Mπλοκαρίστηκε η σελίδα με τον Γέροντα Παίσιο στο Facebook

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Mπλοκαρίστηκε η σελίδα με τον Γέροντα Παίσιο στο Facebook

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Εικόνα
Χωρίς νέες δημοσιευσεις λειτουργεί τους τελευταίους πέντε μήνες η σελίδα για τον γέροντα Παϊσιο του Αγιορείτη στο face book (ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ - ELDER PAISIOS). Καθώς από τις 23 Ιουλίου του 2009 αιφνιδιαστικά διεκόπη η δυνατότητα κοινοποιήσεων υλικού (που είχε ο διαχειριστής) χωρίς μάλιστα οι υπευθυνοι του δικτύου να επικαλεστούν κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Σημειωτέον ότι, ο αριθμός των μελών της σελίδας ξεπερνά τις 77.000 !!!
Σε επικοινωνία που είχε ο διαχειριστής της σελίδας με το face book περί τα τέλη Ιουλίου υποστηρίχθηκε οτι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.Αν και αρχικά από την πλευρα του το face book ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εμπλοκή οφείλεται στη παραβίαση των όρων λειτουργίας και συγκεκριμένα στον ημερήσιο αριθμό δημοσιευσεων. Ωστόσο οι κοινοποιήσεις, όπως λέει ο διαχειριστής, δεν υπερέβησαν ποτέ τον επιτρεπόμενο αριθμό και το απέδωσε στη δυσλειτουργία του face book.Καθώς χρειάστηκε τρεις φορές να επιχειρήσει για να κοινοποιήσει στη σελίδα ενα κείμενο τριών, τεσσάρων γραμμών ...;!
Μέχρι σήμερα πάντως αν και έχουν μεσολαβήσει πέντε μήνες το face book δεν κατάφερε να επιλύσει ένα απλούστατο πρόβλημα. Με αποτέλεσμα χιλιάδες μέλη της σελίδα του πατέρα Παϊσιου τόσο από την Ελλάδα οσο και από το εξωτερικό να διαμαρτύρονται μέσω e-mail στη σελίδα για την συγκεκριμένη εμπλοκή .Την ιδια ώρα όμως αυξάνεται ραγδαία ο αριμθός των μελών της σελίδας και ζητούν λύση το συντομότερο δυνατόν ..!

Πηγη
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Mπλοκαρίστηκε η σελίδα με τον Γέροντα Παίσιο στο Facebook

Δημοσίευση από Evi_J »

Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση. Είναι γνωστό ότι ο Mark Zuckerberg μπήκε σε Μασσώνική στοά... Τι άλλο να έκοβαν αν όχι κάποιον σαν τον π. Παϊσιο;
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Mπλοκαρίστηκε η σελίδα με τον Γέροντα Παΐσιο ,γιατί ενοχλούσε κάποιους. :45
Μπλοκαρίστηκαν οι σελίδες με τα αντιαιρετικά ,γιατί ενοχλούσαν κάποιους . :45
Βλέπω να μπλοκάρεται και το αγαπημένο μας φόρουμ ,γιατί σίγουρα ενοχλούμε κάποιους. :45

Τελικά δε χωράμε πουθενά; :45
Τελικά ,γιατί γινόμαστε ανεπιθύμητοι; :45
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Andreasmas έγραψε:Τελικά δε χωράμε πουθενά; :45
Τελικά ,γιατί γινόμαστε ανεπιθύμητοι; :45
Χωράμε όπου μας δέχονται. Αν δεν μας δέχονται είναι δικό τους θέμα.
Η αλήθεια πάντα ανεπιθύμητη είναι....
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Εφοσον ακομα διωκομαστε μην ανησυχειτε, όλα είναι κατά κόσμον φυσιολογικά και λίαν καλά.

Όταν θα σταματήσουν να μας κυνηγάνε, πάει να πει οτι είμαστε οδευοντες προς απωλεια, και γνησια τεκνα της, του αιωνος τουτου, πλανης και κακοδοξιας. Και τοτε θα πρεπει να ανησυχουμε σοβαρα για το τι μας συνεβη.

Αυτη ειναι διαχρονικα, η πορεια της Ορθοδοξιας.

ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ. Αλλιως δεν ειναι Ορθοδοξία.

Και οποιος αντεξει.

