Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
elaxistos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από elaxistos »

efxaristo poli vasili naise kala. oso gia tis anifores kai tis katifores den xero pote tha arxisoun i katifores ala doxa to theo oti kai na ine afto opos ipes kai esi panta me ton panagatho xristo dipla mas :smile:

exoloklirou prepi na anathetoume tous eaftous mas ston theo
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Καλώς ήρθατε Θεοδώρα και Κώστα! :smile:

Καλές συζητήσεις να έχουμε, εποικοδομητικές και αδελφικές, με αγάπη και υπομονή.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
solombro
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από solombro »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΧΩΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Γιάννη, σου εύχομαι να βρεις ωφέλεια πνευματική σε αυτόν τον χώρο!

Πραγματικά τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται αθρόα εισροή νέων μελών!

Δόξα Σοι ο Θεός!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλοσωρίζω τα νέα μέλη στην παρέα μας:
1.irida
2. chhistmas08 (Θεοδώρα)
3. elaxistos (Κώστα) και
4. solombro (Γιάννη)

Εύχομαι η παραμονή σας εδώ να αποβεί ωφέλιμη τόσο για σας, όσο και για όλα τα μέλη.
Γιάννη συνέχισε με με πίστη και εμπιστοσύνη προς τον Κύριό μας, άσχετα αν το τάμα σου εκπληρώθηκε ή όχι. Ο Θεός πάντοτε μεριμνά ώστε να μας συμβαίνει ό,τι είναι συμφερότερο για μας, το οποίο δεν είναι απαραίτητα και αυτό που ζητήσαμε. Εμείς κρίνουμε βάσει της επίγειας ζωής, ενώ Εκείνος βάσει ΚΑΙ της επίγειας, αλλά ΚΑΙ αυτής που ακολουθεί μετά τον σωματικό θάνατο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aggelos p.
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από aggelos p. »

Να συστηθώ και εγώ με την σειρά μου.

Με λένε 'Αγγελο είμαι 38 χρονών και μένω στην Ραφήνα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων 6 ετών & 9 μηνών.

Χαίρω πολύ !!!!!
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

aggelos p. έγραψε:Να συστηθώ και εγώ με την σειρά μου.

Με λένε 'Αγγελο είμαι 38 χρονών και μένω στην Ραφήνα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων 6 ετών & 9 μηνών.

Χαίρω πολύ !!!!!
Γεια σου Αγγελε κι απο δω επισημως καλως ορισες....να χαιρεσαι τ αγγελουδια σου!!!!!!!! :P :P :P
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Και επίσημα λοιπόν!
Αγγελε, εγώ είμαι 44 ετών (λίγο λιγότερο, δεν τάχω κλείσει), με κόρη 14 και γιό 11,5 ετών και μένω στη Λακωνία.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

solombro έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΧΩΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ , ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ...
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ο Χριστός σώζει....
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Σωστά Στέφανε.
Αλλος λίγο παραπάνω, άλλος λίγο παρακάτω, είμαστε στη γενιά των σαραντάρηδων, με μέσο όρο δύο τέκνων έκαστος! :smile:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”