Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Τα Ονόματά σας
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήλθες ABRAAM στην παρέα μας!
Εύχομαι πολλές και καλές δημοσιεύσεις
Εύχομαι πολλές και καλές δημοσιεύσεις
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου Αβραάμ, πιό σωστό θα ήταν να πω, καλώς σε βρήκα, αφού βλέπω ότι είσαι μέλος ενάμισυ χρόνο πριν από μένα!
Εύχομαι να κάνουμε καλή και ωφέλιμη παρέα, σε αυτόν τον όμορφο χώρο.
Εύχομαι να κάνουμε καλή και ωφέλιμη παρέα, σε αυτόν τον όμορφο χώρο.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βασίλη θα σε παρακαλέσω πολύ να μην καλοπιάνεις τον καθένα και να αφήνεις και κανέναν άλλον για κανένα τριγωνάκι.vasilisalt έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ABRAAM μη του δίνεις,του έχουν απαγορεύσει τα γλυκά,δώστα σε μένα ή στον Παναγιώτη
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1286 ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ! (ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ).
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ....
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1286 ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ! (ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ).
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες αδελφέ Αβραάμ στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι να βρεις ανακούφιση στον παρόντα ιστοχώρο!
Γρηγορία από την Καβάλα καλημέρα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλημερα αποστολε,κ σε ολα τα παιδια καλημεραaposal έγραψε:Καλώς ήρθες αδελφέ Αβραάμ στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι να βρεις ανακούφιση στον παρόντα ιστοχώρο!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
Αθανασιος
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου εσύ δεν είσαι ο γνωστός Θεσσαλονικιός Θανάσης, πάλαι ποτέ μέλος του φόρουμ; Χαίρομαι που σε "βλέπω" πάλι κοντά μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.