ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ?? ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ??kleanthis έγραψε:
Υπομονή μέχρι να ξανάρθει ο Αύγουστος
Συντονιστής: Συντονιστές
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ?? ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ??kleanthis έγραψε:

Ο Θεός είναι αμερόληπτος.lovethink έγραψε:Μην ανοίξουμε αυτή τη κουβέντα τώρα γιατί λέγοντας τέτοια πράγματα είναι σαν να λέμε πως ο Θεός μεροληπτεί και πως εμείς είμαστε οι τυχεροί και δισεκατομμύρια άλλοι άνθρωποι από άλλες χώρες άτυχοιpetrosathonas έγραψε: Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχεις αιώνια ευγνωμοσύνη στον Θεό που το σχέδιό Του για σένα ήταν να βαφτιστείς ορθόδοξος χριστιανός.
Ο Θεός και για τον τελευταίο εσκιμώο νοιάζεται

χα χα καλό το mire....να΄σαι καλά..plagiaskepsi έγραψε:ΜΑΡΙΑ έγραψε:Τι να πούμε για αυτό το θέμα....Όταν πριν 2 χρόνια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος
ΚΑΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.....![]()
![]()
![]()
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΡΙΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ...ΚΑΙ ...ΚΑΙ.....
(tse ben maria....mire???)
![]()
![]()

+1inaf έγραψε:Το ζητούμενο είναι πως βλέπει το θέμα ο καθένας ή πως είναι πράγματι εαν υποτεθεί πως ψάχνουμε το θέλημα του Θεού; Εαν είναι το πρώτο τότε για το 95% (και λίγο λέω) είναι όχι δύσκολο αλλά.... αφύσικο! Ξέρω λοιπόν αρκετούς ..... αφύσικους, άνδρες και γυναίκες, μικρότερους και μεγαλύτερους. Το ..... πρόβλημα είναι πως θέλω να τους μοιάσω. Το ότι είναι πολύ δύσκολο συμφωνώ αλλά ούτε αδύνατο είναι ούτε, πολύ περισσότερο, αφύσικο. Σαφώς και δεν λέει κάτι για την αγνότητα της ψυχής βέβαιως και έχω παράδειγμα την αφεντιά μου. Ας το δούμε και λογικά όμως.
Το σύγκρινε κάποιος με την αναπνοή. Η σεξουαλική λειτουργία όμως είναι η μόνο μη αντανακλαστική αλλά αυτεξούσια λειτουργία του ανθρώπου. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό διότι σημαίνει ότι μπαίνει το αυτεξούσιο του ανθρώπου στην βιολογική υπόσταση του. Και αυτεξούσιο σημαίνει ελευθερία. Θέλω και γίνεται, δεν θέλω δεν γίνεται. Δεν μπορώ να σταματήσω την καρδιά, τα νεφρά ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό όμως είμαι ελεύθερος να το διαχειριστώ όπως θέλω. Επ΄ελευθερία......
Άλλωστε είναι η μόνη λετουργία του σώματος που απαιτεί δυο πρόσωπα για να εκτελεστεί και δεν συμμετέχει μόνο το σώμα αλλά και η ψυχή, ή τουλάχιστον έτσι είναι όταν δεν πρόκειται για μια ικανοποίηση των ορέξεων, αλλά όταν σκοπός είναι και το να "αναπαύσουμε" και τον/την σύντροφο. Ας μου επιτραπεί, είναι τυχαίο που ο άντρας "βιάζεται" και η γυναίκα θέλει τον χρόνο της στην συνεύρεση; Γιατί εδώ η "φύση" τα μπέρδεψε; Νομίζω για να έχει την ευκαιρία ο ένας να λειτουργεί πρώτα για τον άλλον. Ας μην ξεχνάμε πως η ζωή προέρχεται μέσα από την συνεύρεση ενός άντρα και μιας γυναίκας και μάλιστα μια ζωή που έχει σκοπό την θέωση, την αιωνιότητα
Δεν πιστεύω πως πρόκειται για μια πράξη αλλά για ένα μυστήριο αγάπης πρώτα και ζωής στην συνέχεια. Και ναι, είναι πολύ δύσκολο όπως και πολλά ακόμη πράγματα. Αλλά το ότι "όλοι λένε ψέματα" ή "όλοι κλέβουν έτσι ή αλλιώς" δεν κάνει αυτόν που λέει αλήθεια και δεν κλέβει (ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα έχει αυτό) αφύσικο. Διαφορετικά τα όσα κάνει, ή καλύτερα αγωνίζεται καθημερινά να κάνει, ένας Χριστιανός (κανονικός εννοώ ε, μην μπερδευτούμε) όπως νηστεία, προσευχή, μελέτη, για να μην πάμε στα βαριά, είναι τελείως αφύσικα για το 95%. Νομίζω πως ψάχνουμε να βρούμε τι μας χωρίζει και τι μας φέρνει κοντά στον Χριστό και όχι τι μας βολεύει. βέβαια δεν μας καταδικάζει το οτιδήποτε κάναμε ή δεν κάναμε αρκεί να μην εθελοτυφλούμε (το δοκίμασα και αυτό, δεν υπήρξε χειρότερη περίοδος στην ζωή μου). Συγνώμη για την πολυλογία.....
mire mireΜΑΡΙΑ έγραψε:χα χα καλό το mire....να΄σαι καλά..plagiaskepsi έγραψε:ΜΑΡΙΑ έγραψε:Τι να πούμε για αυτό το θέμα....Όταν πριν 2 χρόνια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος
![]()
![]()
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΡΙΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ...ΚΑΙ ...ΚΑΙ.....
![]()
![]()

Αρβανίτης είσαι καλέ μου Αντώνη;plagiaskepsi έγραψε:ΜΑΡΙΑ έγραψε:Τι να πούμε για αυτό το θέμα....Όταν πριν 2 χρόνια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ...ΚΑΙ ...ΚΑΙ.....
![]()
![]()