Dimitris39 έγραψε:Τον Παναγιωτη πως τον κανουμε να εκνευριστη λιγο
Ας εκνευριστώ λιγάκι!
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!
Βνμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν εκνευρίζομαι εύκολα!
Μόνο με τη γυναίκα μου, μία - δύο φορές το χρόνο!!
Συντονιστής: Συντονιστές

Dimitris39 έγραψε:Τον Παναγιωτη πως τον κανουμε να εκνευριστη λιγο

Από το λεξικό νεοελληνικής γλώσσας του Ιωάννη Ψεύτη (εκδόσεις: ΣΤΟΚΟΣ)aposal έγραψε:Ευχαριστώ που με πάτε (με χίλια), λυπούμαι όμως που δεν με φέρνετε! Γιατί αυτό το one-way?
Μάλλον επειδή είμαι:Ευτυχώς που δεν γνωρίζω τη λέξη "μουντρούχλης"! Τι θα πάθαινα ο έρμος!vasilisalt έγραψε: στριμμένος, παράξενος και μουντρούχλης

Παναγιώτη βρέστε τα. Κατέβασε και λίγο το κεφάλι. Η συζυγός σου είναι εξαιρετικός άνθρωπος - πολύ καλύτερη από εσένα εννοείται - και μάλλον θα έχει δίκιο. Εδώ εγώ με τη γυναίκα μου που μαλώνουμε μια δυο φορές το χρόνο και πάλι προσπαθώ.panagiotisspy έγραψε:Ας εκνευριστώ λιγάκι!Dimitris39 έγραψε:Τον Παναγιωτη πως τον κανουμε να εκνευριστη λιγο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν εκνευρίζομαι εύκολα!![]()
![]()
Μόνο με τη γυναίκα μου, μία - δύο φορές την ημέρα!!![]()
![]()

Καποιος εδω θα εφευγε και καληνυχτησεvasilisalt έγραψε:Παναγιώτη βρέστε τα. Κατέβασε και λίγο το κεφάλι. Η συζυγός σου είναι εξαιρετικός άνθρωπος - πολύ καλύτερη από εσένα εννοείται - και μάλλον θα έχει δίκιο. Εδώ εγώ με τη γυναίκα μου που μαλώνουμε μια δυο φορές το χρόνο και πάλι προσπαθώ.panagiotisspy έγραψε:Ας εκνευριστώ λιγάκι!Dimitris39 έγραψε:Τον Παναγιωτη πως τον κανουμε να εκνευριστη λιγο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν εκνευρίζομαι εύκολα!![]()
![]()
Μόνο με τη γυναίκα μου, μία - δύο φορές την ημέρα!!![]()
![]()
Γειά σας αδέρφια μου. Τα λέμε τη Δευτέρα με τη βοήθεια του Θεού.

Κι άλλη ευλογία, αυτή τη φορά από την Παναγία τη Φοβερά Προστασία στο Κουτλουμούσι.panagiotisspy έγραψε:Αδελφοί καλημέρα σας!
Σας παραθέτω επί λέξει, το φαξ που έλαβα από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου
Αγαπητοί αδελφοί,
κατόπιν της προσφάτου τηλετυπίας υμών περί προσκυνήματος και φιλοξενίας εν Κουτλουμουσίω, παρά το ότι η επισκεψιμότης της Μονής είναι μεγάλη κατά μήνα Μάϊον, όμως ενδέχεται να υπάρχη δυνατότης να φιλοξενήσωμεν ομάδα της υμετέρας κοινότητος, όχι μεγαλυτέραν των δέκα (10) ατόμων, αρκεί να γνωστοποιήσετε ημίν συγκεκριμένην ημερομηνίαν, προκειμένου όπως αποκριθώμεν υπευθύνως.
Εν αναμονή νεωτέρας πληροφορήσεως εκ μέρους υμών διατελούμεν μετά τιμής και ευχών.
Η Γραμματεία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας την Κουτλουμουσιανή αδελφότητα!
Κατόπιν αυτών, όπως καταλαβαίνετε αδελφοί, την ημέρα που (πρώτα ο Θεός) θα βρεθούμε στις Καρυές, όσοι από εμάς πλεονάζουν του αριθμού 10, θα φιλοξενηθούν στην Σκήτη του Αγίου Ανδρέου. Είναι γνωστό ότι η Σκήτη αυτή, δέχεται άνευ προσυνεννόησης όλο τον κόσμο, δεν "διώχνει" ποτέ κανέναν.
Το ποιοί ακριβώς θα πάνε στην Σκήτη και ποιοί στο Κουτλουμούσι, θα το δούμε επί τόπου.
Από την πλευρά μου, δεν με ενοχλεί καθόλου να πάω στο ένα ή στο άλλο.

Αχ βρε Πέτρο, βάλσαμο τα απέριττα λόγια σου.petrosathonas έγραψε:Κι άλλη ευλογία, αυτή τη φορά από την Παναγία τη Φοβερά Προστασία στο Κουτλουμούσι.
Μια γειτονιά είναι και οι Καρυές, και η Σκήτη του Αγίου Ανδρέα και η Παναγούδα.

Πραγματικά, έτσι είναι. Είναι εντυπωσιακή η παρουσία Του. Γι αυτούς βέβαια που μπορούν να δουν!panagiotisspy έγραψε: Κάθε μέρα, άλλος ένας λόγος, άλλη μιά ευκαιρία για να δοξάζουμε τον Θεό!