Όλοι αθώοι για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Εικόνα
Σήμερα δόθηκε η χαριστική βολή από τον Άρειο Πάγο. Κανείς δε φέρει ευθύνη για το θάνατο του μικρού Βασιλέλλη, είναι όλοι αθώοι για το δικαστήριο, για την κοινή γνώμη όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Όλος ο κόσμος που έκλαψε για την περιπέτεια αυτού του παιδιού, καταδίκασε με τις αυστηρότερες των ποινών εκείνους που του στέρησαν την ευκαιρία να ζήσει. Η απόφαση του Αρείου Πάγου είναι αμετάκλητη, με λίγα λόγια ο φάκελος Βασιλέλλη κλείνει και δεν ανοίγει ποτέ και για κανένα λόγο. Οι δικαστές απέρριψαν την αίτηση του αντιεισαγγελέα Δ. Λέκκου, ο οποίος ζητούσε να αναιρεθεί το βούλευμα σύμφωνα με το οποίο δεν προέκυπταν ποινικές ευθύνες για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=54146&cid=4
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Όλοι αθώοι για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Το ζήτημα δεν είναι η τιμωρία κάποιων προσώπων. Στο κάτω κάτω αν πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι, αυτοί πρέπει να είναι όσοι απαρτίζουν τις εξουσίες εκείνες, που έχουν νομοθετήσει αυτούς τους απάνθρωπους νόμους, που δεσμεύουν τις καταθέσεις για τέτοιους σκοπούς. Οι υπάλληλοι μέσα στην ευθυνοφοβία τους, λιποψυχούν και απλώς τηρούν τους νόμους.
Το θέμα είναι ότι αν αύριο παρουσιαστεί κι άλλος μικρός κι αβοήθητος και φτωχός Παναγιωτάκης, πιθανότατα κι αυτός θα πεθάνει, γιατί ο νόμος αυτός εξακολουθεί και ισχύει ακόμα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Όλοι αθώοι για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Δημοσίευση από aposal »

Ας προσευχηθούμε όλοι ώστε ο μικρός Παναγιώτης Βασιλέλης να είναι ένας άγγελος στον ουρανό. Όσο γι' αυτούς που έφταιξαν, αν έφταιξαν, ο Θεός ας τους συγχωρέσει.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”