Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Η πρόταση του Νικηφόρου είναι φτιαγμένη στα μέτρα μου. Ας απαντήσουν και τα άλλα παιδιά. Μπορεί εμένα να με βολεύει υπερβολικά αλλά εννοείται πως θα υπακούσω στην πλειοψηφία.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μια ως τώρα ανακεφαλαίωση.
Η επικρατέστερη ημερομηνία εισόδου από τις μέχρι τώρα προτιμήσεις των αδελφών, φαίνεται να είναι η Κυριακή 16 Μαΐου 2010. Την προκρίνω και εγώ, για να απλοποιηθούν οι κρατήσεις μας, γιατί το αμέσως επόμενο σ/κ θα γίνεται χαμός από κόσμο. Βέβαια θα χάσουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην ασύλληπτης ομορφιάς και κατάνυξης, Αθωνική αγρυπνία της Πεντηκοστής και στην γονυπετή λειτουργία, αλλά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα διαμονής δεν πειράζει.
Αρα λοιπόν όσοι είμαστε από μακρυνά μέρη συναντιόμαστε στην Ουρανούπολη το Σάββατο 15 Μαΐου 2010. Οποιος θέλει (κυρίως οι κοντινοί), μπορούν να έρθουν κατ'ευθείαν το επόμενο πρωινό.
Πάμε παρακάτω.
1.Νίκος agiooros 43
Συμφωνεί πλήρως και υποθέτω για το maximum των 7 ημερών. Δεν έχει προτείνει κάτι, ίσως λόγω του ότι είναι ο φυσικός μας "αρχηγός" και επειδή "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω", ίσως για να μην μας "παύσει" δεν μιλάει!!!!!
2.Απόστολος aposal 47
Συμφωνεί και ο Απόστολος σε όλα και για 7 ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο εμπνευστής του προσκυνηματικού μας ταξιδιού, είχε πρώτος αυτή την ιδέα.
3.Πέτρος petrosathonas 40
Συμφωνεί και ο Πέτρος (νομίζω και για το 7ήμερο). Εξάλλου είναι η "ψυχή" της εκδρομής μας, αφού αυτός εισηγήθηκε τον κορμό του προγράμματος.
4.Ζαφείρης zafeiris 31
Ο Ζαφείρης νομίζω συμφωνεί και αυτός, κάποιες λίγες προτιμήσεις που είχε αναφέρει έχουν μπει στο πρόγραμμα. Εχει πει ότι θα παραμείνει για 5 ημέρες.
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43
Ο "γραφειοκράτης" της υπόθεσης, συμφωνεί σε όλα, όπως είναι φυσικό. Και στο 7ήμερο.
6.Δημήτρης Dimitris39 39
Νομίζω ότι συμφωνεί στα πιο πολλά, αν και θα ήθελε να πάμε Αγίου Παύλου ή Νέα Σκήτη. Εχει δηλώσει παραμονή 3 ημερών.
7.Μιχάλης ravniotis 29
Συμφωνεί γενικά, αλλά θα έρθει μόνο για 2 ημέρες.
8.Φώτης kausokalivia 24
Αν δεν κάνω λάθος, συμφωνεί σε όλα και για 7 ημέρες.
9.Γιάννης keliotis 59
Δεν έχει κάνει καμμία ως τώρα πρόταση, περιμένουμε τις απόψεις του για όλα τα ζητήματα.
10.Νικηφόρος Nikiforos 60
Νομίζω συμφωνεί. Εχει σωστά προτείνει μεγάλα μοναστήρια, το οποίο βασικά ισχύει. Πρότεινε επίσης την ημερομηνία, η οποία μάλλον θα ισχύσει. Προτιμά και το 7ήμερο.
11.Βασίλης vasilisalt 38
Συμφωνεί στην νέα ημερομηνία που προτάθηκε. Νομίζω δεν έχει αντίρρηση και με το έως τώρα πρόγραμμα. Δεν έχει ακόμα δηλώσει αριθμό ημερών.
12.Κωνσταντίνος AngelsGR 33
Συμφωνεί γενικά σε όλα. Δεν είναι σίγουρος για τις 7 ημέρες, αλλά θα το προσπαθήσει. Στις κρατήσεις που θα γίνουν, θα δηλωθεί κανονικά για 7ήμερο και μακάρι να τα καταφέρει να παραμείνει όλο το διάστημα.
13.Χρήστος eortologio_gr
Θα προτιμούσε την άλλη εκδοχή του προγράμματος, αλλά και πάλι είναι σύμφωνος. Θα παραμείνει για 3 ημέρες.
14.Στέφανος (φίλος Απόστολου) 35
Συμφωνεί και θα ακολουθήσει πλήρως το 7ήμερο πρόγραμμα του Απόστολου.
Σημειωτέον ότι σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, όπου αναφέρονται π.χ. 3 ημέρες ή 7 ημέρες, εννοούνται 3 ή 7 διανυκτερεύσεις.
Οπου αναφέρθηκα προηγουμένως σε προτιμήσεις αδελφών και δεν έχω καταλάβει καλά ή έχω κάνει λάθος, παρακαλώ να με διορθώσουν.
