Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Δημοσίευση από panagiotisspy »

aposal έγραψε:Παναγιώτη καλέ μου αδελφέ, θα ήθελα πολύ να ήσουν παρών, αλλά το ξέκοψες μαχαίρι! Ας είναι ευλογημένο!
Κι'εγώ θα το ήθελα αδελφέ μου!

Χιουμοριστικά το "ξέκοψα μαχαίρι".

Μακάρι να μπορούσα να έρθω.

Χίλια καλά έχει η απομακρυσμένη επαρχία, αλλά όσο αφορά την προσέγγιση με άλλους ανθρώπους και τις όμορφες συναντήσεις του φόρουμ, έχει και τα αρνητικά της.

Ας είναι ευλογημένο, πάντως θα βρεθούμε σύντομα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Πέρα από την πλάκα , μου γεννάτε το ερώτημα , όσον αφορά την ημερομηνία συνάντησης στην Αθήνα ,,
Τα κοψίδια είναι το πρόβλημα ?? γιατί προσωπικά τα βάζω σε 1228 μοίρα , Τεσπά , που λέει και ο Απόστολος και όχι μόνο. :8

Νάναι ευλογημένο
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Captain Yiannis έγραψε:Πέρα από την πλάκα , μου γεννάτε το ερώτημα , όσον αφορά την ημερομηνία συνάντησης στην Αθήνα ,,
Τα κοψίδια είναι το πρόβλημα ?? γιατί προσωπικά τα βάζω σε 1228 μοίρα , Τεσπά , που λέει και ο Απόστολος και όχι μόνο. :8

Νάναι ευλογημένο
Σωστός ο καπετάνιος. Πραγματικά βρε Απόστολε.
Δηλαδή με καφέ ή καλύτερα με πολύ λίγο ουζακι (ίσα ίσα για τη γεύση) και ελίτσες, χαταποδάκι κλπ δεν γίνεται;
Τι μας πέρασες για κοιλιόδουλους; Έλεος, σιγά σιγά θα μας πεις και εύσωμους...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

vasilisalt έγραψε:Τι μας πέρασες για κοιλιόδουλους; Έλεος, σιγά σιγά θα μας πεις και εύσωμους...
:lol: :lol: :lol:
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Είσαι απολαυστικός Βασίλη!
Μπράβο! Άξιος Μηχανικός!

ΕΙΠΑ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
Κάποιο Σάββατο εντός νηστείας (όποτε μπορεί ο πΜΧ), το οποίο θα ανακοινωθεί. Με χταποδάκι, φάβα, και καλό κρασάκι (νομίζω ότι έλαιον και οίνος επιτρέπονται το Σαββατοκύριακο).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

aposal έγραψε:
vasilisalt έγραψε:Τι μας πέρασες για κοιλιόδουλους; Έλεος, σιγά σιγά θα μας πεις και εύσωμους...
:lol: :lol: :lol:
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Είσαι απολαυστικός Βασίλη!
Μπράβο! Άξιος Μηχανικός!

ΕΙΠΑ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
Κάποιο Σάββατο εντός νηστείας (όποτε μπορεί ο πΜΧ), το οποίο θα ανακοινωθεί. Με χταποδάκι, φάβα, και καλό κρασάκι (νομίζω ότι έλαιον και οίνος επιτρέπονται το Σαββατοκύριακο).
γιατι νομιζεις μονο σαββατο μπορουμε να βρεθουμε λογο της εργασιας μας??
οχι,,, μαλλον λογο του ουζομεζε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Loginos »

aposal έγραψε: ......... αλλά και ένας από τους καλύτερους ιερείς που έχω συναντήσει (οι κρίσεις δικές μου)......
και δικές μου Απόστολε , δεν έχω μιλήσει μαζί του αν και τον έχω δεί τρείς η τέσσερεις φορές τα τελευταία χρόνια (με τελευταία στην αγρυπνία της πρωτοχρονιάς ,ο μικρός λόγος που έβγαλε εκεί μάλιστα μου άρεσε ιδιαίτερα) κυρίως στα "ΔΗΜΗΤΡΙΑ" .
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Άβαταρ μέλους
aggelosmin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelosmin »

εγω ειμαι μεσα παιδια καθως και ενας πολυ καλος μου φιλος αν συναντηθειτε Αθηνα και οποτε και αν γινει η συναντηση..παντως 16-20 Απρ.θα ειμαι στο Α.Ο. πρωτα ο Θεος..αλλα νομιζω οτι στην Αθηνα μπορουμε καλλιστα να συναντηθουμε για ενα καφεδακι και να τα πουμε..
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Loginos έγραψε:
aposal έγραψε: ......... αλλά και ένας από τους καλύτερους ιερείς που έχω συναντήσει (οι κρίσεις δικές μου)......
και δικές μου Απόστολε , δεν έχω μιλήσει μαζί του αν και τον έχω δεί τρείς η τέσσερεις φορές τα τελευταία χρόνια (με τελευταία στην αγρυπνία της πρωτοχρονιάς ,ο μικρός λόγος που έβγαλε εκεί μάλιστα μου άρεσε ιδιαίτερα) κυρίως στα "ΔΗΜΗΤΡΙΑ" .
Στην αγρυπνία της Πρωτοχρονιάς ήμουν κι εγώ στον Ναό! Πού ήσουν ευλογημένε;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Βρε Απόστολε ας βρεθούμε έστω και για καφέ στις 30 του μηνός στην Αθήνα κι όποιος πεινάσει πάει,παίρνει μία πίτα με γύρο και τρώει,εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα?
Ας πάμε το απόγευμα να μιλήσουμε και με τον Πατέρα από την ενορία σου να ωφεληθούμε.Εγώ πάντως είμαι μέσα και πιστεύω πως θα 'ναι κρίμα να αναβληθεί,είναι ευκαιρία να βρεθούμε κι από κοντά και να τα πούμε :105 :smile: !
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

:20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”