Τι είναι αυτό ;
Συντονιστής: Συντονιστές
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Τι είναι αυτό ;
συγκλονιστικο!!!
τι θα γινουμε κ εμεις αραγε...οταν περασουν τα χρονια???

Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ελα βρε Μανο , η καθε εποχη εχει τα δικα της.Ειναι γλυκια παρα τις αντιξοοτητες που εχει.lovethink έγραψε:Εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαι
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Και επαναλαμβάνω ,εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαιAndreasmas έγραψε:Ελα βρε Μανο , η καθε εποχη εχει τα δικα της.Ειναι γλυκια παρα τις αντιξοοτητες που εχει.lovethink έγραψε:Εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαι
Καλή Σαρακοστή
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στα πολυ συντομα ενας σχετικος μυθος του Αισωπου.lovethink έγραψε:Και επαναλαμβάνω ,εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαιAndreasmas έγραψε:Ελα βρε Μανο , η καθε εποχη εχει τα δικα της.Ειναι γλυκια παρα τις αντιξοοτητες που εχει.lovethink έγραψε:Εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαι
Κουραστηκε ο γερακος και ταλαιπωρος ξυλοκοπος που φορτωμενος οπως ηταν, παρακαλουσε το χαρο να τον παρει.
Ναμαι του λεει ο χαροντας .Τι θελεις;
Για να με βοηθησεις να σηκωθω του απαντα ο γερακος.
Ετσι για να σπασουμε λιγακι τη βραδινη κατηφεια .
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Καλή Σαρακοστή
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εισαι φοβερος .
Καταπληκτικο το βιντεο.

Καταπληκτικο το βιντεο.