Η Γρίππη Α - (Η Νέα Γρίππη)

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
avvas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Η Γρίππη Α - (Η Νέα Γρίππη)

Δημοσίευση από avvas »

avvas έγραψε:Το 1976 οι ΗΠΑ σταμάτησαν το πρόγραμμα μαζικού αντιγριπικού εμβολιασμού, διότι 500 λήπτες του εμβολίου ανέπτυξαν GBS, εκ των οποίων 25% κατέληξαν. (125 άνθρωποι έφυγαν απ το εμβόλιο!!!)
Πέθαναν από το εμβόλιο 125 άνθρωποι που δεν είχαν νοσήσει απ την γρίπη.
Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο.
Ο εμβολιαζόμενος δεν είναι κάποιος που πάσχει από μια ασθένεια ανίατη που έτσι και αλλοιώς τον οδηγεί στο τέρμα της ζωής του και του δίνουμε ένα φάρμακο μήπως και αντιστρέψει τον κατάσταση. Ο εμβολιαζόμενος είναι ένας υγιής -ως προς την γρίπη τουλάχιστον - άνθρωπος που του γίνεται ένα εμβόλιο για να αποφύγει το πιθανό ενδεχόμενο να ασθενήσει και που δεν είναι καθόλου βέβαια ότι θα ασθενήσει.

Σκέψου έναν υγιή άνθρωπο να φεύγει στα καλά καθούμενα από ένα εμβόλιο!

Και επίσης .. δεν προκαλεί εντύπωση ότι πολλοί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αρνούνται τον εμβολιασμό; Δεν είναι επιστήμονες αυτοί; Τι είναι; Καστανάδες; Και μάλιστα βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο επειδή δεν έχουν πειστεί για την ασφάλειά του. Και ζητάνε περισσότερες επιστημονικές αποδείξεις - καί όχι λεκτικές δαβεβαιώσεις - ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Και όσους άκουσα να ρωτάνε γιατρό σχετικά με το αν θα πρέπει να κάνουν ή όχι το εμβόλιο όλοι την ίδια απάντηση πήραν: «περίμενε και θα δούμε».

Αυτά για να εκφράζονται όλες οι απόψεις και όχι μόνον τον μμα και του Π.Ο.Υ. που ως γνωστόν είναι παπαγαλάκι πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και το έχει αποδείξει πολλάκις.

...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»

Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

avvas έγραψε:
avvas έγραψε:Το 1976 οι ΗΠΑ σταμάτησαν το πρόγραμμα μαζικού αντιγριπικού εμβολιασμού, διότι 500 λήπτες του εμβολίου ανέπτυξαν GBS, εκ των οποίων 25% κατέληξαν. (125 άνθρωποι έφυγαν απ το εμβόλιο!!!)
Πέθαναν από το εμβόλιο 125 άνθρωποι που δεν είχαν νοσήσει απ την γρίπη.
Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο.
Ο εμβολιαζόμενος δεν είναι κάποιος που πάσχει από μια ασθένεια ανίατη που έτσι και αλλοιώς τον οδηγεί στο τέρμα της ζωής του και του δίνουμε ένα φάρμακο μήπως και αντιστρέψει τον κατάσταση. Ο εμβολιαζόμενος είναι ένας υγιής -ως προς την γρίπη τουλάχιστον - άνθρωπος που του γίνεται ένα εμβόλιο για να αποφύγει το πιθανό ενδεχόμενο να ασθενήσει και που δεν είναι καθόλου βέβαια ότι θα ασθενήσει.

Σκέψου έναν υγιή άνθρωπο να φεύγει στα καλά καθούμενα από ένα εμβόλιο!

Και επίσης .. δεν προκαλεί εντύπωση ότι πολλοί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αρνούνται τον εμβολιασμό; Δεν είναι επιστήμονες αυτοί; Τι είναι; Καστανάδες; Και μάλιστα βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο επειδή δεν έχουν πειστεί για την ασφάλειά του. Και ζητάνε περισσότερες επιστημονικές αποδείξεις - καί όχι λεκτικές δαβεβαιώσεις - ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Και όσους άκουσα να ρωτάνε γιατρό σχετικά με το αν θα πρέπει να κάνουν ή όχι το εμβόλιο όλοι την ίδια απάντηση πήραν: «περίμενε και θα δούμε».

Αυτά για να εκφράζονται όλες οι απόψεις και όχι μόνον τον μμα και του Π.Ο.Υ. που ως γνωστόν είναι παπαγαλάκι πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και το έχει αποδείξει πολλάκις.
Μπα;;
Για τους 125 ανθρώπους που πέθαναν από το εμβόλιο στεναχωρήθηκες, αλλά για τους 250 που πέθαναν από τη γρίππη των πουλερικών σου ζαλίζουν το κεφάλι; Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά, ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί οι αριθμοί!!!! Ντροπή δηλαδή...
Γράφεις, πως για άλλες ασθένειες δε νοιάζεται κανείς και δε γίνεται κουβέντα. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του σακχαρώδους διαβήτη, αυτό σου λέω μόνο. Ποιός είπε πως δε γίνονται έρευνες και προσπάθειες για όλες τις ασθένειες που μαστίζουν τον κόσμο; Ας το ψάξουμε λίγο, μη λέμε πράγματα τόσο εύκολα.

