Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παρακλήσεις Προσευχής
Να είσαι καλά Θεοδόση, βοήθεια σου...είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ , στο Χριστό μας, στη Παναγία μας, στους Αγίους μας και μετα θα θελα να ευχαριστήσω όλους εσας που προσευχηθήκατε για το Μανώλη. Ο διευθυντης του νοσοκομείου είπε πως έγινε ενα θαυμα..πέρασε ο αρρωστος μεσα απο τη φωτια και δεν τον ακουμπησε καθολου...! πριν 3 βδομάδες περιπου Πέμπτη ήταν έπεσε σε κομμα . ο ιος της μηνιγγίτιδας μπήκε στο αιμα του και προσεβαλε το νευρικο συστημα του εγκεφαλου( συγνωμη αν δεν μπορεσα να μεταφερω με σωστους ιατρικους ορισμους την αρρωστεια αυτη. Ετσι καπως μου την εξηγησαν)...και απο τοτε ο Μανώλης ήταν ενα φυτό..ελπίδες οτι θα ζήσει ηταν πολυ λίγες....αυτη τη στιγμη..βγηκε απο το κομμα ...αρχισε να αναγνωριζει προσωπα, να κουναει τα ακρα, και μια μερα τον αφησαν να αναπνεει και μονος του. Παει απο το καλο στο καλυτερο. Σας ευχαριστώ όλους, απο ολη μου την καρδιά για την προσευχή σας. . Βοήθεια σας, για το καλο που κάνατε....
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
περαστικα του ,πραγματι ο θεος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα!!! Δόξα σοι ο Θεός.
-
greekboy1981
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΝ MAURICE GUILLAUME DE BOURBON , ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΡΒΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ . ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ , ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΟΜΩΣ . ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ . ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ , ΜΕΣΩ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ( ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ... ΕΓΩΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ....
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.......
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ....
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.......
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΥΜΗΘΗΤΕΜΕ ΣΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο δήμαρχος της περιοχής Παγγαίου που διαμένω βρέθηκε δολοφονημένος μεσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του> Ολη η περιοχή μας έχει συγκλονηστεί! Ο Θεός να αναπάυσει την ψυχή του και να τον συγχωρήσει ότι και αν έχει κάνει. Το όνομα του , Τριαντάφυλλος.
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά μια ευχή υπέρ υγείας των δούλων του ΘΕΟΥ Άννας και Χριστίνας μετά από τραυματισμό τους στα πόδια, ευχαριστώ προκαταβολικά, καλή χρονιά
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aν θέλετε βάλτε στην προσευχή σας το όνομα Ηλιάνα και το μωράκι που έχει στην κοιλίτσα της.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Περαστικά κυρία Ευαγγελία.....και καλή ανάρρωση σας ευχόμαστε.evagelia έγραψε:ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΥΜΗΘΗΤΕΜΕ ΣΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