Τάδε έφη η Κα Διαμαντοπουλου.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Τάδε έφη η Κα Διαμαντοπουλου.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΑΡΝΗΘΗ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ...ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΣΧΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗ.............
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΣΧΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗ.............
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΗΔΑ;;;;;;
Η ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.......
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ Αντώνιε,το γράφω αμέσως μετά.plagiaskepsi έγραψε:δημιουργούνται καταστάσεις πολύ άσχημες και που πυροδοτούν άλλα πράγματα και που μετά καθίστανται ανεξέλεγκτες.Θέλω να πω ότι , όταν δικαιώνει έναν μαθητή -μαθήτρια ελαφρά τη καρδία και στριμώχνει και σπηλώνει τους εκπαιδευτικούς,
εδώ αδερφέ ανδρέα υπαρχη ζητημα...τι δεν ξέρω;;;;
επ τι γινετε εδω;;;
για εξηγήστε μου...![]()
![]()
<<....Θέλω να πω ότι , όταν δικαιώνει έναν μαθητή -μαθήτρια ελαφρά τη καρδία και στριμώχνει και σπηλώνει τους εκπαιδευτικούς, το αποτέλεσμα θα είναι πλέον γνωστό.Οι εκπαιδευτικοί θα γίνουν σιγά σιγά υπόλογοι των μαθητών ,άσχετα αν έχουν δίκιο ,άσχετα αν το σύνταγμά μας αναφέρεται και λέει πως είναι υποχρεωτική η προσέλευση στη πρωΐνή προσευχή.Φαντάσου Βασίλη ,τι διάσπαση θα υπάρξει στους μαθητές και στην κοινωνία όλη αν ατονίσει ο νόμος .Φοβάμαι πως η κατρακίλα ,σαν ντόμινο,θα επιφέρει πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.... >>
Ας πω όμως και κάτι λίγα ακόμη .
Τα σχολεία ,Αδελφέ μου Αντώνιε , μοιάζουν με καζάνια που βράζουν.Συσσωρευμένα προβλήματα της κοινωνίας έχουν ανεβάσει τον υδράργυρο στα ύψη.Ορίζοντες και καλές προοπτικές για το μέλλον των παιδιών δεν φαίνονται να υπάρχουν και τα παιδιά δικαίως αντιδρούν,πρέπει να αντιδρούν.
Η εκάστοτε πολιτική όμως παίζει το ρόλο της και το παίζει εις βάρος των αθώων παιδιών .Όταν αυτή η εκάστοτε πολιτική που αποχρωματίζει και που σιγά σιγά και τεχνηέντως επιδιώκει να σβήσει εντελώς τα όνειρά τους αλλά και την όποια σπίθα ελπίδας στο Θεό που έχουν στην ψυχούλα τους με τις τεχνικές και προπαγάνδα δοκιμασμένων στη μάζα του όχλου ,τι να κάνουν κι αυτά τα παιδιά;
Όταν ένας , δυο, εκπαιδευτικοί ή ιερείς ή γονείς ανάξιοι και πλάνοι τους τσάκισαν τα φτερά τους ,ερωτώ:
Θα μπορέσει ο νέος, η νέα ,να διοχετεύσει τον παλμό ,τη δύναμη και τη ζωντάνια που κατέχει εκεί που πρέπει και όπως πρέπει ή οι πολιντικάτηδες θα τον, την ,στρέψουν να αποτελειώσει και να καταστρέψει αυτό που ως αγνή ύπαρξη θεωρούσε και ίσως να θεωρεί ακόμα ως ιδανικό;
Να λοιπόν που τα σκάνδαλα τι κακό μπορούν να κάνουν .
Να λοιπόν που και οι πολιτικάντηδες ,οι ύαινες του σήμερα, πώς καθαρίζουν ό,τι απέμεινε, από αυτό που επιδιώκουν.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

διαφονότας σε αγαπω....
μα και εσυ ευχεσε κατα βαθος να κανεις λάθος.
αχ Ανδρέα μου ...ξαναδιαβασε με...αυριο ισως συμφονίσουμε....
και διαφονοντας μου αρέσεις....
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

οσο υπαρχει Χριστος ζω αγαπώ ελπίζω....
σαματις τι εχω να χωρίσω με τον Κοστα μου Με τον Αλέξη μου ΜΕ την Αλέκα μου ΜΕ τον Γιόργο μου.
Μήπως και αυτοί Πατρίδα μου δεν είναι;;;
αν οχι τους αγάπω...οχι γιατί πρέπει αλλα να ...δεν γενήθηκα γιά να μισώ αλλά για να αγαπώ...μια βαθεία αναγκη ζωης.....
