Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
nikolaos-9

Re: Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Εάν κάποιος αδελφός μένει κοντά στον Πλαταμώνα και έχει χρόνο ας κοιτάξει να κλείσει τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο στον Πλαταμώνα ή εκεί γύρω, γιατί στις 15 Μαϊου η Λάρισα γιορτάζει τον Άγιο Αχίλλειο και λόγω αργίας οι Λαρισαίοι θα κατακλύσουν τον Πλαταμώνα όπως συνηθίζεται.

Οπότε για να μην έχουμε απρόοπτα, θα έλεγα να κλείναμε τραπέζι κάπου.

Μου είναι δύσκολο λόγω της δουλειάς να πεταχτώ μέχρι τον Πλαταμώνα για να το κανονίσω, για αυτό ζητώ να το κοιτάξει κάποιος άλλος, που ίσως ξέρει τηλέφωνα κλπ.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μήπως θα ήταν καλύτερα, επειδής δεν ξέρουμε αν θα έχουν ανοίξει τα Τέμπη...να βρεθούμε καλύτερα στη Παραλία της Κατερίνης?
Τι λέτε?
Αν είναι θα περιμένω μέχρι που να γυρίσω από τη δουλεία..να δω τις απαντήσεις σας και μετά αν είναι να πράξω αναλόγως να ψάξω για μαγαζί...όπου θα μου πείτε!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

smarti έγραψε:Μήπως θα ήταν καλύτερα, επειδής δεν ξέρουμε αν θα έχουν ανοίξει τα Τέμπη...να βρεθούμε καλύτερα στη Παραλία της Κατερίνης?
Τι λέτε?
Αν είναι θα περιμένω μέχρι που να γυρίσω από τη δουλεία..να δω τις απαντήσεις σας και μετά αν είναι να πράξω αναλόγως να ψάξω για μαγαζί...όπου θα μου πείτε!
Δεν παίζει κανένα ρόλο το κλείσιμο των Τεμπών Σμαρώ, γιατί ο Πλαταμώνας έτσι κι αλλιώς είναι πάνω από τα Τέμπη, οπότε είναι το ίδιο πράγμα για όσους είναι από Λάρισα και κάτω. Ας μην αλλάξουμε το σημείο συνάντησης.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Ξέρει κάποιος το όνομα του μαγαζιού που πρέπει να κλειστεί (απέναντι από το Castello)?
Η μήπως ξέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του?

Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου να αλλάξει το σημείο συνάντησης, τη στιγμή μάλιστα που είναι πιθανόν να γίνεται χαμός, λόγω της Λαρισινής εορτής.

Για την παραλία της Κατερίνης Σμαρώ, χρειάζεται παράκαμψη από την πορεία μας?
Νομίζω ναι. Πόσο μεγάλη είναι αυτή?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Η επιλογή-πρόταση του Ν. Παντελεήμωνα, έγινε πέρα από την Φυσική του ομορφιά, γιατί είναι πολύ εύκολη η προσέγγυση και δεν χρειάζεται κανείς να φύγει μακρυά από την Εθνική όδό. Συμφωνώ με το Νίκο ότι ίσως, (εάν ανοίξουν τα Τέμπη το Σάββατο 15 Μαϊου να υπάρξει κάποιο πρόβλημα... Δεν θα διαφωνούσα για την Παραλία Κατερίνης, η απόσταση από την Ε.Ο. είναι λιγότερη από 6 χιλιόμετρα κ εύκολη!!!! ας επιλέξει η Σμαρώ που πρέπει να έχει κ τον ΠΡΩΤΟ λόγο.
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ πλήρως με τον Νικηφόρο.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Μετά από επικοινωνία με την Σμαρώ, η οποία είναι γνώστης της περιοχής, ετέθη το θέμα να οριστεί τελικά η συνάντηση στην παραλία Κατερίνης, ή στην Κατερινόσκαλα, ή στον Μακρύγιαλο.
Από πληροφορίες που συλλέχθηκαν, ακούστηκε ότι το Castello έχει χάσει την παλαιότερη φήμη του και εκτός αυτού είναι και ιδιαιτέρως ακριβό.
Πέρα από αυτό, υπάρχει μιά δυσχέρεια από τους γειτονικά διαμένοντες αδελφούς να διακανονίσουν κράτηση στην περιοχή του Νέου Παντελεήμονα, εν αντιθέσει με τις περιοχές κοντά στην Κατερίνη, όπου έχουν καλύτερες δυνατότητες. Και αποφεύγουμε έτσι και την ενδεχόμενη πολυκοσμία, λόγω της εορτής του Αγίου Αχιλλείου.
Ενας επιπλέον λόγος είναι, ότι οι βορειότερα διαμένοντες (Θεσσαλονίκη, Σέρρες κλπ) που θα έρθουν στη συνάντηση, θάχουν μικρότερη απόσταση να διανύσουν, ενώ για εμάς που θα ταξιδεύουμε δεν παίζει έτσι κι' αλλιώς κανένα ρόλο.
Ετέθη και το θέμα του τι προτιμάει ο καθένας μας! Κρέας ή ψάρι? :smile: Προσωπικά θα διάλεγα το πρώτο, άλλωστε στο Αγιον Ορος για μιά βδομάδα, θα το στερηθούμε! :smile: :smile:

Εν πάση περιπτώσει, δεδομένων όλων των ανωτέρω, μάλλον προσανατολίζομαι και εγώ στην κατεύθυνση των "Κατερινιώτικων" προορισμών.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Στην Κατερινη θα εινε οντως καλυτερα για εμας τους Βορειους :25
ας κανονισει η Σμαρω για μαγαζι αφου τα ξερη καλα εκεινα τα μερη
η αν θελει μας τηγανιζει εκεινη ψαρια
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Δημήτρη μήπως πειράζει να αφήσουμε τη συνάντηση όπως είχε ... :? :? :? :? ?? Δηλαδή να γίνει κανονικά στο Νέο Παντελεήμονα!! Τι λες.... :7 :7
Εμείς αν είναι αν θέλετε πίνουμε πριν τη συνάντηση ένα καφέ στη Κατερίνη??? Θα έρθει και η Δήμητρα και μετά πηγαίνουμε παρείτσα προς τον Νέο Παντελεήμονα!!
Αν είναι θα κοιτάξω αύριο να βρω μαγαζί στο Νέο Παντελεήμονα..συμφωνείτε??
Συγνώμη για το μπέρδεμα.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Για εμάς που θα είμαστε καθ' οδόν, δεν έχει καμμία σημασία το που θα γίνει η συνάντηση.
Καλό είναι να γίνει σε τέτοιο σημείο, ώστε να βολεύονται οι αδελφοί που βρίσκονται σε διάφορες γειτονικές περιοχές.
Επομένως καλύτερα όλα αυτά να διακανονιστούν από την Σμαρώ, σε συνεργασία με όλους όσους ενδιαφέρονται από τα όμορα μέρη. Νομίζω αυτό είναι το πιό λογικό και δίκαιο.
Ας μην το "βασανίζουμε" άλλο, όπου και αν συναντηθούμε το ίδιο είναι για μας.
Σμαρώ, πάρ' το πάνω σου! :smile:
Οπου μας πεις, εκεί θα έρθουμε! :8
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”