Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Παναγιώτη έχω μερικές απορίες αδελφέ.
2 μέρα από κωσταμονίτου προς δοχειαρείου πώς θα πάμε και από δοχειαρειου προς Διονυσίου πώς θα πάμε;;;
3 μέρα από Διονυσίου προς πρωτάτων πώς θα πάμε;;;
4 μέρα από σκήτη αγίου Ανδρέα ή κουτλουμούσι προς ιβήρων, φιλοθέου, καρακκάλου είναι φανερό πως θα πάμε με ταξί
5 μέρα από καρακάλλου προς μεγίστη λαύρα πιστεύω πάλι με ταξί
6 μέρα από λαύρα προς βατοπαίδι με ταξί η ταχύπλοο φαντάζομαι
2 μέρα από κωσταμονίτου προς δοχειαρείου πώς θα πάμε και από δοχειαρειου προς Διονυσίου πώς θα πάμε;;;
4 μέρα από σκήτη αγίου Ανδρέα ή κουτλουμούσι προς ιβήρων, φιλοθέου, καρακκάλου είναι φανερό πως θα πάμε με ταξί
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

kausokalivia έγραψε:Παναγιώτη έχω μερικές απορίες αδελφέ.
Από Κωνσταμονίτου προς Δοχειαρίου, με τα πόδια, είναι κατηφόρα και ίσιωμα, όλο μαζί μιά ώρα.
Από Δοχειαρίου με πλοίο στη Δάφνη και με άλλο πλοίο στη Διονυσίου
Από Διονυσίου Δάφνη με πλοίο και προς Πρωτάτο με λεωφορείο.
Από Καρυές προς Ιβήρων με τα πόδια και μετά με ταξί, από Ιβήρων προς Καρακάλλου.
Από Καρακάλλου προς Λαύρα με ταξί.
Από Λαύρα όπως τα λες!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
panagiotisspy έγραψε: Από Κωνσταμονίτου προς Δοχειαρίου, με τα πόδια, είναι κατηφόρα και ίσιωμα, όλο μαζί μιά ώρα.
Από Δοχειαρίου με πλοίο στη Δάφνη και με άλλο πλοίο στη Διονυσίου
Από Διονυσίου Δάφνη με πλοίο και προς Πρωτάτο με λεωφορείο.
Από Καρυές προς Ιβήρων με τα πόδια και μετά με ταξί, από Ιβήρων προς Καρακάλλου.
Από Καρακάλλου προς Λαύρα με ταξί.
Από Λαύρα όπως τα λες!
Από διονυσίου προς δάφνη και μετά πρωτάτο με λεωφορείο γνωρίζουμε της ώρες που κάνει δρομολόγια το λεωφορείο;; όταν λες λεωφορείο μιλάμε για το μεγάλο λεωφορείο και όχι τα minibus έτσι;;
Μπράβο Παναγιώτη πολλή ωραίος σχεδιασμός. Υπάρχουν και πεζοπορίες που δεν είναι δύσκολες και θα μπορούμε όλοι μας να της κάνουμε και αυτό είναι πολλή θετικό. Από κωσταμονίτου προς δοχειαρίου και από καρυές προς ιβήρων είναι πολλή εύκολες διαδρομές και θα είναι προσιτές για όλους.
Απλά πληροφοριακά θα ήθελα να σας πω ότι από καρακάλλου προς ιβήρων έχω περπατήσει και έκανα 1:30 ώρα αλλά ήτανε όλο κατηφόρα. άρα από ιβήρων προς καρακάλλου θα είναι 2 ώρες ανηφόρα + 1 ώρα από καρυές ιβήρων = 3 ώρες.
Αν οι φίλοι μου dimitris39 και vasilisalt είναι μέσα εγώ ειμαι πρόθυμος να κάνουμε πεζοπορία το καρυές-ιβήρων-καρακάλλου
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το λεωφορείο φεύγει με ανταπόκριση των πλοίων, άρα δεν γίνεται να το χάσουμε. Ναι, είναι το μεγάλο λεωφορείο, τις περισσότερες φορές μάλιστα, αναχωρούν δύο λεωφορεία μαζί, για να χωράνε όλοι.
Από Ιβήρων προς Καρακάλλου, είναι εξοντωτική 3ωρη ανηφόρα μέσα στον ήλιο. Δεν το συνιστώ.
Αν την κάνει ο Βασίλης, τότε μετά θα μιλάμε για 1/2 vasilisalt!

