Που έχεις εξαφανιστεί; Θα πας; Άντε, να ξέρω κι εγώ... :P
ΩΩΩΧΧΧ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Re:

Δημοσίευση από xenia »

aposal έγραψε:
ntinoula έγραψε:Ξένιααααα;;;;;;; Που έχεις εξαφανιστεί; Θα πας; Άντε, να ξέρω κι εγώ... :P
ΩΩΩΧΧΧ!
Έλα βρε Ντινούλααααααααααααα! Ας γράψει κάποιος πιο οργανωμένα τα της συνάντησης, ημερομηνία και πόση ώρα απέχει από τη Λιβαδειά! Μήπως και καταφέρει και η αφεντιά μου να έρθει.. προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Αposalου!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας

Δημοσίευση από aposal »

lazarr έγραψε:
aposal έγραψε: Θα είναι ο πρώτος που θα περάσει από την ζεύξη του Μαλιακού (παραδίδεται στην κυκλοφορία ΕΚΤΑΚΤΩΣ την ημέρα της προσκυνηματικής μας εκδρομής).
Τι ξέρεις Απόστολε που δεν ξέρουμε εμείς;
Κάτι συζητούσαν από το φθινόπωρο αλλά μετά... :? Έπειτα είναι δυνατόν να προχωρά ένα τέτοιο έργο και να μην έχει προβληθεί; Λέγε γρήγορα τι ξέρεις, με ενδιαφέρει.(κουράστηκα να πηγαίνω στη β. Εύβοια από τις στροφές του "αγίου" :mrgreen:
Μερικές φορές κάνω χιούμορ, γι' αυτό μην με παρεξηγείτε, ειδικά εμένα! Όπως μου είπε κάποιος, το χιούμορ είναι το αντίδοτο των ανασφαλειών μου! (Και είναι και πολλές...)
Μόνο η Ξένια δεν πτοείται και δεν την πατάει με το χιούμορ μου! Καλά ρε Ξένια, εσύ δεν έχεις ανασφάλειες;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Re:

Δημοσίευση από aposal »

xenia έγραψε:
aposal έγραψε:
ΩΩΩΧΧΧ!
Έλα βρε Ντινούλααααααααααααα! Ας γράψει κάποιος πιο οργανωμένα τα της συνάντησης, ημερομηνία και πόση ώρα απέχει από τη Λιβαδειά! Μήπως και καταφέρει και η αφεντιά μου να έρθει.. προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Αposalου!
Ο Κωστας τα έχει γράψει πολύ αναλυτικά τα των αποστάσεων και τα των δρομολογίων!
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

aposal έγραψε: Μερικές φορές κάνω χιούμορ, γι' αυτό μην με παρεξηγείτε, ειδικά εμένα! Όπως μου είπε κάποιος, το χιούμορ είναι το αντίδοτο των ανασφαλειών μου! (Και είναι και πολλές...)
Μόνο η Ξένια δεν πτοείται και δεν την πατάει με το χιούμορ μου! Καλά ρε Ξένια, εσύ δεν έχεις ανασφάλειες;
Αχ βρε Aposalε, γιατί σου φαίνομαι για άνθρωπος που να παρεξηγώ το χιούμορ του άλλου?
Ίσα ίσα που το συνεχίζω! Άσε που βρίσκω άδικο να θεωρείς το χιούμορ άλλων δείγμα πνευματώδους
ανθρώπου και το δικό σου δείγμα ανασφάλειας (αυτό για να μη νομίζεις ότι δεν παρακολουθώ τα γραφόμενά σου.) :wink:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

avvas έγραψε:Mήπως να έμπαινε σε κάποιο πιο ευδιάκριτι σημείο η ημερομηνία του προσκυνήματος - εκδρομής κλπ;

Ρωτάω διακριτικά πότε είναι να γίνει η συνάντηση για όποιον δεν κατάλαβε :)
Μήπως ο Νίκος μπορεί να βάλει τον απαραίτητο χάρτη;
Για ημερομηνία ακόμη δεν έχουμε κλείσει. Υπάρχει μία πρότασή μου για το Σάββατο 13 Ιουνίου, αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα έχω εκείνη την ημέρα κάποιο μνημόσυνο. Ελπίζω μέχρι αύριο να γνωρίζω!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

xenia έγραψε:
aposal έγραψε: Μερικές φορές κάνω χιούμορ, γι' αυτό μην με παρεξηγείτε, ειδικά εμένα! Όπως μου είπε κάποιος, το χιούμορ είναι το αντίδοτο των ανασφαλειών μου! (Και είναι και πολλές...)
Αχ βρε Aposalε, γιατί σου φαίνομαι για άνθρωπος που να παρεξηγώ το χιούμορ του άλλου?
Ίσα ίσα που το συνεχίζω! Άσε που βρίσκω άδικο να θεωρείς το χιούμορ άλλων δείγμα πνευματώδους
ανθρώπου και το δικό σου δείγμα ανασφάλειας (αυτό για να μη νομίζεις ότι δεν παρακολουθώ τα γραφόμενά σου.) :wink:
Κι εγώ έχω παρακλουθήσει κάποια γραφόμενά σου, του παρελθόντος, αλλά τυχαία! Και σε άλλο φόρουμ! Μου άρεσαν πάντως (παραδόξως)!
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

aposal έγραψε: Κι εγώ έχω παρακλουθήσει κάποια γραφόμενά σου, του παρελθόντος, αλλά τυχαία! Και σε άλλο φόρουμ! Μου άρεσαν πάντως (παραδόξως)!
Αposalος: Κι αν μαύρο πάει να σου πει, άσπρο γράφει η καρδιά του!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματά μου είναι ασπρόμαυρα!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

lazarr έγραψε:
aposal έγραψε: Θα είναι ο πρώτος που θα περάσει από την ζεύξη του Μαλιακού (παραδίδεται στην κυκλοφορία ΕΚΤΑΚΤΩΣ την ημέρα της προσκυνηματικής μας εκδρομής).
Τι ξέρεις Απόστολε που δεν ξέρουμε εμείς;
Κάτι συζητούσαν από το φθινόπωρο αλλά μετά... :? Έπειτα είναι δυνατόν να προχωρά ένα τέτοιο έργο και να μην έχει προβληθεί; Λέγε γρήγορα τι ξέρεις, με ενδιαφέρει.(κουράστηκα να πηγαίνω στη β. Εύβοια από τις στροφές του "αγίου" :mrgreen:
Θα έρθεις Λάζαρε;
Με το έτσι θέλω γίνεται;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”