Εχει ο Θεος. Και η Θεοτοκος. Και οι Αγιοι.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
vivika
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vivika »

Συγνώμη για το χαζό ερώτημα, αλλά γιατί δεν γίνεται μια νέα σελίδα;
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

1) Γιατί δεν γίνεται να ανοίγει κάποιος νέα σελίδα κάθε φορά που του καπνίζει του άλλου.
2) Γιατί πρέπει να τηρούνται οι νόμοι της δικαιοσύνης, όχι του συμφέροντος
3) Ακόμα και αν άνοιγαν, πως θα ειδοποιούσαν τα μέλη τους να πάνε εκεί αφού δεν επιτρέπονται ανακοινώσεις;
4) Γιατί θα έκλειναν και την άλλη.
aggelikiglafki
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelikiglafki »

φυσικό το βρίσκω.Να μην πολεμήσουν τόση αγιότητα στις μέρες μας;
Άβαταρ μέλους
vivika
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vivika »

Evi_J έγραψε:1) Γιατί δεν γίνεται να ανοίγει κάποιος νέα σελίδα κάθε φορά που του καπνίζει του άλλου.
2) Γιατί πρέπει να τηρούνται οι νόμοι της δικαιοσύνης, όχι του συμφέροντος
3) Ακόμα και αν άνοιγαν, πως θα ειδοποιούσαν τα μέλη τους να πάνε εκεί αφού δεν επιτρέπονται ανακοινώσεις;
4) Γιατί θα έκλειναν και την άλλη.
1) Φυσικό και λογικό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση διαγνώστηκε πρόβλημα ... και η υπηρεσία του φβ ακόμα το φτιάχνει...
2) ... Μα, τηρούνται!... επεξεργάζονται ακόμα το πρόβλημα και ΘΑ δώσουν λύση. 8)
3) "διεκόπη η δυνατότητα κοινοποιήσεων υλικού" όχι η δυνατότητα δημιουργίας νέας σελίδας, άρα ο/οι διαχειριστής/ες τη δυνατότητα να δουν ποιοί είναι μέλη στην παλιά και να τους προτείνουν να γίνουν και στη νέα την έχουν.
4) Αν κλείσουν και την άλλη τότε επιβεβαιώνεται η 'επίθεση' και είναι άλλα τα δεδομένα.

Εναλλακτικά μπορεί να ανοιχθεί σελίδα που να λέει 'Απαιτούμε να ξεμπλοκαριστεί η σελίδα με τον Γέροντα Παϊσιο'.
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

1) Φυσικό και λογικό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση διαγνώστηκε πρόβλημα ... και η υπηρεσία του φβ ακόμα το φτιάχνει...
Την σήμερον ημέρα για να φτιάξει κάποιος μια σελίδα χρειάζεται να γνωρίζει αρκετές γλώσσες προγραμματισμού. Μέσα σε αυτές τις γλώσσες είναι και η λεγόμενη php η οποία αυτοματοποιεί ορισμένα γενικά και βασικά στοιχεία. Για παράδειγμα: όταν εσύ έγραψες την απάντηση σου στο δικό μου σχόλιο, έγραψες κάποια λόγια και πάτησες "submit". Εγώ όμως από την άλλη πλευρά δεν είδα μόνο αυτά τα λόγια αλλά κάμποσα ακόμα. Όπως π.χ ότι αυτός που έστειλε το μήνυμα ήσουν εσύ, ότι το έστειλες την τάδε ώρα, την τάδε μέρα, και λοιπά. Αν και υπάρχουν και άλλες γλώσσες που κάνουν αυτήν την δουλειά (asp π.χ) συνήθως χρησιμοποιείται η php γιατί είναι και καλύτερη και πιο διαδεδομένη. Οι σελίδες που έχουν κάποια γλώσσα που κάνουν την δουλειά αυτόματα (οι τουλάχιστον 9/10 δηλαδή σήμερα) λέγονται dynamic ενώ οι υπόλοιπες που δεν έχουν κάποια γλώσσα προγραματισμού αλλά τις αλλαγές τις κάνει ο ιδιοκτήτης της σελίδας με το χέρι, λέγονται static.

Πέρα όμως από τα μικρά και ασήμαντα όπως είναι η ώρα και η ημερομηνία, είναι και τα σημαντικά όπως το κείμενο (αυτό που σου γράφω εγώ τώρα για παράδειγμα) δηλαδή το γενικότερο και σημαντικότερο περιεχόμενο. Γι' αυτό και η php πρέπει να έχει το εξής βασικό στοιχείο:

- Να βρίσκεται σε τέτοιο μέρος, ώστε όποιες αλλαγές γίνονται (δηλαδή, ότι βλέπουν / επεξεργάζονται / απαντάνε / μιλάνε κ.τ.λ... οι χρήστες μεταξύ τους κ.τ.λ) να τις λαμβάνουν όλοι αυτομάτως για να μην υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των χρηστών. Και το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται χωρίς προβλήματα στον έναν ή στον άλλον... (ή χωρίς προβλήματα στο έναν αλλά ΟΧΙ στον άλλον).

Η php λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις, για να λειτουργήσει το ίδιο σε όλα τα μηχανήματα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη σε ένα μέρος που να την λαμβάνουν όλοι. Γι' αυτό και δεν την έχει ο κάθε χρήστης στο κομπιούτερ του αλλά αντιθέτως βρίσκεται στην πλευρά του δίσκου (server) της αντίστοιχης εταιρίας (δηλ, σε αυτήν την περίπτωση στο face-book) γι' αυτό και ονομάζεται γλωσσα "server side".

(συνεχίζεται... το κόβω σε μικρά μέρη για ευκολία στο διάβασμα)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”