Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Μόλις τηλεφώνησα στην Κωνσταμονίτου και μας δέχονται όλους!

Κατόπιν τούτου, θέλω να σας ρωτήσω αν διατίθεστε όλοι να πάμε εκεί.

Αν κάποιοι (όχι περισσότεροι από τρεις), δεν το επιθυμούν, μπορούν να μείνουν στην Ξενοφώντος, όπου υπάρχει ήδη η σχετική κράτηση.

Αν είναι περισσότεροι από τρεις αυτοί που δεν επιθυμούν να μείνουν στην Μονή, ας το δηλώσουν, εκφράζοντας και την προτίμηση της φιλοξενίας τους, ώστε να το κανονίσω.

Αν πάλι, θέλετε ΟΛΟΙ, να πάμε στην Κωνσταμονίτου, τότε θα ακυρώσω την Ξενοφωντινή κράτηση!

Ας είναι ευλογημένο!

Δόξα Τω Θεώ!

Νάσαι καλά Νίκο, που έκοψες τον Γόρδιο δεσμό!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

vasilisalt έγραψε:Ο Απόστολος δεν έχει δύο φίλους. Έχει τρεις...
Πέρα από το χιούμορ. Είμαι μέσα σε ότι τελικά αποφασίσει η ομάδα.
Προτείνω να εκφραστούν όλοι, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και τελικά να γίνει το καλύτερο.
Δηλαδή κατ΄ αρχην φαίνεται σοφή η άποψη του Νίκου να μη σπάσει γενικώς η ομάδα (είναι και άποψή μου).
Όμως το περπάτημα και το κουβάλημα του σάκου σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι θέμα διάθεσης. Δηλαδή αν κάποιος έχει π.χ. πρόβλημα με τη μέση του, θα προτιμούσα να έρθει από την αρχή και την πρώτη ημέρα να χωριστούμε, παρά να μην έρθει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

1η ημέρα: Κωνσταμονίτου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Κυριακή 16/05/2010)
2η ημέρα: Διονυσίου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Δευτέρα 17/05/2010)
3η ημέρα: Σκήτη Αγίου Ανδρέου και Κουτλουμουσίου, μισοί - μισοί (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Τρίτη 18/05/2010)
4η ημέρα: Καρακάλλου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Τετάρτη 19/05/2010)
5η ημέρα: Μεγίστης Λαύρας (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Πέμπτη 20/05/2010)
6η ημέρα: Βατοπαιδίου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Παρασκευή 21/05/2010)
7η ημέρα: Βατοπαιδίου και 2η ημέρα (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Σάββατο 22/05/2010)

Και Τω Θεώ Δόξα.

Το πρόγραμμα έκλεισε (με την επιφύλαξη που περιέγραψα στην αμέσως προηγούμενη δημοσίευσή μου).
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Προσωπικά είμαι σύμφωνος με όλο το πρόγραμμα.΄
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilisalt έγραψε:Όμως το περπάτημα και το κουβάλημα του σάκου σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι θέμα διάθεσης. Δηλαδή αν κάποιος έχει π.χ. πρόβλημα με τη μέση του, θα προτιμούσα να έρθει από την αρχή και την πρώτη ημέρα να χωριστούμε, παρά να μην έρθει καθόλου.
Μπορούμε να συννενοηθούμε, να μας περιμένει ταξί στον αρσανά, για όσους δεν θέλουν να περπατήσουν.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Παναγιώτη σε συγχαίρω που τόσο καιρό τώρα, έχεις αναλάβει να κανονίσεις το ταξίδι σας στο Άγιον 'Ορος και προσπαθείς να συντονίσεις τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, με υπομονή και πνεύμα φιλίας και κατανόησης.

Μπράβο σου !!!
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πορεία το έχω εγώ, παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Ο αδελφός Απόστολος απαγόρευσε τη χρήση ταξί, θα μπορούσαμε όμως να παρακαλέσουμε το Μοναστήρι να στείλει το UNIMOG να πάρει τους σάκους μας.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Ίσως μπορέσω να βοηθήσω στο πρόβλημα με τα σακίδια ,γιατί θα μπω κατά πάσα πιθανότητα στο Άγιο Όρος με το φορτηγάκι μου ,μιας και θα μεταφέρω κάποια πράγματα εκεί.

Στα κόμιστρα πάντως είμαι πανάκριβος :P
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

panagiotisspy έγραψε:Μόλις τηλεφώνησα στην Κωνσταμονίτου και μας δέχονται όλους!

Κατόπιν τούτου, θέλω να σας ρωτήσω αν διατίθεστε όλοι να πάμε εκεί.

Αν κάποιοι (όχι περισσότεροι από τρεις), δεν το επιθυμούν, μπορούν να μείνουν στην Ξενοφώντος, όπου υπάρχει ήδη η σχετική κράτηση.

Αν είναι περισσότεροι από τρεις αυτοί που δεν επιθυμούν να μείνουν στην Μονή, ας το δηλώσουν, εκφράζοντας και την προτίμηση της φιλοξενίας τους, ώστε να το κανονίσω.

Αν πάλι, θέλετε ΟΛΟΙ, να πάμε στην Κωνσταμονίτου, τότε θα ακυρώσω την Ξενοφωντινή κράτηση!

Ας είναι ευλογημένο!

Δόξα Τω Θεώ!

Νάσαι καλά Νίκο, που έκοψες τον Γόρδιο δεσμό!
Παναγιώτη, σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια κ ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, που έφερες εις πέρας όλη αυτή την προετοιμασία της προσκυνηματικής μας επίσκεψης στο Α.Ο. Παρ' όλη την εμπειρία μου από τις πάρα πολλές επισκέψεις, η κάθε μία με τις δικές της δυσκολίες!!!!!, αυτή η επιτυχία είναι πρωτόγνωρη!!!!.
Καλό θα είναι η πρώτη επίσκεψη στην Ι.Μ. Κωνσταμονήτου να γίνει από όλη την ομάδα κ βέβαια καλό θα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα για το φορτηγάκι της Ι.Μ. να μας πάρει τους σάκκους.... Κ πάλι συγχαρητήρια!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εφόσον πατήσουμε το ευλογημένο βουνό, μου είναι ήσσονος σημασίας πού ακριβώς θα πάμε. Όπου και να είμαστε η Παναγία θα είναι κοντά μας!
Για τις αποσκευές καλό θα ήταν να πηγαίνανε χώρια κι εμείς με τα ποδαράκια μας! Αλλά και έτσι να μην γίνει, δεν θα τα χαλάσουμε!
Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”