Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
ΦΑΧ ? Τι ειναι ΦΑΧ
- keliotis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
FAΞ
Κρίνονται και οι κρίνοντες
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είμαι κι εγώ μέλος στο forum και προσκυνητής τα τελευταία δέκα χρόνια στο Περιβόλι της Παναγίας με προγραμμαρισμένο προσκύνημα την 05/10/2009. Συμφωνώ μαζί σας και συμμετέχω για ένα ομαδικό προσκύνημα και γνωριμία μεταξύ μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , αν και οι δυσκολίες ως προς την έκδοση ομαδικών διαμονητηρίων υπάρχουν καθώς επίσης και της φιλοξενίας απο την πλευρά των μονών χωρίς βέβαια να είναι ακατόρθωτο εφόσον χωριστούμε σε τετράδες ή τριάδες και φιλοξενηθούμε σε κοντινές μονές όπως προαναφέρθηκε από άλλα μέλη.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

1.Νίκος agiooros 43
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
3.Πέτρος petrosathonas 40
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 39
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
Δεν έχει κάνει καμμία ως τώρα πρόταση, περιμένουμε τις απόψεις του για όλα τα ζητήματα.
10.Νικηφόρος Nikiforos 60
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
12.Κωνσταντίνος AngelsGR 33
7 ημέρες
13.Χρήστος eortologio_gr 51
3 ημέρες
14.Στέφανος (φίλος Απόστολου) 35
7 ημέρες
15. ULYSSES
Αγαπητέ αδελφέ καλώς ήλθες.
Κατάθεσε σε παρακαλώ μερικά στοιχεία όπως και οι άλλοι αδελφοί και επίσης πες μας τις σκέψεις σου για αριθμό ημερών κλπ.
Το θέμα των τετράδων και πεντάδων που αναφέρεις, θα το αντιμετωπίσουμε αφού πρώτα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες φιλοξενίας μας ως συμπαγές forum.
Θα ήθελα επίσης να πω στους αδελφούς ότι έχει αποσταλλεί το σχετικό e-mail προς το Βατοπαίδι ( filoxenia@vatopedi.gr ), από τις 28/09/2009, αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Μπήκα σήμερα στο site: vatopedi.gr και αναγράφεται: under construction. Πιθανολογώ ότι ίσως να κάνουν κάποια αναβάθμιση λειτουργίας και ενδέχεται να μην μπορούν να λάβουν e-mails προς το παρόν. Μήπως ξέρει κάποιος αδελφός περισσότερα επ'αυτού? Εν πάση περιπτώσει θα περιμένω δυό-τρεις ημέρες και αν δεν απαντήσουν θα στείλω fax. Επίσης θα στείλω fax στην Ιβήρων και στην Μέγιστη Λαύρα. Και βλέπουμε.
Καλημέρα σε όλους.
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 39
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
Δεν έχει κάνει καμμία ως τώρα πρόταση, περιμένουμε τις απόψεις του για όλα τα ζητήματα.
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
7 ημέρες
3 ημέρες
7 ημέρες
15. ULYSSES
Αγαπητέ αδελφέ καλώς ήλθες.
Κατάθεσε σε παρακαλώ μερικά στοιχεία όπως και οι άλλοι αδελφοί και επίσης πες μας τις σκέψεις σου για αριθμό ημερών κλπ.
Το θέμα των τετράδων και πεντάδων που αναφέρεις, θα το αντιμετωπίσουμε αφού πρώτα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες φιλοξενίας μας ως συμπαγές forum.
Θα ήθελα επίσης να πω στους αδελφούς ότι έχει αποσταλλεί το σχετικό e-mail προς το Βατοπαίδι ( filoxenia@vatopedi.gr ), από τις 28/09/2009, αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Μπήκα σήμερα στο site: vatopedi.gr και αναγράφεται: under construction. Πιθανολογώ ότι ίσως να κάνουν κάποια αναβάθμιση λειτουργίας και ενδέχεται να μην μπορούν να λάβουν e-mails προς το παρόν. Μήπως ξέρει κάποιος αδελφός περισσότερα επ'αυτού? Εν πάση περιπτώσει θα περιμένω δυό-τρεις ημέρες και αν δεν απαντήσουν θα στείλω fax. Επίσης θα στείλω fax στην Ιβήρων και στην Μέγιστη Λαύρα. Και βλέπουμε.
Καλημέρα σε όλους.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλο προσκυνημα φιλε μου ποιες μονες θα επισκεφτης?ULYSSES έγραψε:Είμαι κι εγώ μέλος στο forum και προσκυνητής τα τελευταία δέκα χρόνια στο Περιβόλι της Παναγίας με προγραμμαρισμένο προσκύνημα την 05/10/2009. Συμφωνώ μαζί σας και συμμετέχω για ένα ομαδικό προσκύνημα και γνωριμία μεταξύ μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , αν και οι δυσκολίες ως προς την έκδοση ομαδικών διαμονητηρίων υπάρχουν καθώς επίσης και της φιλοξενίας απο την πλευρά των μονών χωρίς βέβαια να είναι ακατόρθωτο εφόσον χωριστούμε σε τετράδες ή τριάδες και φιλοξενηθούμε σε κοντινές μονές όπως προαναφέρθηκε από άλλα μέλη.
