Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Αν θέλετε συνάντηση, καλόν είναι να ανοίξετε ένα καινούριο θέμα. Το παρόν topic είναι μόνο για ηλεκτρονική γνωριμία.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Vsika eimai mesa gia oles tis meres.
Savvato vrady, kalytera...
peite kai eseis.
Na xerame peripou kai posa atoma?...
Savvato vrady, kalytera...
peite kai eseis.
Na xerame peripou kai posa atoma?...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ Κ ΕΓΩ??? ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑ, 25 ΕΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ.
ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΪΣΙΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ FORUM Κ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΪΣΙΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ FORUM Κ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ..
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γειά σου αδελφή Χρύσα!
Καλώς ήρθες σε αυτόν τον χώρο, από τον οποίο σου εύχομαι να ωφεληθείς, αλλά και να ωφελήσεις.
Καλές συζητήσεις να έχουμε!
Και υπομονή!
Καλώς ήρθες σε αυτόν τον χώρο, από τον οποίο σου εύχομαι να ωφεληθείς, αλλά και να ωφελήσεις.
Καλές συζητήσεις να έχουμε!
Και υπομονή!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΩ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΩ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Χρύσα στην παρέα μας!
Εύχομαι να βρεις στον ιστοχώρο μας πνευματική ανάπαυση, που τόσο λείπει στις μέρες μας! Έχω δεσμευτεί να οργανώσω μία νέα συνάντηση, εδώ στην Αθήνα, η οποία θα περιλαμβάνει και συζήτηση με τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας μας από την οποία πολλά μπορούμε να ωφεληθούμε. Θα γίνει όμως μετά τα Δημήτρια που οργανώνονται τώρα. Ενδεχομένως τον Δεκέμβρη. Θα ανοιχτεί σχετικό θέμα, όταν γίνει αυτό, στην παρούσα ενότητα: (Αλληλογνωριμία και Συναντήσεις μελών του agioros.net).
Εύχομαι να βρεις στον ιστοχώρο μας πνευματική ανάπαυση, που τόσο λείπει στις μέρες μας! Έχω δεσμευτεί να οργανώσω μία νέα συνάντηση, εδώ στην Αθήνα, η οποία θα περιλαμβάνει και συζήτηση με τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας μας από την οποία πολλά μπορούμε να ωφεληθούμε. Θα γίνει όμως μετά τα Δημήτρια που οργανώνονται τώρα. Ενδεχομένως τον Δεκέμβρη. Θα ανοιχτεί σχετικό θέμα, όταν γίνει αυτό, στην παρούσα ενότητα: (Αλληλογνωριμία και Συναντήσεις μελών του agioros.net).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σου Χρύσα

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ APOSAL! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΧΑΡΑ ΠΌΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑ??

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΧΑΡΑ ΠΌΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑ??
ΓΕΙΑ ΣΟΥ SMARTI!!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!

- vivika
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς όρισες chrisa84!chrisa84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ Κ ΕΓΩ??? ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑ, 25 ΕΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..![]()
Είναι πολύ πλούσιο σε θέματα, όρεξη να έχετε/ουμε να διαβάζετε/ουμε και να συμμετέχετε/ουμε.
Ο Θεός μαζί σου!
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.