εκτρώσεις..
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλημέρα
Φίλη 123 καλά έκανες και άλλαξες πνευματικό, γιατί σύζυγος που δεν μπορεί να εγκρατευτή για λίγο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε απατήσει ούτως ή άλλως. Πέραν δε τούτου δεν αξίζει για σύζυγος άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά, γιατί σίγουρα θα είναι υποδουλωμένος σε διάφορα πάθη.
Φίλη 123 καλά έκανες και άλλαξες πνευματικό, γιατί σύζυγος που δεν μπορεί να εγκρατευτή για λίγο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε απατήσει ούτως ή άλλως. Πέραν δε τούτου δεν αξίζει για σύζυγος άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά, γιατί σίγουρα θα είναι υποδουλωμένος σε διάφορα πάθη.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Δεν μιλάμε για πονοκέφαλο αλλά κατά την περίοδο νηστείας.....lovethink έγραψε: Ε καλά κι εσύ , άμα ο άνθρωπος θέλει να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του και εσύ του είσαι όλο ά όχι σήμερα έχω πονοκέφαλο α όχι σήμερα δε μπορώ ά όχι σήμερα δε κάνει ά όχι ά όχι με συγχωρείς καλά θα κάνει να βρει γυναίκα αλλού
Να'μαστε και λογικοί , δεν είναι ρομπότ ο άλλος να θέλει μόνο όποτε θέλει ο άλλος
Από βλακείες άλλο τίποτα
Αλλαξες πνευματικό επειδή σου είπε να κάνεις έρωτα με τον άντρα σου ?
Ε κάτσε τρώε τομάτα και άσε τον άντρα σου να γυρίζει αριστερά δεξιά τότε
Το θύμα είναι ο άντρας σου κατά εμέ και είμαι με το μέρος του και όχι με εσένα που τον καταδυνάστευσες και δεν άκουσες μήτε τον πνευματικό για να κάνεις αυτό που ήθελες εσύ
Οταν κάνουμε πνευματικό αγώνα και είμαστε ζευγάρι κάνουμε και υποχωρήσεις νομίζω και προσευχόμαστε προσπαθώντας για το καλύτερο
Καλύτερα λιγότερος αγώνας για τους δύο μαζί κατά εμέ , παρά αγώνα για έναν και να ωθούμε τον άλλον στην αμαρτία με τη δική μας εμμονή
( πω πω τώρα θα έρθουν θύελλες
)
Και υπόψην άλλος ο οργανισμός του άντρα άλλος της γυναίκας
Εσείς θέλετε δε θέλετε μπορείτε και να μας δουλεύετε ψιλό γαζί
Εμείς αν πούμε ότι θέλουμε δεν λέμε ψέμματα
Τώρα όσο αφορά τη νηστεία , οκ άλλο να κάνεις 40 μέρες και να περιμένει ο άνθρωπος 40 μέρες να αγγίξει τη γυναίκα του , και άλλο να θέλει τη συγκεκριμένη μέρα με το ζόρι
Παίζει ρόλο και πως αντιμετωπίζει ο άλλος κάτι
Αλλά συγνώμμη
Είναι δυνατόν να δέχεσε κάποιον άγνωστο από εδώ μέσα να σου κατηγορεί τον άντρα ?
Το έτερόν σου ήμιση ?
Θα έπρεπε να νευριάσεις και να απαγορεύσεις κάτι τέτοιο
Αλλαξες πνευματικό επειδή σου είπε να κάνεις έρωτα με τον άντρα σου ?
Το θύμα είναι ο άντρας σου κατά εμέ και είμαι με το μέρος του και όχι με εσένα που τον καταδυνάστευσες και δεν άκουσες μήτε τον πνευματικό για να κάνεις αυτό που ήθελες εσύ
Οταν κάνουμε πνευματικό αγώνα και είμαστε ζευγάρι κάνουμε και υποχωρήσεις νομίζω και προσευχόμαστε προσπαθώντας για το καλύτερο
Καλύτερα λιγότερος αγώνας για τους δύο μαζί κατά εμέ , παρά αγώνα για έναν και να ωθούμε τον άλλον στην αμαρτία με τη δική μας εμμονή
( πω πω τώρα θα έρθουν θύελλες
Τώρα όσο αφορά τη νηστεία , οκ άλλο να κάνεις 40 μέρες και να περιμένει ο άνθρωπος 40 μέρες να αγγίξει τη γυναίκα του , και άλλο να θέλει τη συγκεκριμένη μέρα με το ζόρι
Αλλά συγνώμμη
Είναι δυνατόν να δέχεσε κάποιον άγνωστο από εδώ μέσα να σου κατηγορεί τον άντρα ?
Το έτερόν σου ήμιση ?
Θα έπρεπε να νευριάσεις και να απαγορεύσεις κάτι τέτοιο
Καλή Σαρακοστή
Ντροπή σου στο λέω εγώIonas έγραψε: Πέραν δε τούτου δεν αξίζει για σύζυγος άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά, γιατί σίγουρα θα είναι υποδουλωμένος σε διάφορα πάθη.
Αν δεν νοιάζει την 123 ότι της βρίζεις τον σύζυγο και συμφωνεί κι όλας μαζί σου τι να πω .......
Ακου εκεί δεν αξίζει για σύζυγος άνθρωπος που θέλει να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του όταν αυτή για 40 μέρες δεν θέλει να τον αγγίξει ?
Για μένα δεν αξίζει η σύζυγος που στερεί τον άντρας της από τον όμορφο έρωτα και αλλάζει ακόμα και πνευματικό προκειμένου να περάσει το δικό της
Καλή Σαρακοστή
Εγώ πάντως έτσι και μάθαινα ότι η γυναίκα μου άλλαξε μέχρι και πνευματικό προκειμένου να μη κάνουμε έρωτα και μάθαινα ότι με διασύρει στα φόρουμ θα τη χώριζαIonas έγραψε:L.....![]()
8O
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βέβαια Αν ήθελα έρωτα και μου έλεγε ότι θα ήθελε να κάνει αποχή για ένα άλφα διάστημα για πνευματικούς λόγους θα το σεβόμουν και δεν θα την άγγιζα , εκτός και αν με τάραζε όλο το χρόνο
Τετάρτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή σαρράντα μέρες Πάσχα 40 μέρες Χριστούγεννα 30 μέρες Δεκαπενταύγουστος , χώρια τις ονομαστικές εορτές χώρια τις μέρες που δεν θα μπορεί για γυναικολογικούς λόγους , χώρια τις μέρες του πραγματικού πονοκέφαλου , χώρια τις μέρες του δικού μου πονοκέφαλου ( ε τι εγώ όχι ?
Αλλά επειδή ο Αύγουστος είναι μήνας νηστείας τότε Κάθε Μάη
Εργατική Πρωτομαγιά που λέμε
(Αλήθεια εσείς οι γυναίκες ....... πως νιώθετε όταν εξομολογούσαστε τέτοια θέματα σε άντρες πνευματικούς ? οκ για μας είναι πιο εύκολο φαντάζομαι )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Τετ Νοέμ 08, 2006 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή Σαρακοστή
lovethink έγραψε: Αλλαξες πνευματικό επειδή σου είπε να κάνεις έρωτα με τον άντρα σου ?
( πω πω τώρα θα έρθουν θύελλες)
Πες τα Χρυσόστομε