Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από panagiotisspy »

vasilisalt έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ APOSAL KAI TON PANAGIOTISSPY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΑΓΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ 2 ΜΕΖΕΔΕΣ ΧΤΑΠΟΔΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ.
Βασίλη δεν σε κατηγόρησε κανείς. Χιούμορ έκανα που σου είπα ότι τιμάς την μαγειρική της συζύγου.
Και στο κάτω κάτω, εσύ έχεις δυσκολότερο έργο από εμένα που είμαι 70 κιλά μόνο. Και καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, άρα αξίζει περισσότερο η πεζοπορία που ενδεχομένως θα κάνεις, έχει κόπο και δυσκολία.
Πάντως συγγνώμη αν αισθάνθηκες να θίγεσαι :?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΠΟΝΤΟ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ, ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!!!! (ΕΛΕΟΣ ΜΕΓΑΛΕ...) ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ΄΄ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΄΄ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ΄΄ ΝΟΜΙΖΩ...
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

1.Νίκος agiooros 43
2.Απόστολος aposal 47
3.Πέτρος petrosathonas 40 5 ημέρες Δοχειαρίου-Διονυσίου-Βατοπεδίου-Ιβήρων.
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43 22/05/2010 7 ημέρες Σκήτη Αγίου Ανδρέου
6.Δημήτρης Dimitris39 39 3 ημέρες Καυσοκαλύβια
7.Μιχάλης ravniotis
8.Φώτης kausokalivia 24 Απρίλιος 2010 7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
10.Νικηφόρος Nikiforos
11.Βασίλης vasilisalt 38 Μετά του Αγ. Πνεύματος

Σκεφθείτε πόσα γκολ θα έτρωγε η παραπάνω ενδεκάδα, αν τολμούσε να "κατέβει" να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!!!!

Ας ελπίσουμε όμως να τα πάει κάπως καλύτερα σε κάποιον "άλλο" αγώνα. Πνευματικότερο του προηγουμένου!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ζητώ συγγνώμη για το συνεχές χιούμορ, που ίσως να είναι άστοχο και να μην αρμόζει.
petrosathonas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από petrosathonas »

Παναγιώτη ο μόνος τρόπος να σώζαμε την εστία μας ήταν να μπω τερματοφύλακας για να την "κλείσω" με τον όγκο μου.

Τώρα και για τον άλλο, τον πνευματικό αγώνα όλο λόγια και μηδέν πράξεις είμαι...
Κι όμως και εκεί υπάρχει σωτηρία.
petrosathonas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από petrosathonas »

Προσωπικά πολύ θα ήθελα να πάω επίσης στην μονή Αγίου Παντελεήμονος.
Για τον Άγιο Σιλουανό.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

petrosathonas έγραψε:Παναγιώτη ο μόνος τρόπος να σώζαμε την εστία μας ήταν να μπω τερματοφύλακας για να την "κλείσω" με τον όγκο μου.

Τώρα και για τον άλλο, τον πνευματικό αγώνα όλο λόγια και μηδέν πράξεις είμαι...

Εχεις δίκιο Πέτρο. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Και πρακτικά! Αλλά και θεωρητικά - πνευματικά!
Ας κάνουμε μια προσπάθεια όμως. Τουλάχιστον στο δεύτερο σκέλος του αγώνος, το πνευματικό!
Ολοι πίσω άμυνα, με τη βοήθεια του Θεού, μπας και πάρουμε το 0-0, κάτι είναι κι αυτό, τουλάχιστον να μην χάσουμε!
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

panagiotisspy έγραψε:
petrosathonas έγραψε:Παναγιώτη ο μόνος τρόπος να σώζαμε την εστία μας ήταν να μπω τερματοφύλακας για να την "κλείσω" με τον όγκο μου.

Εχεις δίκιο Πέτρο. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Και πρακτικά! Αλλά και θεωρητικά - πνευματικά!
Ας κάνουμε μια προσπάθεια όμως. Τουλάχιστον στο δεύτερο σκέλος του αγώνος, το πνευματικό!
Ολοι πίσω άμυνα, με τη βοήθεια του Θεού, μπας και πάρουμε το 0-0, κάτι είναι κι αυτό, τουλάχιστον να μην χάσουμε!
Ειστε φοβεροι παικτες ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Λυπαμαι που δεν μπορω να σας ακολουθησω.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
keliotis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από keliotis »

vasilisalt έγραψε:Σκεφθείτε πόσα γκολ θα έτρωγε η παραπάνω ενδεκάδα, αν τολμούσε να "κατέβει" να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!!!!
Φοβάστε γιατί δεν προσέξατε ποιόν έχετε σέντερ φορ. Μόνο που φοράει τη φανέλλα των Μπάγιεβιτς, Αντωνιάδη, Σιδέρη φτάνει. Έχει και την ηλικία τους.
Κρίνονται και οι κρίνοντες
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

panagiotisspy έγραψε:
vasilisalt έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ APOSAL KAI TON PANAGIOTISSPY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΑΓΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ 2 ΜΕΖΕΔΕΣ ΧΤΑΠΟΔΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ.
Βασίλη δεν σε κατηγόρησε κανείς. Χιούμορ έκανα που σου είπα ότι τιμάς την μαγειρική της συζύγου.
Και στο κάτω κάτω, εσύ έχεις δυσκολότερο έργο από εμένα που είμαι 70 κιλά μόνο. Και καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, άρα αξίζει περισσότερο η πεζοπορία που ενδεχομένως θα κάνεις, έχει κόπο και δυσκολία.
Πάντως συγγνώμη αν αισθάνθηκες να θίγεσαι :?
Εγώ, αντίθετα με τον Παναγιώτη, θα σε κατηγορήσω αδελφέ μου Βασίλη, αν σε δω και είσαι υπέρβαρος. Να με συγχωρείς που θα το κάνω, αλλά, ως γνήσιος αμαρτωλός και εγωιστής, πάντοτε ψάχνω τα αδύνατα σημεία των αδελφών μου και τα προβάλλω! Έτσι, ή με αποφεύγουν, ή "διορθώνονται"!
Είχαμε κι εμείς στην παρέα μας έναν υπέρβαρο (20 Ιουλίου γιορτάζει) ο οποίος συχνά μπαίνει στο φόρουμ (ως μέλος) και ειδικά στην ενότητα αυτή, αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να αποτάξει τις κακές του συνήθειες. Τον έχω χάσει τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εύχομαι μόνο να συνεχίζει τον αγώνα του!
(Γειά σου ρε Ηλία)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”