Να πω στον Νίκο, ότι τις επόμενες ημέρες θα στείλω ένα διερευνητικό e-mail, κατ'αρχήν στο Βατοπαίδι και ένα fax στην Ιβήρων. Θα κάνω copy το λογότυπο και το έμβλημα του forum, για να δοθεί κάποια επισημότητα στα έγγραφα. Είναι ok αυτό?
Επίσης όσο αφορά στο e-mail προς το Βατοπαίδι, θα το στείλω από το δικό μου mail, αλλά θα το κοινοποιήσω και στο mail σου Νίκο για να το δουν και αυτό οι παραλήπτες. Νομίζω ότι το agiooros@gmail.com με αναφορά και στο site http://www.agiooros.net, δίνει άλλη εικόνα, από ό,τι το προσωπικό μου mail το οποίο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Νομίζω είναι σημαντικό αυτό.
Για αυτά που ανέφερα, εννοείται πως θέλω την έγκρισή σου Νίκο.
Η επικρατέστερη ημερομηνία εισόδου από τις μέχρι τώρα προτιμήσεις των αδελφών, φαίνεται να είναι η Κυριακή 16 Μαΐου 2010. Την προκρίνω και εγώ, για να απλοποιηθούν οι κρατήσεις μας, γιατί το αμέσως επόμενο σ/κ θα γίνεται χαμός από κόσμο. Βέβαια θα χάσουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην ασύλληπτης ομορφιάς και κατάνυξης, Αθωνική αγρυπνία της Πεντηκοστής και στην γονυπετή λειτουργία, αλλά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα διαμονής δεν πειράζει.
Αρα λοιπόν όσοι είμαστε από μακρυνά μέρη συναντιόμαστε στην Ουρανούπολη το Σάββατο 15 Μαΐου 2010. Οποιος θέλει (κυρίως οι κοντινοί), μπορούν να έρθουν κατ'ευθείαν το επόμενο πρωινό.
Πάμε παρακάτω.
1.Νίκος agiooros 43
Συμφωνεί πλήρως και υποθέτω για το maximum των 7 ημερών. Δεν έχει προτείνει κάτι, ίσως λόγω του ότι είναι ο φυσικός μας "αρχηγός" και επειδή "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω", ίσως για να μην μας "παύσει" δεν μιλάει!!!!!
2.Απόστολος aposal 47
Συμφωνεί και ο Απόστολος σε όλα και για 7 ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο εμπνευστής του προσκυνηματικού μας ταξιδιού, είχε πρώτος αυτή την ιδέα.
3.Πέτρος petrosathonas 40
Συμφωνεί και ο Πέτρος (νομίζω και για το 7ήμερο). Εξάλλου είναι η "ψυχή" της εκδρομής μας, αφού αυτός εισηγήθηκε τον κορμό του προγράμματος.
4.Ζαφείρης zafeiris 31
Ο Ζαφείρης νομίζω συμφωνεί και αυτός, κάποιες λίγες προτιμήσεις που είχε αναφέρει έχουν μπει στο πρόγραμμα. Εχει πει ότι θα παραμείνει για 5 ημέρες.
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43
Ο "γραφειοκράτης" της υπόθεσης, συμφωνεί σε όλα, όπως είναι φυσικό. Και στο 7ήμερο.
6.Δημήτρης Dimitris39 39
Νομίζω ότι συμφωνεί στα πιο πολλά, αν και θα ήθελε να πάμε Αγίου Παύλου ή Νέα Σκήτη. Εχει δηλώσει παραμονή 3 ημερών.
7.Μιχάλης ravniotis 29
Συμφωνεί γενικά, αλλά θα έρθει μόνο για 2 ημέρες.
8.Φώτης kausokalivia 24
Αν δεν κάνω λάθος, συμφωνεί σε όλα και για 7 ημέρες.
9.Γιάννης keliotis 59
Δεν έχει κάνει καμμία ως τώρα πρόταση, περιμένουμε τις απόψεις του για όλα τα ζητήματα.
10.Νικηφόρος Nikiforos 60
Νομίζω συμφωνεί. Εχει σωστά προτείνει μεγάλα μοναστήρια, το οποίο βασικά ισχύει. Πρότεινε επίσης την ημερομηνία, η οποία μάλλον θα ισχύσει. Προτιμά και το 7ήμερο.
11.Βασίλης vasilisalt 38
Συμφωνεί στην νέα ημερομηνία που προτάθηκε. Νομίζω δεν έχει αντίρρηση και με το έως τώρα πρόγραμμα. Δεν έχει ακόμα δηλώσει αριθμό ημερών.
12.Κωνσταντίνος AngelsGR 33
Συμφωνεί γενικά σε όλα. Δεν είναι σίγουρος για τις 7 ημέρες, αλλά θα το προσπαθήσει. Στις κρατήσεις που θα γίνουν, θα δηλωθεί κανονικά για 7ήμερο και μακάρι να τα καταφέρει να παραμείνει όλο το διάστημα.
