Η Γρίππη Α - (Η Νέα Γρίππη)

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η Γρίππη Α - (Η Νέα Γρίππη)

Δημοσίευση από gkou »

Η κοπέλα έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται στο σπίτι της όπου και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Στο σχολείο δεν παρουσιάστηκαν άλλα κρούσματα κι ας ελπίσουμε όλοι, ότι όλα θα πάνε καλά!Λίγη αισιοδοξία (συνοδευόμενη από πολλή προσευχή για τα παιδιά μας αλλά και για όλο τον κόσμο)είναι ό,τι χρειάζεται!!! :wink:
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Οι κόρες του Ομπάμα αρνούνται να εμβολιασθούν!

Οι δύο κόρες, ηλικίας 11 και 8 χρονών, του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού H1N1 της γρίπης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Robert Gibbs δήλωσε ότι δεν πήραν το εμβόλιο με δικό τους ρίσκο.

Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (Centers for Disease Control – C.D.C.) συνιστά ότι τα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο κατά του ιού H1N1 της γρίπης.

Προς το παρόν μόνο τα παιδιά με χρόνιες ιατρικές καταστάσεις λαμβάνουν εμβολιασμό.

Επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι αρκετά ισχυρό για να παλέψουν το στέλεχος του ιού.

Το CDC λέει επίσης το τακτικό εμβόλιο για την εποχική γρίπη δεν προστατεύει από τον ιό.

Πηγή: http://redskywarning.blogspot.com/2009/ ... hters.html

Πρωτογενής πηγή:
First Daughters Not Vaccinated Against H1N1
http://www.infowars.com/first-daughters ... inst-h1n1/
spirosn
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από spirosn »

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Ξεκινά ο εμβολιασμός..

Εικόνα
Στις 16 Νοεμβρίου ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της νέας γρίπης, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε στους αρμόδιους φορείς η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Στην εγκύκλιο καθορίζονται οι δράσεις για την...

αντιμετώπιση της πανδημίας της νέας γρίπης και δίδονται οδηγίες για τη διενέργεια των εμβολιασμών.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι με ευθύνη του Διοικητή του Νοσοκομείου συστήνεται Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης. Υπεύθυνος ορίζεται ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και μέλη ο Διευθυντής Φαρμακείου ή αντικαταστάτης του, ο Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας, ένας ακόμη ιατρός (Δ/ντής Παθολογικής Κλινικής ή Δ/ντής Πνευμονολογικής Κλινικής ή Δ/ντής ΜΕΘ, όπου υπάρχει) ο Γιατρός Εργασίας (όπου υπάρχει), νοσηλευτής Λοιμώξεων ή νοσηλευτής ή επισκέπτης Υγείας και ένας Διοικητικός Υπάλληλος.

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bl ... _3092.html
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εν όψει της επικείμενης σύμφωνα με τους επιστήμονες, γενικευμένης έξαρσης της νόσου σε επίπεδο πανδημίας, πληροφορήθηκα την στατιστική μελέτη εξάπλωσης της ασθένειας και των επιπτώσεών της, σε απόλυτους αριθμούς.
Η στατιστική αυτή ανάλυση για την Ελλάδα αναφέρει:

1. Θα νοσήσουν συνολικά 2.300.000 άνθρωποι περίπου.
2. Θα επισκεφθούν νοσοκομείο επί τούτου, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδων.
3. Θα χρειαστούν νοσηλεία στην εντατική μονάδα 4.500 περίπου.
4. Θα πεθάνουν τελικά 90-95 άτομα.

Οι αριθμοί αυτοί είναι πολύ παρήγοροι, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια έκταση των κρουσμάτων και την ιδιαίτερη μεταδοτικότητα της νόσου. Επίσης όλοι αυτοί οι αριθμοί, αφορούν το maximum των αρνητικών προσδοκιών, όσο αφορά και την εξάπλωση, αλλά και τις ενδεχόμενες επιπλοκές.
Και όσο αφορά τους θανάτους, οι περισσότεροι θα αφορούν περιπτώσεις ανθρώπων, με ιδιαιτέρως επιβαρυμένη υγεία, κάποιοι εκ των οποίων έτσι και αλλιώς θα υπέκυπταν, από οποιαδήποτε άλλη ενδεχόμενη ασθένεια.

Κάθε χρόνο οι περισσότεροι αρρωσταίνουμε, από διάφορες ιώσεις και γινόμαστε καλά.
Φέτος πιθανότατα θα αρρωστήσουμε από τον συγκεκριμένο ιό και θα γίνουμε καλά.

Ψυχραιμία και μακρυά από αμφίβολης χρησιμότητας εμβολιασμούς. (Κατά τη γνώμη μου πάντοτε).
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Χθες άκουσα από τα δελτία ειδήσεων να λένε (δεν θυμάμαι ποιος) ότι εκτιμάται πως έχουν ήδη νοσίσει από το νόσο περί των 2.000.000 Ελλήνων, αλλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν γιατί δεν είχαν συμπτώματα, ή ήσαν πολύ ελαφριά και δεν πήγαν σε γιατρό.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Και εγώ διάβασα εχθές σε μία γερμανική σελίδα ότι πέθαναν δυο αγγελουδάκια από τη γρίππη...και ότι εδω στην Ελλάδα αρχίζουν και κλείνουν πολλές τάξεις σχολείων..Ο Θεός να βοηθήσει όλο τον κόσμο..
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Η οικογενειακή παιδίατρός μου που εξ΄ αρχής ήταν αρνητική, εχθές με ενημέρωσε πως υπάρχει μια κοπέλα με τη γρίπη σε βαρια μορφή, σε νοσοκομείο διασωληνωμένη και τα σχετικά, χωρίς επιβαρυμένο παρελθόν. Το σαββατοκύριακο υπάρχει σχετικό σεμινάριο για γιατρούς όπου θα μάθουν τα επιστημόνικά συμπεράσματα
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

"Εμβολιασμοί σε σχολείο εν αγνοία των γονέων"
"Γονεις του 22ου δημοτικου σχολειου περιστεριου ισχυριζονται οτι εμβολιάστηκαν τα παιδια ΟΛΟΥ του δημοτικου σχολειου χωρις να εχουν ενημερωθει οι γονεις απο την προηγουμενη μέρα, χωρις να ζητηθουν τα βιβλιαρια υγειας των παιδιων κ φυσικα χωρις να υπαρχει εικονα για την κλινικη ή μη υγεια των...
μαθητων.... Στους μαθητες ειπωθηκε οτι ηταν το απλο εμβόλιο της κοινης γριπης...Υπάρχουν άλλα σχολεια στην Ελλάδα που έγινÎ! µ με αυτο τον τροπο ο εμβολιασμος των μαθητών στα κρυφά ??? Οι γονεις τι πρεπει να κάνουν όταν ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ να εμβολιαστει το παιδι τους???
Ελεος πια !!!"
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bl ... _1064.html
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εγινε εμβολιασμός?!
Μα αφού το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 16/11.

Και απ'όσο ξέρω χρειάζεται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ το παιδί τους, εντός της οποίας θα δηλώνουν ότι ουδεμία ευθύνη φέρει οποιοσδήποτε φορέας για οτιδήποτε πάθει το παιδί ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ του εμβολιασμού.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”