ΤΙ ΛΕΣ? ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ......ΕΣΥ?
Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009
Συντονιστής: Συντονιστές
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας
ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ?
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ .......
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Έχω ντοκουμέντο τα παιδιά της Smarti που τόσο ζηλεύεις Aposale!aposal έγραψε:Πόσο θα ήθελα να είχα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιάααααααααααααααααααααααααααααααααsmarti έγραψε:Πρώτα ο θεός, αν είναι θέλημα Θεού θα ρθω με τα 2 από τα 4 παιδιά...μπορεί να είναι και 3 δεν ξέρω..![]()
(Μελίνα Μερκούρη).
http://www.greektube.org/content/view/25256/2/
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
[quote="agiooros"]Είπε ναι
[/quot
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΕΙΛΗ !!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΕΙΛΗ !!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ!
ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ - ΟΜΕΛΕΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ;
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝΕ!
ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!
Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ;
ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ - ΟΜΕΛΕΤΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ;
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝΕ!
ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!
Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ;[/color][/b]
ΕΓΩ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΩΣ
ελεησον με ο Θεος
Συνεργάζεσαι με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία ή να κλείσω εγώ πούλμαν για αυτά τα άτομα?aposal έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!
Πιστεύεις ότι περνάς απαρατήρητος?aposal έγραψε:ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!
Εκείνον και εμάς ποιος θα μας λυπηθεί με σένα που μπλέξαμε!aposal έγραψε:Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!
Δεν είναι εφικτή η δορυφορική σύνδεση με όλο το ηλιακό μας σύστημα!aposal έγραψε:Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ;
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

xenia έγραψε:Συνεργάζεσαι με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία ή να κλείσω εγώ πούλμαν για αυτά τα άτομα?aposal έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!
Πιστεύεις ότι περνάς απαρατήρητος?aposal έγραψε:ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!
Εκείνον και εμάς ποιος θα μας λυπηθεί με σένα που μπλέξαμε!aposal έγραψε:Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!
Δεν είναι εφικτή η δορυφορική σύνδεση με όλο το ηλιακό μας σύστημα!aposal έγραψε:Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ;
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.