13.Χρήστος eortologio_gr
Θα προτιμούσε την άλλη εκδοχή του προγράμματος, αλλά και πάλι είναι σύμφωνος. Θα παραμείνει για 3 ημέρες.
14.Στέφανος (φίλος Απόστολου) 35
Συμφωνεί και θα ακολουθήσει πλήρως το 7ήμερο πρόγραμμα του Απόστολου.
Σημειωτέον ότι σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, όπου αναφέρονται π.χ. 3 ημέρες ή 7 ημέρες, εννοούνται 3 ή 7 διανυκτερεύσεις.
Οπου αναφέρθηκα προηγουμένως σε προτιμήσεις αδελφών και δεν έχω καταλάβει καλά ή έχω κάνει λάθος, παρακαλώ να με διορθώσουν.
Να πω στον Νίκο, ότι τις επόμενες ημέρες θα στείλω ένα διερευνητικό e-mail, κατ'αρχήν στο Βατοπαίδι και ένα fax στην Ιβήρων. Θα κάνω copy το λογότυπο και το έμβλημα του forum, για να δοθεί κάποια επισημότητα στα έγγραφα. Είναι ok αυτό?
Επίσης όσο αφορά στο e-mail προς το Βατοπαίδι, θα το στείλω από το δικό μου mail, αλλά θα το κοινοποιήσω και στο mail σου Νίκο για να το δουν και αυτό οι παραλήπτες. Νομίζω ότι το agiooros@gmail.com με αναφορά και στο site http://www.agiooros.net, δίνει άλλη εικόνα, από ό,τι το προσωπικό μου mail το οποίο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Νομίζω είναι σημαντικό αυτό.
Για αυτά που ανέφερα, εννοείται πως θέλω την έγκρισή σου Νίκο.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

6.Δημήτρης Dimitris39 39
Νομίζω ότι συμφωνεί στα πιο πολλά, αν και θα ήθελε να πάμε Αγίου Παύλου ή Νέα Σκήτη. Εχει δηλώσει παραμονή 3 ημερών
εκανες ενα λαθος εβαλες διπλα στο νικε μου το 39 δυο φορες
μεχρι τοτες
Ισως δηλωσο περισσοτερες ημερες
Ισως
Ισως και να με βρειτε εκει
Νομίζω ότι συμφωνεί στα πιο πολλά, αν και θα ήθελε να πάμε Αγίου Παύλου ή Νέα Σκήτη. Εχει δηλώσει παραμονή 3 ημερών
εκανες ενα λαθος εβαλες διπλα στο νικε μου το 39 δυο φορες
μεχρι τοτες
Ισως
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οι κρατήσεις στα μοναστήρια θα γίνουν πολύ νωρίτερα. Για παράδειγμα το Βατοπαίδι είναι την 6η ημέρα. Εγώ στο mail που θα στείλω σε λίγες μέρες στο Βατοπαίδι θα πρέπει να του αναφέρω αριθμό ατόμων. Αν είναι να έρθεις πρέπει να το ξέρω. Λες "μέχρι τότε ίσως δηλώσω περισσότερες μέρες". Δεν γίνεται έτσι. Δήλωσέ τις από τώρα και το πολύ πολύ, αν τελικά δεν έρθεις, το ακυρώνουμε την τελευταία στιγμή.Dimitris39 έγραψε:6.Δημήτρης Dimitris39 39
εκανες ενα λαθος εβαλες διπλα στο νικε μου το 39 δυο φορες![]()
μεχρι τοτες
Ισως
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οκ ας το κανουμε ετσι οπως λες
δηλωνο 7 ημερες οπου εσεις θελετε ακολουθω αρκει να ειμε στο Περιβολη της Παναγιας
ευχαριστω παναγιωτη κανονισετα
δηλωνο 7 ημερες οπου εσεις θελετε ακολουθω αρκει να ειμε στο Περιβολη της Παναγιας
ευχαριστω παναγιωτη κανονισετα
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρήστο γιατί μας κρύβεις την ηλικία σου!!!??????????????????????13.Χρήστος eortologio_gr(....)???
Υ.Σ Πλάκα κάνω..μην μου θυμώσεις.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σμαραγδή γιατί ποστάρεις σε ...ανδρικό θέμα;
smarti έγραψε:Υ.Σ Πλάκα κάνω...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη όπως το σκέφτηκες κανε το.
Στείλε το email kai to fax και βλέπουμε.
Για εμένα υπολογίστε ημέρες 7 με το πρόγραμμα που θα επικρατηση.
Στείλε το email kai to fax και βλέπουμε.
Για εμένα υπολογίστε ημέρες 7 με το πρόγραμμα που θα επικρατηση.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευτυχώς που την οργάνωση ΔΕΝ την ανέλαβε ο Νίκος! Έτσι έχει αρκετές πιθανότητες να υλοποιηθεί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν και δεν τον ξερω τον ΝΙκο συμφωνο μαζι σου
ευτηχως ανελαβε ο Παναγιωτης
ευτηχως ανελαβε ο Παναγιωτης
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