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΦΑΞ εινε FAXagiooros έγραψε:ΦΑΧ ? Τι ειναι ΦΑΧ
FAX εινε ΦΑΞ
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλοσωρίζω τον αδελφό μας ULYSSES. Μετά χαράς θα σε δεχθούμε στην προσκυνηματική μας εκδρομή. Εύχομαι να πάει καλά και το προσκύνημα που θα κάνεις τώρα και εύχομαι να τα λέμε συχνά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι, όταν αρχίσουν να καταφθάνουν οι πρώτες αποστολές θετικών για φιλοξενία, απαντήσεων των μονών, θα πρέπει να δηλωθούν σιγά-σιγά και τα στοιχεία μας. Αλλες μονές αιτούν μόνο ονοματεπώνυμο, άλλες (όπως το Βατοπαίδι), περισσότερα στοιχεία, αριθμό ταυτότητας κλπ. Και σε κάθε περίπτωση για την έκδοση των διαμονητηρίων, απαιτούνται πλήρη στοιχεία.
Δεν είναι και τόσο βιαστικό αυτό, αλλά επειδή μπορεί κάποιοι αδελφοί να μην μπαίνουν συχνά στο forum, ίσως να τους ψάχνουμε όταν επείγει η δήλωση στοιχείων και να μην τους βρίσκουμε.
Για να μην τρέχουμε λοιπόν την τελευταία στιγμή, ξεκινήστε να δηλώνετε:
Επώνυμο
Ονομα
Πατρώνυμο
Ετος Γέννησης
Τόπο Διαμονής
Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας
Αν δεν θέλετε ( είναι λογικό αυτό), να φανούν σε ανοιχτή θέα στο topic (και επομένως σε ολόκληρο το διαδίκτυο), τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να μου τα στείλετε με προσωπικά μηνύματα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Εάν κάποιος δεν θέλει (είναι και αυτό απολύτως λογικό), να στείλει σε έναν άγνωστο (δηλαδή εμένα), τα προσωπικά αυτά στοιχεία, τότε , αφού του δώσω τα σχετικά τηλέφωνα ή fax, σε συγκεκριμένη ακριβή ημερομηνία που θα του την υποδείξω, θα κάνει μόνος του την κράτηση της θέσης του, αφού πρώτα συνεννοηθούμε ενδελεχώς για τις λεπτομέρειες, για να μην γίνει κανένα λαθάκι και δεν συμπέσουν απολύτως οι επισκέψεις μας σε κάποια μονή.
Και πάντως δεν σας κρύβω ότι το συγκεκριμένο θέμα με τα προσωπικά στοιχεία, μου δημιουργεί μιά αμηχανία και θα προτιμούσα, επειδή είμαι και νέος στο forum και δεν σας γνωρίζω,ούτε με γνωρίζετε, προκειμένου να έχουμε επιφυλάξεις, να το έκανε ο Νίκος (Agiooros). Αν πάντως δεν υπάρχουν επιφυλάξεις θα το αναλάβω.
Δεν είναι και τόσο βιαστικό αυτό, αλλά επειδή μπορεί κάποιοι αδελφοί να μην μπαίνουν συχνά στο forum, ίσως να τους ψάχνουμε όταν επείγει η δήλωση στοιχείων και να μην τους βρίσκουμε.
Για να μην τρέχουμε λοιπόν την τελευταία στιγμή, ξεκινήστε να δηλώνετε:
Επώνυμο
Ονομα
Πατρώνυμο
Ετος Γέννησης
Τόπο Διαμονής
Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας
Αν δεν θέλετε ( είναι λογικό αυτό), να φανούν σε ανοιχτή θέα στο topic (και επομένως σε ολόκληρο το διαδίκτυο), τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να μου τα στείλετε με προσωπικά μηνύματα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Εάν κάποιος δεν θέλει (είναι και αυτό απολύτως λογικό), να στείλει σε έναν άγνωστο (δηλαδή εμένα), τα προσωπικά αυτά στοιχεία, τότε , αφού του δώσω τα σχετικά τηλέφωνα ή fax, σε συγκεκριμένη ακριβή ημερομηνία που θα του την υποδείξω, θα κάνει μόνος του την κράτηση της θέσης του, αφού πρώτα συνεννοηθούμε ενδελεχώς για τις λεπτομέρειες, για να μην γίνει κανένα λαθάκι και δεν συμπέσουν απολύτως οι επισκέψεις μας σε κάποια μονή.
Και πάντως δεν σας κρύβω ότι το συγκεκριμένο θέμα με τα προσωπικά στοιχεία, μου δημιουργεί μιά αμηχανία και θα προτιμούσα, επειδή είμαι και νέος στο forum και δεν σας γνωρίζω,ούτε με γνωρίζετε, προκειμένου να έχουμε επιφυλάξεις, να το έκανε ο Νίκος (Agiooros). Αν πάντως δεν υπάρχουν επιφυλάξεις θα το αναλάβω.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητέ αδελφέ Απόστολε , κατοικώ στο Ν.Ηράκλειο Αττικής , είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ετών 59 παντρεμένος με δύο παιδιά 25 & 23 ετών και όσον αφορά την ημερομηνία εισόδου όποτε κι αν είναι και τις ημέρες φιλοξενίας όσες κι αν είναι δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι αποφασίσει η πλειοψηφία των αδελφών .
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χαιρετίζω και πάλι τον αδελφό ULYSSES. Να χαίρεσαι την οικογένεια και τα παιδιά σου αδελφέ μας. Σε σημειώνω για το maximum των 7 ημερών. Το μικρό σου όνομα?
1.Νίκος agiooros 43
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 39
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
7 ημέρες
3 ημέρες
7 ημέρες
15. ULYSSES 59
7 ημέρες
Με πράσινο χρώμα τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει στοιχεία ταυτότητας κλπ.
1.Νίκος agiooros 43
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 39
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
7 ημέρες
3 ημέρες
7 ημέρες
15. ULYSSES 59
7 ημέρες
Με πράσινο χρώμα τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει στοιχεία ταυτότητας κλπ.