Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
dimitrismpr
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από dimitrismpr »

vasilisalt έγραψε:Δημήτρη καλώς ήρθες. Βέβαια διαφέρουμε λίγο αλλά νομίζω πως τελικά θα τη βρούμε την άκρη. Εγώ γεννήθηκα Χριστιανός και είμαι αναμάρτητος φυσικά.
Τέλος πάντων, θα σε ανεχθώ...
Πέρα από την πλάκα, σε νιώθω αδερφέ. Και εγώ από τότε που γνώρισα το Χριστό μας έχω αναγενηθεί.
Τα λέμε Δημήτρη

Σε ευχαριστώ Βασίλη...!
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Καλωσορίζω τα νέα μέλη Θανάση και Δημήτρη!

Αδελφοί, εύχομαι να βρείτε σε αυτόν τον όμορφο ιστότοπο, παρηγοριά, καλή παρέα και ψυχική ωφέλεια.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

vasilisalt έγραψε:Δημήτρη καλώς ήρθες. Βέβαια διαφέρουμε λίγο αλλά νομίζω πως τελικά θα τη βρούμε την άκρη. Εγώ γεννήθηκα Χριστιανός και είμαι αναμάρτητος φυσικά.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι εμένα! Βασίλη, τελικά, έχουμε αρκετές ομοιότητες... :mrgreen:

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας. Εύχομαι να βρεις πνευματική ανάπαυση εδώ μέσα και θα χαρούμε πολύ να συμμετέχεις ενεργά στην "κουβεντούλα" μας.
Παναγιώτη ο Θανάσης ποιός είναι;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Παναγιώτη ο Θανάσης ποιός είναι;
Καλημέρα Απόστολε!

Ο thanasismav, συστήθηκε σε άλλο topic (συνάντηση Πελοποννήσου).
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλό θα ήταν ο αδελφός μας Θανάσης να μας συστηθεί εδώ, όπως είναι και το πρέπον.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Loginos »

aposal έγραψε:Καλό θα ήταν ο αδελφός μας Θανάσης να μας συστηθεί εδώ, όπως είναι και το πρέπον.
:29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29 :29
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
aggelikiglafki
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelikiglafki »

Ονομάζομαι Αγγελική ζω και εργάζομαι σε ένα νησί των Κυκλάδων,είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά 26 και 23 χρονων.Είμαι 45 χρονών αγαπώ την δουλειά μου και μέσα απο αυτή θέλω να δοξάζεται ο Θεός η Παναγία και όλοι οι Αγιοι .
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Θα σου πω Αγγελική ό,τι είπα και στον Relis: Νωρίς το θυμήθηκες να μας συστηθείς (μετά πό 18 μήνες)! Αν κι εσύ έχεις ήδη συστηθεί, ίσως σε άλλο θέμα.
Καλώς ήρθες πάντως.
(κι εγώ έχω συστηθεί κάπου, αλλά δεν θυμάμαι πού, γιατί κυκλοφορούσαν τρία θέματα με συναφές αντικείμενο).
aggelikiglafki
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelikiglafki »

Εχεις δίκιο σίγουρα έχω ξανασυστηθεί αλλά το χω χάσει.Μια υπενθύμιση πάντως δεν κάνει κακό
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Γειά σου Αγγελική!
Εχουμε ξαναμιλήσει, αλλά άνευ συστάσεων.
Παναγιώτης, 43 ετών, με δύο παιδιά 13 και 11 ετών, γεννηθείς στην Αχαΐα και διαμένων εν Λακωνία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”