Ελπίδα αμα τα καταλαβαιναμε όλα(σχετικα με την προνοια του Θεου) θα είμασταν στο τρελάδικο!!
Σωστα.. Γιώργο
Συντονιστής: Συντονιστές

Δε παιζει αυτο Πεπη μου αν τα κοιταζαμε ολα με τη προνοια του Θεου θα ειμασταν και καλυτεροι ανθρωποιpepiixthis έγραψε:αυτό εννοειται βρε Γιώργο, οτι είναι ευλογημένη η καθε ψυχουλα με οποιοδηποτε τρόπο και αν έρθει και φυσικα δεν θα κριθουμε[ελπίζω για κάτι τέτοιο] απλά λέμε τις γνώμες μας, εσυ για πες μας είσαι πατέρας?
Ελπίδα αμα τα καταλαβαιναμε όλα(σχετικα με την προνοια του Θεου) θα είμασταν στο τρελάδικο!!![]()
Σωστα.. Γιώργο

Μην ορκίζεσαι!vasilikirimp έγραψε:και για να συμπληρώσω στο fosterer αν δεν είχε έρθει το παιδί μου θα ήμουν μια ανάδοχη μαμά ή μια μαμά ενός παιδιού απο κάποιο ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού.....

Εχω ιδέα - διότι πέρασα από πολλά , ιδρύματα ,δικηγορικά γραφεία ....και άλλαfosterer έγραψε:Μην ορκίζεσαι!vasilikirimp έγραψε:και για να συμπληρώσω στο fosterer αν δεν είχε έρθει το παιδί μου θα ήμουν μια ανάδοχη μαμά ή μια μαμά ενός παιδιού απο κάποιο ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού.....
Δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να περάσεις για να γίνεις κάτι από αυτά που γράφεις!