Συγκλονιστικό βίντεο: Έξοδος ψυχής!!!

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Συγκλονιστικό βίντεο: Έξοδος ψυχής!!!

Δημοσίευση από efthumhs »

Μπορεί να είναι και αληθές (κατα την αποψη μου είναι αληθες). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματα του: http://vatopaidi.wordpress.com/2009/06/ ... ing-video/
Nadia
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: Συγκλονιστικό βίντεο: Έξοδος ψυχής!!!

Δημοσίευση από Nadia »

efthumhs έγραψε:Μπορεί να είναι και αληθές (κατα την αποψη μου είναι αληθες). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματα του: http://vatopaidi.wordpress.com/2009/06/ ... ing-video/
Φοβερό το βίντεο!!! Έχω μείνει άφωνη....
Kostantinosve
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kostantinosve »

ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ 2 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΒΓΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΕΦΟΣ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠ' ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ,ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. :|
Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με . . .
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς . . .
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Χωρίς να εννοώ ότι δεν πιστεύω στην αλήθεια του θέματος, νομίζω είναι μάλλον λάθος να προσπαθούμε να εξηγήσουμε με τρόπο τόσο ανθρωποπαθή, κάτι που κατά τη γνώμη μου, είναι για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, σχεδόν ακατανόητο!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Kostantinosve
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kostantinosve »

panagiotisspy έγραψε:Χωρίς να εννοώ ότι δεν πιστεύω στην αλήθεια του θέματος, νομίζω είναι μάλλον λάθος να προσπαθούμε να εξηγήσουμε με τρόπο τόσο ανθρωποπαθή, κάτι που κατά τη γνώμη μου, είναι για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, σχεδόν ακατανόητο!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΛΛΟΝ
Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με . . .
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς . . .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”