Περί γάμου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Περί γάμου
Οτι καλυτερο, CALENDOYRA
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,βιαζομαι παντα, CALENDOYLA
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
ρε παιδια μια εμεση ερωτηση εκανα,και τι θα εκανα εγω.Εγω με τις αμαρτιες που εχω κανει ουτε απεξω δεν πρεπει να περναω απο την εκκλησια οχι να κρινω τους αλλους και δεν υπερβαλω ουτε το παιζω ταπεινος.αγαπητε Iovethike εχεις δικιο λαθος τροπος εκφασης,ζητω συχνωμη
Κυριος εμοι βοηθος,και ου φοβηθησομαι.τι ποιησει μοι ανθρωπος;(προς Εβραιους ΙΓ,6)
Bρε μη ζητάς συγνώμμη από μας, αλοίμονοtaxiarxhs έγραψε:ρε παιδια μια εμεση ερωτηση εκανα,και τι θα εκανα εγω.Εγω με τις αμαρτιες που εχω κανει ουτε απεξω δεν πρεπει να περναω απο την εκκλησια οχι να κρινω τους αλλους και δεν υπερβαλω ουτε το παιζω ταπεινος.αγαπητε Iovethike εχεις δικιο λαθος τροπος εκφασης,ζητω συχνωμη
Απλά ο τρόπος που διατύπωσες την απορία δημιούργησε αυτή την αίσθηση της "κριτικής"
Εγώ συγνώμμη που την απορία σου την μετέφρασα ως "κριτική" προς αυτούς που παντρεύονται σε κάποια περίοδο που ίσως δεν κάνει
Καλή Σαρακοστή
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βασικά η περίοδος που μόλις πέρασε δεν είναι περίοδος νηστείας αλλά μερικής καταλύσεως.
Νηστεία εννοείται το αλάδωτο.... και κατα συνέπεια τέτοιες περίοδοι είναι η Μεγάλη Τεσσαρακοστή, η του 15γούστου, και μεμονωμένες ημέρες όπως η Τετάρτη η Παρασκευή και παραμονές συνήθως Μεγάλων Εορτών αλλά και άλλες όπως η 29η Αυγούστου και η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου.
Νηστεία εννοείται το αλάδωτο.... και κατα συνέπεια τέτοιες περίοδοι είναι η Μεγάλη Τεσσαρακοστή, η του 15γούστου, και μεμονωμένες ημέρες όπως η Τετάρτη η Παρασκευή και παραμονές συνήθως Μεγάλων Εορτών αλλά και άλλες όπως η 29η Αυγούστου και η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου.
Nα ξερετε οτι το γαμοπιλαφο δεν ειναι τοσο αθωο εχει και παρενεργιες
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Μια απο αυτες μαλιστα λεγεται ''γαμος''.koga έγραψε:Nα ξερετε οτι το γαμοπιλαφο δεν ειναι τοσο αθωο εχει και παρενεργιες
Ειναι δε τοσο σοβαρη, που ετσι και σου κατσει στραβα ,δεν ξεμπερδευεις ουτε με σφαιρες.
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...