Αγαπώ σημαίνει.....?
Συντονιστής: Συντονιστές
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.....?
Ειμαστε οι επιλογες μας.....ειδικα στο θεμα του γαμου....ας μην κατηγορουμε την ζωη για την δικη μας επιλογη συντροφου....Και τωρα που το σκεφτομαι....γιατι δηλαδη τα δυο παιδια να μην ειναι μαζι? Ας εχασε την οραση του το αγορι..τι σημαινει αυτο...ιδια καρδια δεν εχει? Εγω παντως εαν ημουν ο σκηνοθετης αυτου του clip θα τελειωνα την ιστορια με αυτα τα παιδια πιασμενα χερι-χερι. 
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
η ζωη ομως δεν ειναι videoclip...
επειτα οι επιλογες που κανεις σε καποια νεαρη συνηθως ηλικια στερουνται της πειρας,επομενως μπορει και να εχεις κανει πιθανως λαθος.
επειτα οι επιλογες που κανεις σε καποια νεαρη συνηθως ηλικια στερουνται της πειρας,επομενως μπορει και να εχεις κανει πιθανως λαθος.
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Γι αυτο και εγω θα παντρευτω μετα τα 30 
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ποτέ δεν ξέρεις αδελφή μου calendula. Μπορεί να παντρευτείς αύριο, μπορεί σε 20 χρόνια, μπορεί και ποτέ.
Και δεν είναι μόνο επιλογή. Κατά τη γνώμη μου είναι κι άλλα πράγματα.
Πάντως πραγματικά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις.
Και δεν είναι μόνο επιλογή. Κατά τη γνώμη μου είναι κι άλλα πράγματα.
Πάντως πραγματικά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Αστειευομαι (οχι για το 30
).
Πραγματι εαν κανουμε βιαστικες επιλογες χωρις προσευχη και καθοδηγηση απο τον πνευματικο μας, σε σημαντικα θεματα της ζωης μας (επαγγελμα,συντροφος ) ,υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να πεσουμε εξω...και μετα πως διορθωνεις αυτα τα λαθη? πως...?
Πραγματι εαν κανουμε βιαστικες επιλογες χωρις προσευχη και καθοδηγηση απο τον πνευματικο μας, σε σημαντικα θεματα της ζωης μας (επαγγελμα,συντροφος ) ,υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να πεσουμε εξω...και μετα πως διορθωνεις αυτα τα λαθη? πως...?
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

'
Μπα,αυριο δεν μπορω ,εχω διαβασμα.panagiotisspy έγραψε:Ποτέ δεν ξέρεις αδελφή μου calendula. Μπορεί να παντρευτείς αύριο,.
Δεν εχω τοσο διαβασμαpanagiotisspy έγραψε: μπορεί σε 20 χρόνια
Η μηπως εχω?panagiotisspy έγραψε:μπορεί και ποτέ.
λαιφ εντ σταιλ
μολις τελειωσει λοιπον το διαβασμα να ξεκινησεις τον χορο...(Ησαιας)
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

calendula έγραψε:'Μπα,αυριο δεν μπορω ,εχω διαβασμα.panagiotisspy έγραψε:Ποτέ δεν ξέρεις αδελφή μου calendula. Μπορεί να παντρευτείς αύριο,.Δεν εχω τοσο διαβασμαpanagiotisspy έγραψε: μπορεί σε 20 χρόνιαΗ μηπως εχω?panagiotisspy έγραψε:μπορεί και ποτέ.
Καλό!!!!!
Οχι, δεν έχεις τόσο διάβασμα!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.