Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Kein problem von mir aus........
Δεν εχω προβλημα οπου να εινε ερχομαι,
αλλα το σκεφτηκα ετσι γιατι ο Πλαταμωνας εινε μακρυτερα, και ισως να μην προλαβουμε να ειμαστε εκει ακριβεις,
Θελω με το καλο πρωτα ο Θεος αν εινε ευλογημενο να παω να παρω τον Φωτη με τον φιλο του που θα τους βαλω δεν ξερω θα δω :mrgreen:
να παμε πρωτα στον Ταφο του Πατρος Παισιου ,
στην Θεσσαλονικη στον Αγιο Δημητριο, και οπου αλλου θελουνε τα αδελφια μας απο την Κυπρο, θα δουμε ρωτηστε τους αλλους
οπου θελεται εσεις
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εμένα με πήραν τηλέφωνο χθες, και με ρώτησαν αν έχω πρόβλημα για παραλία Κατερίνης, σε μια ταβέρνα όπου είχαμε πάει σε προηγούμενη συνάντηση του φόρουμ (Λιτόχωρο, Δεκέμβριος 2008). Οι λόγοι αλλαγής του χώρου του γεύματος ήταν ακριβώς αυτοί:
panagiotisspy έγραψε:Από πληροφορίες που συλλέχθηκαν, ακούστηκε ότι το Castello έχει χάσει την παλαιότερη φήμη του και εκτός αυτού είναι και ιδιαιτέρως ακριβό. Πέρα από αυτό, υπάρχει μιά δυσχέρεια από τους γειτονικά διαμένοντες αδελφούς να διακανονίσουν κράτηση στην περιοχή του Νέου Παντελεήμονα, εν αντιθέσει με τις περιοχές κοντά στην Κατερίνη, όπου έχουν καλύτερες δυνατότητες. Και αποφεύγουμε έτσι και την ενδεχόμενη πολυκοσμία, λόγω της εορτής του Αγίου Αχιλλείου.
Ενας επιπλέον λόγος είναι, ότι οι βορειότερα διαμένοντες (Θεσσαλονίκη, Σέρρες κλπ) που θα έρθουν στη συνάντηση, θάχουν μικρότερη απόσταση να διανύσουν, ενώ για εμάς που θα ταξιδεύουμε δεν παίζει έτσι κι' αλλιώς κανένα ρόλο.

Απάντησα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και μπορώ να θυσιάσω την θέα του Ν. Παντελεήμονα, αρκεί να εξυπηρετηθούν κάποιοι αδελφοί μας (άλλωστε στο ΑΟ πηγαίνουμε).

ΥΓ: Η ταβέρνα της συνάντησης του 2008 ήταν πολύ καλή, αλλά έχω την άποψη ότι, τότε, όλα ήσαν ωραία επειδή την οργάνωση την είχε αναλάβει ο Γιάννης (ktistos)...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι σιγουρα ειτανε ωραια
φετος να δουμε που κανονιζει η Σμαρω αν θα εινε ολα ωραια

Υ.Γ γιατι εμφανιστικες ξαφνικα Αποστολε?
καλη ησυχια που ειχαμε.................

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Παρακαλώ τους απόντες από τη συνάντηση του 2008 να μην εκφέρουν άποψη (γι' αυτήν)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Η συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο Corfu, απέναντι από το Castello, στον Νέο Παντελεήμονα.

Η Σμαρώ είχε πολλά θέματα να σκεφτεί για να καταλήξει σε μία "χρυσή τομή".

Τιμές, διαθεσιμότητα, προσφερόμενα είδη του κάθε μαγαζιού, θέα που έχει, προσωπικές επιθυμίες αδελφών, αποστάσεις του καθενός, και πολλά άλλα.

Μετά από πολλές επικοινωνίες, φαίνεται προσφορότερη η λύση που ανέφερα.

Εμείς που θα ταξιδεύουμε, εννοείται πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το κυριότερο είναι να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, με τις κατά τεκμήριο καλύτερες συνθήκες όλων των παραμέτρων.

Η επιθυμία της πλειοψηφίας των βόρειων αδελφών μας και οι ανάγκες-δυνατότητες του καθενός, προκρίνουν καθώς φαίνεται το Corfu.

Ας μην το κάνουμε θέμα, δεν είναι και τόσο σημαντικό άλλωστε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Θα εινε και η Σμαρω εκει η μονο ψαχνει μαγαζι για εμας?

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Έχει και η Πιερία Corfu?
Θα τρελλαθώ!
Βασίλη, πού γεννηθήκαμε;
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

aposal έγραψε:
ΥΓ: Η ταβέρνα της συνάντησης του 2008 ήταν πολύ καλή, αλλά έχω την άποψη ότι, τότε, όλα ήσαν ωραία επειδή την οργάνωση την είχε αναλάβει ο Γιάννης (ktistos)...
Mitsos έγραψε:
Ναι σιγουρα ειτανε ωραια
φετος να δουμε που κανονιζει η Σμαρω αν θα εινε ολα ωραια
:65 :65 :65 :65 :65 :65 :39 :39 :39 :39 :1 :1 :1 :1 :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?: :?: :?:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

panagiotisspy έγραψε:Η συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο Corfu, απέναντι από το Castello, στον Νέο Παντελεήμονα.

Η Σμαρώ είχε πολλά θέματα να σκεφτεί για να καταλήξει σε μία "χρυσή τομή".

Τιμές, διαθεσιμότητα, προσφερόμενα είδη του κάθε μαγαζιού, θέα που έχει, προσωπικές επιθυμίες αδελφών, αποστάσεις του καθενός, και πολλά άλλα.

Μετά από πολλές επικοινωνίες, φαίνεται προσφορότερη η λύση που ανέφερα.

Εμείς που θα ταξιδεύουμε, εννοείται πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το κυριότερο είναι να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, με τις κατά τεκμήριο καλύτερες συνθήκες όλων των παραμέτρων.

Η επιθυμία της πλειοψηφίας των βόρειων αδελφών μας και οι ανάγκες-δυνατότητες του καθενός, προκρίνουν καθώς φαίνεται το Corfu.

Ας μην το κάνουμε θέμα, δεν είναι και τόσο σημαντικό άλλωστε.
Να είσαι καλά Παναγιώτη, σε ευχαριστώ πολύ! :105 :105 :25 :25 :25
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Dimitris39 έγραψε:Θα εινε και η Σμαρω εκει η μονο ψαχνει μαγαζι για εμας?
"Who Knows?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”