Το δικό μου χαρτάκι, θα είναι ευμεγέθες, γιγαντιαίων διαστάσεων!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Θα προτιμούσα να πάω στο Σεράϊ. Το έχω επισκεφθεί βέβαια, αλλά δεν έχω διανυκτερεύσει ποτέ εκεί.
Ενώ στο Κουτλουμούσι πολλές φορές.
Περιμένω τις προτιμήσεις σας.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Φτάνει να συμφωνούν και οι άλλοι, να πάνε όπου Αποστολικώς τοποθετήθησαν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
1. Aposal, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
2. Στέφανος, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
3. Διονύσης_Κ, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
4. Dionysisgr, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
5. Ulysses, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
6. Γιώργος, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
7. Agiooros, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
Β. Ομάδα Πελοποννήσου:
1. Andreasmas, 4 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
2. Δημήτρης, 4 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
3. Vasilisalt, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
4. Dimitrisgr, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
5. Panagiotisspy, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
Γ. Ομάδα Θεσσαλίας:
1. Nikiforos, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
2. Χρήστος, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
3. Zafeiris, 5 ημέρες, ?????
Δ. Ομάδα Βόρειας Ελλάδας:
1. Filotas, 3 ημέρες, θα έρθει Κυριακή πρωί
2. Γιώργος, 3 ημέρες, θα έρθει Κυριακή πρωί
3. Eortologio_gr, 3 ημέρες, θα έρθει Κυριακή πρωί
4. Angelsgr, 7 ημέρες, θα έρθει Κυριακή πρωί
5. Petrosathonas. 7 ημέρες, ?????
6. Dimitris39, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
7. Kausokalivia, 7 ημέρες, από Σάββατο στην Ουρανούπολη
8. Keliotis, 7 ημέρες, ?????
Επίσης ο Christos, θα μας συναντήσει στο Βατοπαίδι, στις 21/5/2010.
Ως τώρα έχουν δηλώσει πως θα είναι στην Ουρανούπολη από το Σάββατο 15/5/2010, 16 συνολικά άτομα.
Σας ενημερώνω ότι έγινε η σχετική κράτηση δωματίων, στο ξενοδοχείο "Μακεδονία".
Δεν είδα καμία αντίδραση για τον διαχωρισμό που αυθαίρετα έκανα:
1. Σ'' αυτούς που θα φιλοξενηθούν από τη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα και
2. Σ' αυτούς που θα μείνουν στην Ι. Μονή Κουτλουμουσίου.
Διευκρινίζω ότι τα κριτήρια ήταν πρωτίστως ηλικιακά και γεωγραφικά. Οι κακομαθημένοι δηλαδή Αθηναίοι και οι σχετικά πιο νέοι στην ηλικία προεπιλέγησαν για την σκήτη.
Ο Βασίλης επιλέγη περισσότερο ως κακομαθημένος και λιγότερο ως Αθηναίος.
Ο Νίκος (agiooros) επιλέγη, γιατί τα συνδυάζει όλα (γεωγραφικά, άθλιου χαρακτήρα και - οριακά - το ηλικακό)!
ΥΓ: Επειδή εκεί που θα πάμε μας περιμενει ποδαρόδρομος, ας μεριμνήσουμε, όλοι οι συμπροσκυνητές, να ελαχιστοποιήσουμε τα περιτά μας βάρη!
Συμφωνώ σε όλα.
Απλά αναφέρω πως λόγω αφετηρίας μπορώ να συμμετέχω αν χρειαστεί και στην ομάδα της Αθήνας.
Να δούμε τι θα γίνει με τα τουτού και να με βάλλετε όπου πρέπει.
Τώρα ως γνωστόν λόγου μικρού όγκου, χωράω όπου να΄ ναι. Περισσότερο όγκο πιάνει η σκιά μου παρά όλος ο υπόλοιπος.