Αναζήτηση γέροντα
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Αναζήτηση γέροντα
Γειά σου, ωρέ Αvva αδελφέ, αυτό το ΄΄κάπως'' που σε κοίταζε, όντως μίλαγε, και έλεγε πολλά.....
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ η ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΕΙΣ σaggelikiglafki έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ DORA GIAN;
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εννοεί ότι δεν είναι ιερέας, δεν είναι ιερομόναχος δηλαδή, αλλά απλός μοναχός, όπως ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος, οπότε δεν μπορεί να τελέσει κανένα μυστήριο. Μπορεί να συμβουλεύει, αλλά δεν εξομολογεί.dora gian έγραψε:ΤΗ ακριβως ειναι αφου δεν ειναι μοναχος ,η ιευρευς , και μενει σε σπιτι ? ησαστε σοβαροιtzelina έγραψε:επίσης να πω ότι δεν εξομολογέι γιατί είναι μοναχός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Ακριβ'ώς αδερφέ! ακριβώς αυτό! μιλάνε και τα μάτια. και τα λένε όλα.Σπάρτακος έγραψε:Γειά σου, ωρέ Αvva αδελφέ, αυτό το ΄΄κάπως'' που σε κοίταζε, όντως μίλαγε, και έλεγε πολλά.....
ειδικά όταν υπάρχει σχέση πνευματική και πατρική αγάπη.
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣdora gian έγραψε:στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ η ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΕΙΣ σaggelikiglafki έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ DORA GIAN;
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑaposal έγραψε:Εννοεί ότι δεν είναι ιερέας, δεν είναι ιερομόναχος δηλαδή, αλλά απλός μοναχός, όπως ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος, οπότε δεν μπορεί να τελέσει κανένα μυστήριο. Μπορεί να συμβουλεύει, αλλά δεν εξομολογεί.
Ναι για τον ιδιο μιλαμε ,τη αλλο ψαχνεις να βρεις ειναιπολυ καλος ,μονο που ειναι αρρωστος και δεν βλεπει πολυ κοσμο πια .εγω προσωπικα θα μπορουσα να σου πω θαυματα που εχω δει εκατονταδες .aggelikiglafki έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ
ναι ξερω οτι επισκεπτετε τη συρο ,πριν 2 χρονια θυμαμαι ειχα λαβει τηλ του απο εκει τη αλλο εχεις να μας πεις κατα την αποψη σου για τον γεροντα
συγκεκριμενα ενα απο τα πνευματικοπαιδια του πα ντρευονταν και πηρε μερος και ο ιδιος στην τελεση του μυστηριου