panagiotisspy έγραψε:vasilisalt έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ APOSAL KAI TON PANAGIOTISSPY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΑΓΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ 2 ΜΕΖΕΔΕΣ ΧΤΑΠΟΔΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ.
Βασίλη δεν σε κατηγόρησε κανείς. Χιούμορ έκανα που σου είπα ότι τιμάς την μαγειρική της συζύγου.
Και στο κάτω κάτω, εσύ έχεις δυσκολότερο έργο από εμένα που είμαι 70 κιλά μόνο. Και καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, άρα αξίζει περισσότερο η πεζοπορία που ενδεχομένως θα κάνεις, έχει κόπο και δυσκολία.
Πάντως συγγνώμη αν αισθάνθηκες να θίγεσαι

Εγώ, αντίθετα με τον Παναγιώτη, θα σε κατηγορήσω αδελφέ μου Βασίλη, αν σε δω και είσαι υπέρβαρος. Να με συγχωρείς που θα το κάνω, αλλά, ως γνήσιος αμαρτωλός και εγωιστής, πάντοτε ψάχνω τα αδύνατα σημεία των αδελφών μου και τα προβάλλω! Έτσι, ή με αποφεύγουν, ή "διορθώνονται"!
Είχαμε κι εμείς στην παρέα μας έναν υπέρβαρο (20 Ιουλίου γιορτάζει) ο οποίος συχνά μπαίνει στο φόρουμ (ως μέλος) και ειδικά στην ενότητα αυτή, αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να αποτάξει τις κακές του συνήθειες. Τον έχω χάσει τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εύχομαι μόνο να συνεχίζει τον αγώνα του!
(Γειά σου ρε Ηλία)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.