αν το σκευτης σε βάθος Αντρέα μου το ίδιο εισαι και εσυ..ΑΔΕΡΦΕ΅ΜΟΥ...
Αφού και τους εχθρούς αγαπαμε...ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.....
Ναι την παω την ΑΝΝΑ και τον ΓΙΩΡΓΟ που την δάλεξε....
τον παώ και όποιον ψηφίζει οτιδίποτε αλλο...
σε τιποτα μα σε τιποτα δεν ειμαι καλυτερος απο τον χειρότερο πολιτικάντη.
...κοινωνια ειμαι παιδι σου και σου μοιαζω

σαματις τι εχω να χωρίσω με τον Κοστα μου Με τον Αλέξη μου ΜΕ την Αλέκα μου ΜΕ τον Γιόργο μου.
Μήπως και αυτοί Πατρίδα μου δεν είναι;;;
αν οχι τους αγάπω...οχι γιατί πρέπει αλλα να ...δεν γενήθηκα γιά να μισώ αλλά για να αγαπώ...μια βαθεία αναγκη ζωης.....
αν το σκευτης σε βάθος Αντρέα μου το ίδιο εισαι και εσυ..ΑΔΕΡΦΕ΅ΜΟΥ...
Αφού και τους εχθρούς αγαπαμε...ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.....
Ναι την παω την ΑΝΝΑ και τον ΓΙΩΡΓΟ που την δάλεξε....
τον παώ και όποιον ψηφίζει οτιδίποτε αλλο...
...κοινωνια ειμαι παιδι σου και σου μοιαζω
plagiaskepsi, είσαι αδερφός μου αγαπητός αλλά νομίζω κάπου τα έχεις μπερδέψει...
Αλλο να πεις "αγαπάω τον τάδε ως εικόνα του Θεού αλλά έχει πλάνη,μετέχει σε λάθος καταστάσεις"και άλλο "τον πάω τον τάδε.." δηλαδή συμφωνείς με τις ενέργειές του,σου ταιριάζει ο τρόπος σκέψης του...
Ακόμη είναι αφέλεια να περιμένουμε να πούνε "καταργείται η πρωινή προσευχή",οι πολιτικοί έχουν μάθει
να κρύβουν πίσω από τις λέξεις το μήνυμά τους,φέρονται ύπουλα και εξαπατούν τους επιφανειακούς(αυτό είναι
η τέχνη της πολιτικής..)Αν προσέξατε είπε:"Δεν μπορεί κανένας δάσκαλος να επιβάλλει σε παιδί να συμμετέχει σε προσευχή, είτε είναι μετανάστης είτε είναι δηλαδή παιδί που προέρχεται από άλλη χώρα, με άλλο θρήσκευμα, είτε είναι και Έλληνας." είτε είναι και Έλληνας ...Βέβαια υπάρχει ανεξιθρησκεία(ευχαριστούμε που
μας το θύμησε.. μετά τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το είχαμε ξεχάσει τόσα χρόνια...)
Υπάρχει και Σύνταγμα σε μια Χώρα,υπάρχει η επικρατούσα θρησκεία,απαραίτητη για την κοινωνική συνοχή αλλά
και αιτία υπάρξεως της Ελλάδας!!!όποιος δεν θέλει να συμμετέχει,ας κάτσει ήσυχα σε 5-7 λεπτά έχει τελειώσει...
Αλλο να πεις "αγαπάω τον τάδε ως εικόνα του Θεού αλλά έχει πλάνη,μετέχει σε λάθος καταστάσεις"και άλλο "τον πάω τον τάδε.." δηλαδή συμφωνείς με τις ενέργειές του,σου ταιριάζει ο τρόπος σκέψης του...
Ακόμη είναι αφέλεια να περιμένουμε να πούνε "καταργείται η πρωινή προσευχή",οι πολιτικοί έχουν μάθει
να κρύβουν πίσω από τις λέξεις το μήνυμά τους,φέρονται ύπουλα και εξαπατούν τους επιφανειακούς(αυτό είναι
η τέχνη της πολιτικής..)Αν προσέξατε είπε:"Δεν μπορεί κανένας δάσκαλος να επιβάλλει σε παιδί να συμμετέχει σε προσευχή, είτε είναι μετανάστης είτε είναι δηλαδή παιδί που προέρχεται από άλλη χώρα, με άλλο θρήσκευμα, είτε είναι και Έλληνας." είτε είναι και Έλληνας ...Βέβαια υπάρχει ανεξιθρησκεία(ευχαριστούμε που
μας το θύμησε.. μετά τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το είχαμε ξεχάσει τόσα χρόνια...)
