Η ζωή του άντρα !

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Η ζωή του άντρα !

Δημοσίευση από Domna »

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ!!!

Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε: "Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτο και θα έχεις λίγη νοημοσύνη, θα ζεις 50 ΧΡΟΝΙΑ".

Τότε ο γάιδαρος απάντησε: "50 χρόνια ζωή είναι πολύ σκληρό. Δώσε μου μόνo 30 χρόνια".

Έτσι και έγινε.

Μετά ο Θεός δημιούργησε τον ...
σκύλο και του είπε: "Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις 25 ΧΡΟΝΙΑ".

Τότε ο σκύλος απάντησε: "Θεέ μου 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν αντέχεται. Δώσε μου μόνο 10χρόνια"

Έτσι και έγινε.

Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε: "Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 ΧΡΟΝΙΑ".

Τότε ο πίθηκος απάντησε: "Θεέ μου, 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια".

Έτσι και έγινε.

Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άνδρα και του είπε: "Είσαι άνδρας το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς την νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 ΧΡΟΝΙΑ"

Τότε ο άνδρας απάντησε: "Θεέ μου, να είμαι άνδρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος".

Έτσι και έγινε.

Από τότε ο άνδρας ζει 20 χρόνια σαν άνδρας, μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη. Μετά αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του, τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια και αφού γεράσει πια ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεσαι σαν χαζός και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ !!!!!

http://dieyxontonagion.blogspot.com/200 ... .html#more
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Η ζωή του άντρα !

Δημοσίευση από preloude »

πραγματι πολυ ωραιο,οπως ειναι και πολυ ωραιο και το ιστολογιο και πολυ διδαχτικο!
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι άλλο. Πριν απο καιρό είχα δει σε μια εκπομπή μια κυρία της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι η οποία όμως είναι θεολόγος και μάλιστα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Η εν λόγο κυρία λοιπόν συχνά δηλώνει ακρο-φενιμιστικές τάσεις (κατα το ακρο-δεξιός, ακρο-αριστερός κ.ο.κ). Ισχυριζόταν επίσης πως η γυναίκα και ο άνδρας, όχι μόνο δεν είναι ίσοι αλλά η γυναίκα απο την φύση της είναι πλάσμα ανώτερο απο τον άνδρα. Δήλωσε επίσης πως το χωρίο της Γενέσεως που λέει πως η γυναίκα πλάστηκε απο την πλευρά του άνδρα δεν έχει τη σημασία που του δίνουμε εμείς δηλ ότι η γυναίκα πρέπει να υποτάσεται στον άνδρα αλλά μια άλλη σημασία και κατηγόρησε όσους πιστεύουν αυτό. Και τέλος, ισχυρίστηκε πως για την εκδίωξη του ανθρώπου απο τον παράδεισο φταίει καθαρά και μόνο ο άντρας και όχι η γυναίκα. Και είχε πάρει μάλιστα τέτοια φόρα που λίγο έλειψε να αποκαλέσει ..βλάκα τον Αδαμ. Τέλος πάντων ήθελα να 'ξέρα τι θέλουν να αποδείξουν μερικοί?
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

'Ότι είναι δυστυχισμένα άτομα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Δηλαδή, απ'ό,τι κατάλαβα, εγώ αυτή την περίοδο της ζωής μου, βρίσκομαι ανάμεσα στην γαϊδουρινή και στην σκυλίσια βαθμίδα! :lol:
Δεν βαριέσαι μια χαρά είναι! :smile: :smile:
Από τα να βρίσκομαι στην έσχατη (του πιθήκου), προτιμότερο! :lol: Ας μην είμαι και αχάριστος! :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

:24 : 24 : 24
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

panagiotisspy έγραψε:Δηλαδή, απ'ό,τι κατάλαβα, εγώ αυτή την περίοδο της ζωής μου, βρίσκομαι ανάμεσα στην γαϊδουρινή και στην σκυλίσια βαθμίδα! :lol:
Δεν βαριέσαι μια χαρά είναι! :smile: :smile:
Από τα να βρίσκομαι στην έσχατη (του πιθήκου), προτιμότερο! :lol: Ας μην είμαι και αχάριστος! :8
+1
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
pepiixthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pepiixthis »

:24:24
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”