Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από aposal »

Προσοχή όμως γιατί με γεμάτο στομάχι (όταν έχει πέσει και ποσότητα υγρού), ιδιαίτερα σε συνθήκες ζέστης προκαλείται υπνηλία, λόγω της υπεραιμίας γύρω από το στομάχι (ένεκα η ανάγκη πέψης) που οδηγεί σε απώλεια ποσότητας αίματος από το κεφάλι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Σωστά!
Επομένως όσοι οδηγείτε, να αποφύγετε τις υπερβολές!
Εγώ δεν θα οδηγήσω!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

aposal έγραψε:Προσοχή όμως γιατί με γεμάτο στομάχι (όταν έχει πέσει και ποσότητα υγρού), ιδιαίτερα σε συνθήκες ζέστης προκαλείται υπνηλία, λόγω της υπεραιμίας γύρω από το στομάχι (ένεκα η ανάγκη πέψης) που οδηγεί σε απώλεια ποσότητας αίματος από το κεφάλι!
μετα στην Κατερινη για υπνο
καποιο μελος ειπε εχει μεγαλο σπιτι :28 :28
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

panagiotisspy έγραψε:Σωστά!
Επομένως όσοι οδηγείτε, να αποφύγετε τις υπερβολές!
Εγώ δεν θα οδηγήσω!
Εγώ, αν οδηγώ, θα παραδώσω το τιμόνι σε άλλον! Ας κάνει ο άλλος κράτει!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

aposal έγραψε: Εγώ, αν οδηγώ, θα παραδώσω το τιμόνι σε άλλον! Ας κάνει ο άλλος κράτει!!
Καπετάνιος καπετάνιος Απόστολε, κανωμαι και ... κράτει , σε λίγο θα κάνεις και ανάποδα :24 :24 :24 :6 :6 :6
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Παναγιώτη υπάρχει ακόμη κενή θέση;

Εάν ναι, υπάρχει ενδιαφερόμενος, ο φίλος μου Αχιλλέας, για 16/5 Κωνσταμονίτου και 17/5 Διονυσίου.

Επιβεβαιώνω ότι εγώ, ο Γιώργος και ο Αχιλλέας θα έρθουμε με δικό μας αυτοκίνητο από Κοζάνη κατ' ευθείαν την Κυριακή 16/5 στην Ουρανούπολη περίπου στις 8.30, οπότε θα συναντηθούμε μαζί σας στο λιμάνι πριν πάρουμε το πλοίο (που φεύγει αν θυμάμαι καλά 9.45).
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Χριστός Ανέστη Νίκο, καιρό έχουμε να τα πούμε.

Ναι, υπάρχει μία και μοναδική κενή θέση, στείλε μου τα στοιχεία του φίλου σου, όποτε θέλεις.
Θα κάνω τις ακυρώσεις και τις αντικαταστάσεις αυτών, την Δευτέρα 3 Μαΐου.

Αδελφοί όπως καταλαβαίνετε, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κενές θέσεις, εκτός αν υπάρξει και άλλη ακύρωση.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

panagiotisspy έγραψε:Εχεις δίκιο Απόστολε και συγγνώμη κιόλας, όντως δεν ήμουν σαφής.

Συμφωνώ κατ' αρχήν για τα σημεία συνάντησης.
Και επίσης θάλεγα, να μην το βασανίσουμε περισσότερο, καλό θάταν να τα ορίσουμε τελεσίδικα, τη στιγμή άλλωστε που κανείς δεν πρότεινε κάτι άλλο και ο καιρός πλησιάζει.

ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ (sorry αδελφοί για το ύφος "αξιωματικού" :8 :smile: ), ως σημεία συνάντησης τα Α, Β και Γ, όπως περιεγράφησαν από τον Απόστολο.

Πολύ σωστά επίσης ο χρόνος αναχώρησης, εξαρτάται από τα σημεία συνάντησης.

Θα επικοινωνήσω σε κάποιες ημέρες τηλεφωνικώς με εσένα Απόστολε, με Ανδρέα, Δημήτρη και με Οδυσσέα (αυτοί είναι οι 4 οδηγοί). Επίσης θα επικοινωνήσω με Νίκο, για να οριστικοποιηθεί με ποιό ΙΧ θα έρθει.

Οσο για μένα, αν ξεκινήσω από Αθήνα, θα κανονίσω να με πάρει ο Δημήτρης (ή ο Ανδρέας), από κάποιο σημείο της διαδρομής. Αν ξεκινήσω από Λακωνία, επίσης θα με πάρει ένας από τους δύο, από τον ισθμό.

Οσο αφορά τους βορειότερους:
Με Νικηφόρο δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα θα πάνε κανονικά, με συνάντηση στον Πλαταμώνα.
Ο Νίκος (Filotas), είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα έρθει κατ'ευθείαν το πρωί της Κυριακής, όπως το ίδιο ακριβώς έχει πει και ο Κωνσταντίνος (Angelsgr). Επειδή όμως έχει περάσει πολύς καιρός και δεν έχω τηλέφωνό τους, δεν μπορώ να το οριστικοποιήσω.
Με τον Χρήστο (Eortologio_gr) επικοινώνησα και θα έρθει το πρωί της Κυριακής.
Ο Φώτης (kausokalivia) δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι θάρθει, θα το μάθει αργότερα. Θα το λύσουμε πιό μετά, τηλεφωνικώς.
Ο Γιάννης (keliotis) θα έρθει το πρωί της Κυριακής.