Υπάρχει και Σύνταγμα σε μια Χώρα,υπάρχει η επικρατούσα θρησκεία,απαραίτητη για την κοινωνική συνοχή αλλά
και αιτία υπάρξεως της Ελλάδας!!!όποιος δεν θέλει να συμμετέχει,ας κάτσει ήσυχα σε 5-7 λεπτά έχει τελειώσει...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

plagiaskepsi έγραψε:Ναι την παω την ΑΝΝΑ και τον ΓΙΩΡΓΟ που την δάλεξε....![]()
![]()
τον παώ και όποιον ψηφίζει οτιδίποτε αλλο...![]()
![]()
...κοινωνια ειμαι παιδι σου και σου μοιαζω![]()
![]()
Μου αρέσει πολύ ο αδελφός μου plagiaskepsi. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του, αλλά δεν πειράζει.
Και μάλιστα επιτέλους κατάλαβα, γιατί είναι τόσο ωραίο που κάνει τόσα πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Για δυό λόγους.
Ο ένας, γιατί τα λέει χύμα όπως βγαίνουν απ' την καρδιά του, χωρίς πολλές επεξεργασίες.
Ο άλλος λόγος, γιατί λόγω των λαθών, πρέπει να διαβάσω τα κείμενα και δεύτερη και τρίτη φορά για να τα καταλάβω πλήρως. Και με αυτό τον τρόπο εμβαθύνω και εμπεδώνω, τις όμορφες, πάντοτε αδελφικές και καλοπροαίρετες, πλάγιες και ορθές σκέψεις και έτσι ωφελούμαι περισσότερο.
Μια άλλη σκέψη που κάνω για το φόρουμ, είναι ότι είμαστε όλοι εμείς σε αυτό τον χώρο για να μιλάμε, να συμφωνούμε, να προβληματιζόμαστε, αλλά και φυσικά να διαφωνούμε.
Αν συμφωνούσαμε όλοι, θα είχαμε καταντήσει ανιαροί.
Αν συνεχώς διαφωνούσαμε, θα είχαμε γίνει σκορποχώρι.
Βέβαια η προσωπική μου διάθεση, είναι τις συμφωνίες μου να σπεύδω να τις δηλώνω, ενώ τις διαφωνίες να τις βασανίζω και δύσκολα να τις καταθέτω.
Αυτό σαφώς είναι αδυναμία μου και μειονέκτημα προσωπικό. Και δικαίως έχω χαρακτηριστεί πολλές φορές ως γλυκανάλατος, από διάφορους αδελφούς. Σωστά τα λένε.....
Τι να κάνω όμως......δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος.....
Προς το παρόν, θα συνεχίσω μέχρι εσωτερικής ωριμάνσεως, να πορεύομαι, σηκώνοντας ψηλά το λάβαρο της γλυκαναλατότητας και της χαζοχαρουμενιάς..... Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.....
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο αδελφές και αδελφοί μου!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι κάτι σε γλυκανάλατο και χαζοχαρούμενο μας βγάζεις.panagiotisspy έγραψε:
Βέβαια η προσωπική μου διάθεση, είναι τις συμφωνίες μου να σπεύδω να τις δηλώνω, ενώ τις διαφωνίες να τις βασανίζω και δύσκολα να τις καταθέτω.
Αυτό σαφώς είναι αδυναμία μου και μειονέκτημα προσωπικό. Και δικαίως έχω χαρακτηριστεί πολλές φορές ως γλυκανάλατος, από διάφορους αδελφούς. Σωστά τα λένε.....
Τι να κάνω όμως......δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος.....
Προς το παρόν, θα συνεχίσω μέχρι εσωτερικής ωριμάνσεως, να πορεύομαι, σηκώνοντας ψηλά το λάβαρο της γλυκαναλατότητας και της χαζοχαρουμενιάς..... Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.....
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο αδελφές και αδελφοί μου!
Θα μας τρελλάνεις πρωί πρωί;
Σε λίγο θα μας πεις πως δεν σε εμπιστευόμαστε κιόλας...
Εδώ κοντεύουμε να φτιάξουμε σχολή επιπέδου, ήθους και γραφής Παναγιώτη και εσύ...
Σέβομαι την ταπείνωσή σου αδερφέ αλλά νιώθω την υποχρέωση να βάλω τα πράγματα σε μία τάξη...