Τάδε έφη η Κα Διαμαντοπουλου.

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lathras
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Τάδε έφη η Κα Διαμαντοπουλου.

Δημοσίευση από lathras »

«Να καταγγέλλονται οι καθηγητές που επιβάλλουν συμμετοχή στην προσευχή>>

Εδώ το νέο φρούτο!!!!!!!
http://www.apogevmatini.gr/?p=53684

Αλλά,

1) Αρχίσαμε να ενθαρύνουμε τους μαθητές να "καρφώνουν" τους καθηγητές.....ανοιγει ο δρόμος για την μαθητοκρατία στα σχολεία..........κάθε καθηγητής θα τρέμει πλέον τους μαθητές του και με τις ευχές τις κυβέρνησης.

2) Καλώς ή κακώς το προεδρικό διάταγμα 201/98 προβλέπει ότι η πρωινή προσευχή είναι υποχρεωτική και Η συμμετοχή και των μη ορθόδοξων εκπαιδευτικών είναι απαραίτητη για την επιτήρηση των μαθητών τους.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Τάδε έφη η Κα Διαμαντοπουλου.

Δημοσίευση από aposal »

Η κυρία Υπουργός είναι γνωστό μέλος της "λέσχης".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

από μία προηγούμενοι παρατήρηση μου πρόσεξα ότι το ποσοστό μεταξύ αστείου και σοβαρού διμοσιεύματος ειναι πολυ υπέρ του σοβαρου....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
ημούνα σε ενα τραινο και είχαι πολυ μεγάλη καθυστέρηση....
κάποιοι το είχαν ρίξη σε κουβέντα πολυ πολύ ελαφρια...και αστειζόντουσαν.
καποιοί αλλοι ήταν πολυ σοβαροι και αμιλητοι.
Οταν δώθηκε ευκαιρία ξεσπάσματος
οι σοαβαροι είχαν υπερβολικοι αντίδραση
ενώ οι μη σοβαροι ηταν πολυ πολυ πιο χαλαροι και λογικοί .....

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ.........

ΟΚ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΥ....ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝ ΔΙΑΚΟΜΟΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΟΠΡΕΠΗ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΚΟ Μ.Ο. ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΗΣ...
ΠΙΟ ΑΝΘΡΟΠΙΝΗ.......ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΚΕΥΤΗ...
ΕΙΧΑ ΣΚΕΥΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΩΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΔΕΜΟΝΩΝ ΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΙΝΑΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΑΤΑΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.......

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ......ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

....ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΑΣ
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Και ενώ σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών νησιών του Αργοσαρωνικού καταγγέλει με δελτίο τύπου,΄΄προσηλυτισμό ΄΄ (απο την Ορθοδοξία - γενικά και αόριστα) στα σχολεία.

Μεταξύ των άλλων βαθυστόχαστων αναφέρεται....< Το γεγονός ότι υπάρχει συνταγματικά θεσμοθετημένη η έννοια της επικρατούσας θρησκείας δε σημαίνει ότι κανείς μπορεί να υποχρεωθεί να την αποδεχτεί εφόσον δεν το θέλει ή να υποστεί διακρίσεις εόσον δεν την αποδέχεται...> κ.λ.π.

δε σημαίνει ότι κανείς μπορεί να υποχρεωθεί να την αποδεχτεί
Αφού ούτως ή άλλως δεν την αποδέχεται, πως γίνεται να υποχρεωθεί να την αποδεχτεί; Πρέπει να μας εξηγηθεί αυτό.

ή να υποστεί διακρίσεις

Δήλαδή με ποιό τρόπο τους βασανίζουμε με ΄΄διακρίσεις΄΄;

ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών νησιών του Αργοσαρωνικου

Δηλαδή εκπροσωπεί όλους τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς ή τους ομοϊδεάτες που αναριχήθηκαν σε αυτόν;
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Φοβού τους μαθητές...

Δύσκολα τα πράγματα. Είναι που είναι κακομαθημένα τα περισσότερα παιδάκια, τώρα τους
δίνει και δικαίωμα να καταγγέλουν δασκάλους-καθηγητές...Σε λίγο θα τρώνε και καρπαζιές οι εκπαιδευτικοί και δεν θα αντιδρούν μήπως τους καταδώσουν! Βέβαια σε μια τόσο άθρησκη κοινωνία, τι να την κάνουμε
την πρωινή προσευχή; Κι όμως βοηθάει, κάποια παιδιά εξομολογούνται ακόμη πρώτη φορά με το σχολείο, αλλά
και αποκτούν μια πρώτη επαφή με την Εκκλησία! Αλλά και αυτές τις λίγες περιπτώσεις θέλουν να εξαφανίσουν...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Δεν θα το πετύχουνε fotios......να εξαφανίσουν την πρωινή προσευχή...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ας προσπαθήσουν... :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45
θα πρέπει όμως και εμείς να αντιδράσουμε. Στον αγώνα λοιπόν να υπερασπιστούμε και εμείς τα πιστεύω μας!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΔΕΡΦΙΑ μην τους περνετε σοβαρα......
εχω 45 λεπτα και γελαω...λόγο τιμης εχω τρελαθη στα γέλια :lol: :lol: :lol: :lol:

το ίδιο παθένω και όταν βλέπω ειδήσεις :lol: :lol: :lol:

το ίδιο οταν πάω σε δημόσιες υπερεσίες που είναι παράλογες και ασ ταλεπορούμε :lol: :lol: :lol:

μα καλά είμαι τόσο ανόητος;;;;;

μην τους πέρνετε σοβαρά αυτή είναι η πιό σοβαρή αντίδραση μας :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ξέρω γιατί αλλά δεν καπνίζω δεν πινω δεν....δεν...δεν τους πέρνω σοβαρά αν δεν υπογράψω εγώ η διαμαντοπούλου δεν είναι κατί που να με στεναχωρει....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πρεπεί να το καταλαβετε........
μπορω να νικήσω
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

δεν καταλαβένω τιποτα...πιο ξερο κεφάλι δεν υπαρχη..δεν πανε να λένε τα ιδια λενε παντου..δεν κατάλαβενω τιποτα....
και δεν εχουν πανω μου καμια εξουσία.....γφιατι παντα μα παντα γελάω μαζυ τους.
δεν πάνε να λένε και οι πριν απο αυτούς τα ίδια έλεγαν ..ακριβως τα ίδια και εγω με θυμαμαι να γέλάω.
ΘΑ σοβαρέψω μονο αν σοβαρέψουν και αυτοι...απο εξουσία ξέρουμε :lol: :lol: :lol:
συγνώμη απο τον αρη ήρθαμε;;;;;
μηπως περιμενη κανεις απο αυτούς να σωθεί;;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

προσεξτε δεν εχω κανένα πρόβλημα με την κυρια Διαμαντοπούλου...ουτε με κανεναν.
τους ευχομε καλη επιτυχια και νανε παντα καλα οταν αυτα που λενε δεν αρμοζουν στους χαρακτήρες τους
τοτε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”