Χθες επικοινώνησα και με τον Στέλιο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Μακεδονία", οριστικοποιήθηκε η κράτηση για διανυκτέρευση 14 αδελφών, κατά κύριο λόγο σε δίκλινα δωμάτια, με ενδεχόμενο ενός ή δύο τρικλίνων.

Καπετάνιο, αν θέλεις οριστικοποίησε το γρηγορότερο την συμμετοχή σου.

Επίσης υπενθυμίζω, ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, υπάρχει η δυνατότητα άλλης μίας (το πολύ) συμμετοχής, όποιου αδελφού θέλει.
Παναγιώτη θα προσπαθήσω να έχω άποψη της ζωής μου μέχρι τέλους της άλλης εβδομάδας , σε κάθε περίπτωση πάντως , αν κάποιος έχει επιθυμία σφόδρα να συνταχθεί άμεσα , ας το δηλώσει και γιά μένα έχει ο Κύριος , ίδωμεν.

Πάντως με απασχολει και το θέμα της μεταφοράς , και έτσι θα ερωτούσα αν είναι δυνατόν να ενταχθώ σε κάποιο πλήρωμα αυτοκινήτου που θα ξεκινάει από την περιοχή του Πειραιά .:smile:
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Captain Yiannis έγραψε:Παναγιώτη θα προσπαθήσω να έχω άποψη της ζωής μου μέχρι τέλους της άλλης εβδομάδας , σε κάθε περίπτωση πάντως , αν κάποιος έχει επιθυμία σφόδρα να συνταχθεί άμεσα , ας το δηλώσει και γιά μένα έχει ο Κύριος , ίδωμεν.

Πάντως με απασχολει και το θέμα της μεταφοράς , και έτσι θα ερωτούσα αν είναι δυνατόν να ενταχθώ σε κάποιο πλήρωμα αυτοκινήτου που θα ξεκινάει από την περιοχή του Πειραιά .:smile:
Καπετάνιο, θα το κανονίσουμε με τα αυτοκίνητα.
Προς το παρόν έχουμε 4 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο του Απόστολου, 2-3 στου Οδυσσέα και επίσης 2-3 στα αυτοκίνητα των Πελοποννησίων.
Επομένως σε κάποιο από τα 3 τελευταία, υπάρχει άνετα η δυνατότητα να επιβιβαστείς και εσύ καπετάνιο μου.
Πρώτα ο Θεός, μόλις το οριστικοποιήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία, να το δρομολογήσουμε.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

25 και σήμερα!

Ο κύβος ερρίφθη!

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους αδελφούς, έχουμε:
( Πρώτα ο Θεός ).

Αυτοκίνητο 1
Ανδρέας και Δημήτρης (Κορινθία)

Αυτοκίνητο 2
Δημήτρης (Κορινθία), Παναγιώτης (Λακωνία). Το αυτοκίνητο αυτό, θα πάρει και το Νίκο, από Χαλκίδα

Αυτοκίνητο 3
Οδυσσέας, Γιώργος. Το αυτοκίνητο αυτό, θα πάρει και τον καπετάν-Γιάννη, αν τελικά αποφασίσει να έρθει

Αυτοκίνητο 4
Απόστολος, Διονύσης, Στέφανος, Διονύσης

Ολα τα ως άνω ΙΧ, θα συναντηθούν έως τις 10.00 π.μ. του Σαββάτου 15/05/2010, στο 65ο χλμ (Olympus Plazza).
Θα αναχωρήσουν για Πλαταμώνα έως τις 11.00 π.μ. και θα ξανασυναντηθούν στον Πλαταμώνα, έως τις 14.00.

Βόρεια Ελλάδα

Αυτοκίνητο 1
Νικηφόρος, Χρήστος (Λάρισα)
Θα συναντηθούν, με τους εκ νότου προερχομένους, στον Πλαταμώνα, έως τις 14.00.
Αν τα Τέμπη ως τότε έχουν ανοίξει, όλα καλά.
Αν όχι, Νικηφόρε τι προτείνεις?
Ο Απόστολος μίλησε για διαδρομή από Αγιόκαμπο.
Είναι εφικτή η συνάντηση στις 14.00?
Η διαδρομή βγάζει μετά τον Πλαταμώνα?
Θα το ξανασυζητήσουμε αυτό.

Αυτοκίνητο 2
Νίκος, Γιώργος, Αχιλλέας (Κοζάνη)
Απ' ευθείας συνάντηση στην Ουρανούπολη το επόμενο πρωί.

Το ίδιο για τους Χρήστο και Κωνσταντίνο από Θεσσαλονίκη, Γιάννη από Δράμα.

Ο Βασίλης (Μέγαρα), θα μας συναντήσει στην Διονυσίου, τη Δευτέρα 17/05.

Σκέφτομαι ότι η προσκυνηματική μας εκδρομή, μετά το "άρωμα" Οδύσσειας που είχε (λόγω της συμμετοχής του Οδυσσέα), αποκτάει και κάτι από Ιλιάδα (με τη συμμετοχή του φίλου του Νίκου, του Αχιλλέα! :smile: ).

Πρώτα ο Θεός, μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”