Και τέλος, αν οι φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν πολλά λεφτά είναι δικό τους θέμα. Τουλάχιστο τα προϊόντα που παράγουν σώζουν ζωές. Οι αερολογίες που παράγονται στο διαδίκτυο και τα γελοία σενάρια συνομωσίας όχι μόνο δε σώζουν ζωές, αλλά απεναντίας κακό μπορεί να κάνουν σε συνανθρώπους μας.
avvas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από avvas »

250 θάνατοι σε 10 χρόνια απ την νόσο των πτηνών ΔΕΝ είναι πανδημία!
Είναι σκέτη προπαγάνδα των μμα υποκινούμενη απ τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες
Όσο και αν ακούγεται κυνικό μιλάμε για σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με όλους τους άλλους αριθμούς θανάτων που σου παρέθεσα.

125 θάνατοι κατά την έναρξη μαζικών εμβολιασμών για αντιγριπικό εμβόλιο είναι τεράστιο ποσοστό!
Αυτοί οι θάνατοι ΔΕΝ έγιναν σε 10 χρόνια αλλά σε λίγους μήνες.
Και ευτυχώς διακόπηκαν οι εμβολιασμοί

Αν δεν κατανοείς την διαφορά του «πεθαίνω από μια ασθένεια» και του «πεθαίνω σαν πειραματόζωο μιάς πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας» λυπάμαι. Απλά δεν επικοινωνούμε.

Και ΟΧΙ! δεν είναι θέμα των φαρμακοβιμηχανιών αν βγάζουν πολλά λεφτά εσπείροντας τον τρόμο και τον φόβο στους ανθρώπους με μια συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου μέσω των κάθε είδους μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Είναι ΚΑΙ δικό μου θέμα!

Και βέβαια δεν αδιαφορούμε για κανέναν θάνατο.
Όμως αν εγώ είχα να διαλέξω ανάμεσα στο να πεθάνω σαν πειραματόζωο μιάς φαρμακοβιομηχανίας και στο να πεθάνω από μια οποιαδήποτε ασθένεια θα διάλεγα να πεθάνω από μια ασθένεια. Αναφέρομαι βέβαια μόνο στον εαυτό μου.

Όσο για την ημέρα κατά του σακχαρώδη διαβήτη που περιγράφεις.. αλήθεια πόσες μέρες και με πόση ένταση διατυμπανίζεται απ τα μμα; Αλήθεια πότε άκουσες απ τα μμα για τα εκατομμύρια θανάτων ετησίως απ την ελονοσία; Πότε; Ποτέ! Για την νόσο των πτηνών όμως μας είχαν ζαλίσει το κεφάλι όπως και τώρα με την γρίππη. Κάθε χρόνο η κανονική γρίπη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπους. Παρά τους εμβολιασμούς! Καί; πότε άκουσες να γίνεται τόσος θόρυβος όσο για την νόσο των πτηνών ή την νέα γρίπη; Ποτέ!

1800 νεκροί και περίπου 30.000 τραυματίες στην Ελλάδα ετησίως από τροχαία!!!
Και πότε και πόσο τονίζεται αυτό απ τα μμα;
Και κυρίως τι μέτρα λαμβάνονται για την μείωση αυτών των θανάτων;
Κανένα αν υπολογίσουμε ότι έχουμε ετήσια αύξηση θανάτων περίπου 8%.

Και η δική μου πρόταση;
Τα λεφτά που είναι να δοθούν για εμβόλια να δοθούν όλα για βελτίωση των δρόμων, για αστυνόμευση των εθνικών οδών, για καλύτερη εκπαίδευση των οδηγών και γενικά για την αποτροπή τόσων θανάτων και βαριά ή ελαφρά τραυματιών απ τα τροχαία.
Αν τα μετρήσουμε σε ποσοστά τι ωφελεί περισσότερο;
Απ την νέα γρίπη ή από τροχαία θρηνούμε περισσότερους νεκρούς;
Άρα εντελώς ανθρωπιστικά να το δούμε το θέμα προτεραιότητα έχει η μείωση των θανάτων από τροχαία.

