Ξανά ανοίξτε το θέμα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ξανά ανοίξτε το θέμα

Δημοσίευση από lovethink »

Ξεκλειδώστε το θέμα "ας συστηθούμε μεταξύ μας και σβύστε τα μηνύματα που αποτελούν ενόχληση " Μη χαλάτε ολόκληρη θεματολογία για δύο μηνύματα άσκοπα και άστοχα
Είναι θέμα που ο κάθε καινούργιος επισκέπτης πρέπει να μπει να πει ένα "γειά"
Καλή Σαρακοστή
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Θα το ξανανοίξω το θέμα αλλά σταματείστε να τσακώνεστε και να γράφετε πράγματα τα οποία είναι άσχετα με το θέμα που συζητάμε εκεί .

Οι συντονιστές δεν μπορούνε να είναι 24 ώρες standby και να παρακολουθουν την κάθε συζήτηση .

αν θέλετε να τσακωθείτε σώνει & καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά μηνύματα.

ελπίζω στην κατανόηση σας .
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vfilip έγραψε:Θα το ξανανοίξω το θέμα αλλά σταματείστε να τσακώνεστε και να γράφετε πράγματα τα οποία είναι άσχετα με το θέμα που συζητάμε εκεί .

Οι συντονιστές δεν μπορούνε να είναι 24 ώρες standby και να παρακολουθουν την κάθε συζήτηση .

αν θέλετε να τσακωθείτε σώνει & καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά μηνύματα.

ελπίζω στην κατανόηση σας .
Ε μα άνοιξε ένα θέμα κι εσύ που να ξεδίνουμε ? καμμιά φορά και η πολύ ηρεμία βαράει στα νεύρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλή Σαρακοστή
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Δεν μπορώ να καταννοήσω τους λόγους για τους οποίους κλειδώνεται ένα θέμα.

Το θεωρώ μικρόψυχο που αν μη τι άλλο δείχνει φόβο προς το κάτι άγνωστο. Και όταν λέω φόβο δεν εννοώ σεβασμό αλλά fear.

Το πόδι το ανοίγουμε και κάνουμε το βήμα μπροστά ευχόμενοι και ο Θεός να είναι μαζί μας. Αλλά το πόδι μας το εξουσιάζουμε εμείς.

Εκτός αν το παρόν site δεν είναι ανεξάρτητο αλλά ποδηγετείται από άγνωστες και σκοτεινές μορφές πίσω απο περίεργα γραφεία. Γιατί αν ποδηγετείται απο τις ιδέες της Γραφής που ερμηνεύονται κατα το δοκούν από τους συντονιστές τότε κάτι στραβό υπάρχει.

Ελεος - είμαστε νέοι - ας κάνουμε το βήμα μπροστά.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

eortologio_gr έγραψε:Δεν μπορώ να καταννοήσω τους λόγους για τους οποίους κλειδώνεται ένα θέμα.

Το θεωρώ μικρόψυχο που αν μη τι άλλο δείχνει φόβο προς το κάτι άγνωστο. Και όταν λέω φόβο δεν εννοώ σεβασμό αλλά fear.

Το πόδι το ανοίγουμε και κάνουμε το βήμα μπροστά ευχόμενοι και ο Θεός να είναι μαζί μας. Αλλά το πόδι μας το εξουσιάζουμε εμείς.

Εκτός αν το παρόν site δεν είναι ανεξάρτητο αλλά ποδηγετείται από άγνωστες και σκοτεινές μορφές πίσω απο περίεργα γραφεία. Γιατί αν ποδηγετείται απο τις ιδέες της Γραφής που ερμηνεύονται κατα το δοκούν από τους συντονιστές τότε κάτι στραβό υπάρχει.

Ελεος - είμαστε νέοι - ας κάνουμε το βήμα μπροστά.
ξανα Γεια σου Εορτολόγιε,καρντάση ,Ζουραρικέ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Α δε παίζω με 162 μηνύματα ο Vfilip με 762 εγώ , γιατί εγώ να μη μπορώ να κλειδώνω θέματα ? αφού γράφω πιο πολύ καιρό :lol:
Καλά έτσι και μου δίνατε εμένα κλειδιά ...... :lol:
Καλή Σαρακοστή
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

lovethink έγραψε:Α δε παίζω με 162 μηνύματα ο Vfilip με 762 εγώ , γιατί εγώ να μη μπορώ να κλειδώνω θέματα ? αφού γράφω πιο πολύ καιρό :lol:
Καλά έτσι και μου δίνατε εμένα κλειδιά ...... :lol:
άλλο μηνύματα με μεριεχόμενο και άλλο με συγκοπτόμενα lol brb xaxa κλπ !!!! Ετσι ξέρω και γώ να γεμίζω ποστσ !!! (κοίτα να τσιμπίσεις !!!)
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”