Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από Andreasmas »

Εγώ και ο Δημήτρης που θα έλθουμε μαζί ,ας μείνουμε όπου είναι πιο βολικό για όλους.
Θα είναι χαρά μας βέβαια να πάρουμε στη διαδρομή κι άλλον αδελφό, ιδίως από την νότια Ελλάδα.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Andreasmas έγραψε:Εγώ και ο Δημήτρης που θα έλθουμε μαζί ,ας μείνουμε όπου είναι πιο βολικό για όλους.
Θα είναι χαρά μας βέβαια να πάρουμε στη διαδρομή κι άλλον αδελφό, ιδίως από την νότια Ελλάδα.
Ανδρέα ίσως συννενοηθούμε οι νοτίως των Αθηνών, να ανέβουμε με ένα αυτοκίνητο στην Ουρανούπολη.
Είμαστε 5 όλοι κι'όλοι.
Εσείς οι δύο, εγώ, ο Βασίλης, και ο Δημήτρης (dimitrisgr).
Ας πλησιάσει ο καιρός και βλέπουμε.
Νάχουμε υγεία (πρώτα ο Θεός) και θα τα κανονίσουμε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ελπίζω εσείς οι πέντε να είστε και λιγοδίαιτοι, γιατί με 500 κιλά, οποιοδήποτε αυτοκίνητο πλησιάζει τα όριά του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

aposal έγραψε:Ελπίζω εσείς οι πέντε να είστε και λιγοδίαιτοι, γιατί με 500 κιλά, οποιοδήποτε αυτοκίνητο πλησιάζει τα όριά του.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΧΗΣ.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΓΡΑΨΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ93 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΟΛΟ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Βασίλη μου άσ' το! Δεν μπορείς να εκνευρίσεις αυτόν τον εκνευριστικό Απόστολο! Μου είχε πει κάποια μέρα ότι τον εκνευρίζουν μόνον άτομα που είναι τουλάχιστον ίσης πνευματικής αξίας μ' εκείνον!
Οπότε άσ' το καλύτερα...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ο Δημήτρης 93 είναι νέο μέλος; :mrgreen:
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

aposal έγραψε:Βασίλη μου άσ' το! Δεν μπορείς να εκνευρίσεις αυτόν τον εκνευριστικό Απόστολο! Μου είχε πει κάποια μέρα ότι τον εκνευρίζουν μόνον άτομα που είναι τουλάχιστον ίσης πνευματικής αξίας μ' εκείνον!
Οπότε άσ' το καλύτερα...
Και εγώ σε αγαπώ Απόστολε. Όλα τα παιδιά του φόρουμ που σε έχουν γνωρίσει από κοντά μου εχουν πει τα καλύτερα (ναι ού!) για εσένα. Πόσο στριμμένος, παράξενος και μουντρούχλης είσαι. Και έλεος πια με τις κρυάδες σου Άλλωστε να ξέρεις πως πολλοί δεν ήρθαν στα Δημήτρια γιατί φοβήθηκαν μη σε γνωρίσουν.
Και για το τέλος σου κρατάω το χειρότερο.
ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΔΕΡΦΕ! ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΥΓ. Προτείνω στον κ. προσκυνητάρχη να ανοίξει και νέο θέμα με τίτλο. ΄΄Τα άσχετα, σχετικά με την εκδρομή΄΄. Για να γράφω εγώ εννοείται
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

vasilisalt έγραψε:
aposal έγραψε:Βασίλη μου άσ' το! Δεν μπορείς να εκνευρίσεις αυτόν τον εκνευριστικό Απόστολο! Μου είχε πει κάποια μέρα ότι τον εκνευρίζουν μόνον άτομα που είναι τουλάχιστον ίσης πνευματικής αξίας μ' εκείνον!
Οπότε άσ' το καλύτερα...
Και εγώ σε αγαπώ Απόστολε. Όλα τα παιδιά του φόρουμ που σε έχουν γνωρίσει από κοντά μου εχουν πει τα καλύτερα (ναι ού!) για εσένα. Πόσο στριμμένος, παράξενος και μουντρούχλης είσαι. Και έλεος πια με τις κρυάδες σου Άλλωστε να ξέρεις πως πολλοί δεν ήρθαν στα Δημήτρια γιατί φοβήθηκαν μη σε γνωρίσουν.
Και για το τέλος σου κρατάω το χειρότερο.
ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΔΕΡΦΕ! ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΥΓ. Προτείνω στον κ. προσκυνητάρχη να ανοίξει και νέο θέμα με τίτλο. ΄΄Τα άσχετα, σχετικά με την εκδρομή΄΄. Για να γράφω εγώ εννοείται
Ασε τον Αποστολη σε εμενα θα τον εκνευρισω εγω..........
ναι πρεπει να εινε αντιπαθητικος απο οτι μου ειπανε τα αλλα μελη που τον ξερουνε
Τον Παναγιωτη πως τον κανουμε να εκνευριστη λιγο :105
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Πηρε κανεναν ο Φωτης τηλεφωνο?
Kavsokalivia??
ΕΙπε θα με παρει να μου πει πως περναει
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Με την βοήθεια του Θεού και - φυσικά - της Παναγίας, θα ειδωθούμε όλοι στον προσκυνηματική μας εκδρομή, που θα γίνει στο Περιβόλι της.
Θα είμαστε (εύχομαι) ΟΛΟΙ κατάλληλα προετοιμασμένοι (πνευματικά), γιατί αλλιώς θα είναι απλά ένα ταξίδι αναψυχής.
Ευχαριστώ που με πάτε (με χίλια), λυπούμαι όμως που δεν με φέρνετε! Γιατί αυτό το one-way?
Μάλλον επειδή είμαι:
vasilisalt έγραψε: στριμμένος, παράξενος και μουντρούχλης
Ευτυχώς που δεν γνωρίζω τη λέξη "μουντρούχλης"! Τι θα πάθαινα ο έρμος! :mrgreen:

ΥΓ: Δεν εκνευρίζομαι επί παραγγελία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”