Περί γάμου
Συντονιστής: Συντονιστές
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: Περί γάμου
Και ο λαπας μια χαρα ειναι ,ιδιως για τους ασθενεις....βαζεις λιγο πιπερι και λιγο αλατι παραπανω και καλη ορεξη 
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aυτο το "εμεις οι στερεοι στη πιστη"και το "μη γινουμε ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" Αντρεα μου ειναι ολα τα λεφτα!!!!!Andreasmas έγραψε:Μου αρεσει να διαβαζω στο φορουμ κι οχι να γραφω.Ας προσεξουμε ομως αδερφοι μου εμεις οι [στερεοι στην πιστη] μηπως γινουμε ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.
Ολα αυτα παντως θυμιζουν το γνωστο -νηστεψαμε το λαδι ,σκοτωσαμε το λαδα.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
ας το δεχτουμε, αλλα για ποσο καιρο μπορεις να τρως λαπα?calendula έγραψε:Και ο λαπας μια χαρα ειναι ,ιδιως για τους ασθενεις....βαζεις λιγο πιπερι και λιγο αλατι παραπανω και καλη ορεξη
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
φρονεις οτι ο ''λαπας'' θα ειναι πανακεια?δεν το νομιζω απλα τρογωντας καθε ημερα καποια στιγμη θα το πεταξεις κατω και αυτο και αλλα...calendula έγραψε:Για οσο καιρο εισαι ασθενης προφανως.....
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Για να σκεφτω...τι αλλο μπορεις να κανεις με ρυζι λαπα...γεμιστα....γιουβαρλακια...ρυζοκεφτεδες...χμ....ισως να μπορεις να χρησιμοποιησεις το ρυζακι σου με πολλους τροπους τελικα...αντι να το πεταξεις.... Η διαθεση μετραει...xdoum έγραψε: φρονεις οτι ο ''λαπας'' θα ειναι πανακεια?δεν το νομιζω απλα τρογωντας καθε ημερα καποια στιγμη θα το πεταξεις κατω και αυτο και αλλα...
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
πιθανον...calendula έγραψε:Για να σκεφτω...τι αλλο μπορεις να κανεις με ρυζι λαπα...γεμιστα....γιουβαρλακια...ρυζοκεφτεδες...χμ....ισως να μπορεις να χρησιμοποιησεις το ρυζακι σου με πολλους τροπους τελικα...αντι να το πεταξεις.... Η διαθεση μετραει...xdoum έγραψε: φρονεις οτι ο ''λαπας'' θα ειναι πανακεια?δεν το νομιζω απλα τρογωντας καθε ημερα καποια στιγμη θα το πεταξεις κατω και αυτο και αλλα...
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