μια ωραια απαντηση
Συντονιστής: Συντονιστές
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

μια ωραια απαντηση
συζητουσαμε με μια γυναικα κατι που της συνεβει,κ ειναι το εξης:αυτη η γυναικα ειναι χριστιανη ενω η συνηφαδα της οχι ειναι πεντικοστιανη κ σε καθε ευκαιρια που θα βρει κατακρινει την εκλησια κ τους ιεροις μας αλλα παντα περνει απαντησεις,τις λεει οι ιεροις μας ειναι παρα πολυ κ φαινοντε παντου,ενω εσεις ειστε παρα πολυ λιγοι κ ειστε ολοι κρυμενοι πως θα μαθουμε αυτα που κανετε κρυβεστε ολοι
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: μια ωραια απαντηση
Πολύ ωραίο βιβλίο σχετικό με το θέμα είναι το:
ΕΥΣΕΒΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, του Νίκου Μαυρομάγουλου
Όποιος θέλει να το διαβάσει, μπορεί να το βρει στο link:
http://nikolaos.6te.net/koinonia_ekklisia.html
(Αν δεν ανοίγει, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "αποθήκευση δεσμού ως" για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας).
(Αν δεν ανοίγει, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "αποθήκευση δεσμού ως" για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας).
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
http://nikolaos.6te.net/pdf/efsevofanei ... klisia.pdffilotas έγραψε:Πολύ ωραίο βιβλίο σχετικό με το θέμα είναι το:
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Νικόλα έτσι δεν ανοίγει το δοκίμασα. Για ν' ανοίξει πρέπει να μπεις μέσα στο site.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
sosta exeis dikiofilotas έγραψε:Νικόλα έτσι δεν ανοίγει το δοκίμασα. Για ν' ανοίξει πρέπει να μπεις μέσα στο site.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Για καλό παρεμβαίνεις, ή για να μας μπερδέψεις Νικόλα; 
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
den xanamilao.aposal έγραψε:Για καλό παρεμβαίνεις, ή για να μας μπερδέψεις Νικόλα;
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και πολύ σοφά πράττεις. Διαφορετικά, θα εισηγηθώ στον Παναγιώτη να σε αποτάξει από το Τάγμα των Αγιορειτών. 
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο, καλέ μου αδελφέ Απόστολε! Οπως:aposal έγραψε:Και πολύ σοφά πράττεις. Διαφορετικά, θα εισηγηθώ στον Παναγιώτη να σε αποτάξει από το Τάγμα των Αγιορειτών.
1. Ως νέο μέλος, είμαι υποχρεωμένος να κολακεύω τον αρχηγό και να μην του πηγαίνω κόντρα!
2. Προσδοκώ κι'εγώ όφελος και συμφέρον, σε αυτόν τον χώρο (ιδίως μετά την ενδεχόμενη αναρρίχηση του Νίκου σε κυβερνητικούς θώκους, όπως έχει αναφερθεί)!!
3. Είμαστε ακριβώς συνομήλικοι (43 ετών ακριβώς με διαφορά ελάχιστων ημερών), άρα πιθανόν να έχουμε και παρόμοιες γκρίνιες και μουρμούρες και να συμφωνούμε σε διάφορους τομείς, απέναντι σε όλους εσάς τους υπόλοιπους!!
4. Η εκδρομή θα απωλέσει την "αίγλη" της, αν δεν παρίσταται σε αυτήν κάποιος με το nickname "agiooros".!
5. Ανευ της παρουσίας του Νίκου, κάτι μου λέει ότι θα χάσουν την νοστιμιά τους τα Ουρανουπολίτικα κοψίδια και ο μακεδονικός οίνος!!!
Και για πολλούς άλλους (αντικειμενικούς!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μ' έπεισες!