Απ ότι βλέπω πάντως «οι προγραμματισμένοι πολίτες» που στο μυαλό τους αδειάζει τις πληροφορίες του ο σωλήνας που μεταφέρει τις πληροφορίες όσων διαμορφώνουν την παγκόσμια κοινή γνώμη με την διαδικασία της μαζικής πλύσης εγκεφάλου και έχουν κάνει το μυαλό τους απλό δέκτη χωρίς κριτική και αντίδραση αρχίζουν - δυστυχώς - να κυριαρχούν στον κόσμο. Αρχίζουν να γίνονται μια θλιβερά ελεγχόμενη μάζα που την πλάθουν οι διαμορφωτές μέσω των μμα όπως αυτοί κάθε φορά κρίνουν ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Θλιβερό. Το «1984» του Όργουελ μοιάζει παράδεισος σε σχέση με αυτό που θα ζούμε σε λίγα χρόνια με αυτόν τον απόλυτα ελεγχόμενο «προγραμματισμένο πολίτη»

Τέλος το θέμα από μένα

...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»

Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Επειδή δεν είσαι καλά πληροφορημένος, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ούτε η γρίππη των πουλερικών, ούτε η νέα γρίππη τώρα. ΦΟΒΟΥΣ για πανδημία εξέφρασε η διεθνής κοινότητα (για να είμαστε πιό σαφείς και να μην παίζουμε με τις λέξεις), γι αυτό και προτρέπει σε μαζικούς εμβολιασμούς.
Και δεν περιμένουν οι φαρμακευτικές να βγάλουν κέρδη μόνο από δύο εμβόλια (που τα εμβόλια είναι έτσι κι αλλιώς φθηνά). Θα είχαν ήδη κλείσει. Ας αφήσουμε τις φαντασιοπληξίες και τα σενάρια, γιατί εάν πάθεις κάτι (υποθετικός ο β' ενικός, εννοείται) φάρμακο από το φαρμακείο θα πάρεις για να γίνεις καλά. Ας τ' αφήσουμε αυτά, γιατί όσα εκατομμύρια βγάζουν οι φαρμακευτικές, τόσα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σωθεί από τα φάρμακά τους.

Το ότι δεν επικοινωνούμε δε με ενδιαφέρει, αλλά το ότι χρησιμοποιείς αυθαίρετες έννοιες για να στηρίξεις τα επιχειρήματά σου, με ενδιαφέρει, γιατί μας διαβάζουν κι άλλοι. Από τη μιά επαναστατείς για τα μμα, αλλά από την άλλη ζαλίζεσαι που ακούς για τη γρίππη, που σημαίνει ότι παρακολουθείς τα μμα!!

Και από αυτό που παρακολουθείς, κρατάς αυτό που παίζεται στα κανάλια το τελευταίο διάστημα... Γιατί εάν θυμάσαι και για τον καρκίνο γίνονται συζητήσεις και για τα εμφράγματα γίνονται συζητήσεις και για τα εγκεφαλικά και για το aids και για τα τροχαία και για όλα. Εάν τώρα εσύ κρατάς μόνο τη νέα γρίππη και τη γρίππη των πουλερικών, προκειμένου να τα συνδέσεις στο μυαλό σου με τις ταινίες σαν το "Matrix" και να ζείς μέσα σε αυτές τις ταινίες νομίζοντας πως είναι η πραγματικότητα, τι να πω, δικαιωμά σου.

Τέλος το θέμα κι από μένα
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Παραιτήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της επιτροπής για την πανδημία στο Νοσοκομείο ‘Αγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη Στρατής Πλωμαρίτης, αντιδρώντας στην τακτική του μαζικού εμβολιασμού.
Νομίζω ότι την στιγμή που παραιτείται ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής πανδημίας, για τον συγκεκριμένο λόγο, ε τότε πώς είναι δυνατόν να πεισθεί ο απλός πολίτης να πάει να εμβολιασθεί?

Οταν οι μισοί γιατροί και εξειδικευμένοι επιστήμονες, λένε να εμβολιασθούμε, ενώ οι άλλοι μισοί λένε το ακριβώς αντίθετο,είναι λογικό να φοβάται και να επιφυλάσσεται ο κόσμος και να αναρωτιέται ότι ενδεχομένως "κάποιο λάκκο έχει η φάβα".
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Αδελφε ΝΙκολαε09 εχει ο καθενας το δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του ετσι δεν εινε? :8
ολοι αυτοι παρακατω τι λενε?

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/11/16/swine-flu/
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Δείτε το και ίσως σας προβληματίσει!

http://www.troktiko.blogspot.com/
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Δημοσίευμα της 16ης Νοεμβρίου:

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης.
«Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πλωμαρίτης, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.
Σημείωσε ακόμη ότι «η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν».
Επεσήμανε δε πως «υπάρχει μία διαδικασία μαζικού εμβολιασμού των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη του «δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου».
«Ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι», δήλωσε τέλος ο κ. Πλωμαρίτης, απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχθεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Επιστολή-σοκ για το εμβόλιο της γρίπης.
Θέμα ασφάλειας του εμβολίου για τη νέα γρίπη (Η1Ν1) θέτει ο πνευμονολόγος - εντατικολόγος αν. καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του Εθνικού Επιστημονικού και Επιχειρησιακού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου και τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/1 ... _1850.html
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”