Από Ιβήρων προς Καρακάλλου, είναι εξοντωτική 3ωρη ανηφόρα μέσα στον ήλιο. Δεν το συνιστώ.
Αν την κάνει ο Βασίλης, τότε μετά θα μιλάμε για 1/2 vasilisalt!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν και υπάρχει η εξής δυνατότητα Φώτη, για όσους θέλουν.
Από Ιβήρων παίρνεις τον παραλιακό δρόμο, προς Μυλοπόταμο, μετά αρσανά Φιλοθέου και μετά αρσανά Καρακάλλου.
Με αυτό τον τρόπο τα χιλιόμετρα βέβαια είναι περισσότερα, αλλά όμως δεν είναι ανηφόρα αλλά ευθεία.
Από αρσανά Καρακάλλου, μέχρι το μοναστήρι, είναι μόνο 30 λεπτά ανηφόρα, αλλά στον ίσκιο, από το πανέμορφο μονοπατάκι.
Από Ιβήρων παίρνεις τον παραλιακό δρόμο, προς Μυλοπόταμο, μετά αρσανά Φιλοθέου και μετά αρσανά Καρακάλλου.
Με αυτό τον τρόπο τα χιλιόμετρα βέβαια είναι περισσότερα, αλλά όμως δεν είναι ανηφόρα αλλά ευθεία.
Από αρσανά Καρακάλλου, μέχρι το μοναστήρι, είναι μόνο 30 λεπτά ανηφόρα, αλλά στον ίσκιο, από το πανέμορφο μονοπατάκι.
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα.
Άντε παιδία και φθάνει ο καιρός

Άντε παιδία και φθάνει ο καιρός
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να μαζευόμαστε. Ο στόχος μου είναι να νηστέψω σωστά, να κοινωνήσω μετ' εγκρίσεως την Μ. Εβδομάδα (αν δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω την πιο σημαντική Θ. λειτουργία του έτους) και να είμαι έτοιμος πνευματικά για το μεγάλο προσκύνημα στον χώρο που Εκείνη διάλεξε!
Δηλαδή 100 ημέρες προετοιμασίας!
Μόνος μου δεν μπορώ να καταφέρω. Είμαι ανίκανος! Αν δείξω όμως την δέουσα ταπείνωση, ίσως ο Θεός και η Μεγαλόχαρη να με λυπηθούν!
Δόξα σοι ο Θεός!
Δηλαδή 100 ημέρες προετοιμασίας!
Μόνος μου δεν μπορώ να καταφέρω. Είμαι ανίκανος! Αν δείξω όμως την δέουσα ταπείνωση, ίσως ο Θεός και η Μεγαλόχαρη να με λυπηθούν!
Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μετά τα προβλήματα που είχα τόσο καιρό με τον πελοποννήσιο προσκυνητάρχη και τους υπολοίπους (για να μη ξεχνιόμαστε, με απείλησαν μέχρι με διωγμό!), τώρα μας προέκυψε και ο αδερφός εκ της μαρτυρικής νήσου, με απειλές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αλλά μάλλον θα σε έβαλαν να τα πεις, κάποιοι, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους και να μην συμμετάσχω.
Ε λοιπόν κύριοι. Όσες απειλές και να δεχθώ, θα έρθω και θα πείτε και ένα τραγούδι (ψαλμό για την ακρίβεια).
Εγώ απειλές δεν σηκώνω. Μόνο σακίδια σηκώνω και αυτά μέχρι ολίγων κιλών.
Και για να μη φανώ μπροστάρης στον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εκδρομές, λέω να το παίξω άνετος και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα σεβαστοί μου συμπροσκυνητές. Δεν λέω ονόματα (Νικηφόρος, Νίκος φιλοτας κλπ)
Αλλά μάλλον θα σε έβαλαν να τα πεις, κάποιοι, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους και να μην συμμετάσχω.
Ε λοιπόν κύριοι. Όσες απειλές και να δεχθώ, θα έρθω και θα πείτε και ένα τραγούδι (ψαλμό για την ακρίβεια).
Εγώ απειλές δεν σηκώνω. Μόνο σακίδια σηκώνω και αυτά μέχρι ολίγων κιλών.
Και για να μη φανώ μπροστάρης στον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εκδρομές, λέω να το παίξω άνετος και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα σεβαστοί μου συμπροσκυνητές. Δεν λέω ονόματα (Νικηφόρος, Νίκος φιλοτας κλπ)
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν υποπτευθώ πως ο λατρεμένος μου Φωτάρας δεν κατάλαβε πως έκανα χιούμορ, τότε πρέπει επειγόντως ή να αλλάξω στάση στο φόρουμ ή να ετοιμαστώ για τους παλιούς φίλους του Παναγιώτη.
Γιατί το να παρεξηγηθώ από την Τούλα το κατανοώ γιατί είναι νέο μέλος και δεν ξέρει τα ΄΄νούμερα΄΄ του φόρουμ. Αν παρεξηγηθώ από τον Φώτη μας, ε τότε έχω θέμα...
Γιατί το να παρεξηγηθώ από την Τούλα το κατανοώ γιατί είναι νέο μέλος και δεν ξέρει τα ΄΄νούμερα΄΄ του φόρουμ. Αν παρεξηγηθώ από τον Φώτη μας, ε τότε έχω θέμα...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παρακαλώ μόνο σοβαρές δημσοσιεύσεις. 
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.